Bartiśkowa_ Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Świetnie to rozumiem jak już się dowlekę do domu z tej szkoły to ciemno :angryy: Quote
Moniek193 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Hejka!! Kontrola jakosci watku:eviltong: I daje 9/10 bo nie ma swiezych fotek:evil_lol: ZADAMY FOTEK:diabloti: ZADAMY FOTEK:diabloti:i pozdrawiamy:evil_lol: Quote
taxelina Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 I co? teraz wolna jestes to czas na fotki :D Quote
Moniek193 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ale tu cichutko:mad:Trzeba tu troche zycia:diabloti: Ilona wracaj juz od babci i foteczki wstawiamy:evil_lol: No juz do roboty koniec swiatecznej laby, zrzucamy zbedne kilogramy:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 O nieee ja tu po długiej nieobecności wracam, myślałam, że będę miała KUPE zdjęć do oglądania a tu co??? Oj widze, że lenistwo dopadło....:eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 po reklamuję tu http://www.dogomania.pl/forum/f99/strona-www-na-oplacenie-hotelu-mysiastego-127820/#post11492261 Quote
taxelina Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ale cichutko... nawet nie wiem kiedy foty beda.. Quote
psiulka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 deer_1987 - Jutro, a właściwie dzisiaj zrobię (ale nie wiem kiedy wstawię) :diabloti: Moniek193 - Ja u babci tylko na chwilę byłam i już dawno wróciłam, a ta nieobecność spowodowana jest tym, że nie miałam praktycznie od świąt internetu. Teraz muszę nadrabiać zaległości ;) Kaya93 - Masz już net? :multi: PS. Nie miałam jak Ci poodpisywać na smsy, bo nie mam kasy na koncie wogóle, a nie ma mi kto doładować :evil_lol: Czika dostała pod choinkę kulę smakulę i nie umie z niej 'korzystać'. :diabloti: Nie może pojąć, dlaczego, jak wrzucę przysmak do środka, nie spada on na ziemię, tylko znika. :shake: Ostatnio nawet próbowała zepsuć otwarcie i łaziła z tą kulą w pysku po pokoju. Już nie wiem, jak jej pokazać, że trzeba to popychać. :eviltong: Nauczyłam Czikę wskakiwania na plecy i na ręce. :lol: Bardziej jej wychodzi to drugie, ale z pierwszym też jest dobrze, ba, nawet na komendę umie usiąść na moich plecach. :evil_lol: Hah, pierwszy post w galerii w nowym roku. :cool: Quote
Moniek193 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='psiulka']deer_1987 - Jutro, a właściwie dzisiaj zrobię (ale nie wiem kiedy wstawię) :diabloti: Moniek193 - Ja u babci tylko na chwilę byłam i już dawno wróciłam, a ta nieobecność spowodowana jest tym, że nie miałam praktycznie od świąt internetu. Teraz muszę nadrabiać zaległości ;) Kaya93 - Masz już net? :multi: PS. Nie miałam jak Ci poodpisywać na smsy, bo nie mam kasy na koncie wogóle, a nie ma mi kto doładować :evil_lol: Czika dostała pod choinkę kulę smakulę i nie umie z niej 'korzystać'. :diabloti: Nie może pojąć, dlaczego, jak wrzucę przysmak do środka, nie spada on na ziemię, tylko znika. :shake: Ostatnio nawet próbowała zepsuć otwarcie i łaziła z tą kulą w pysku po pokoju. Już nie wiem, jak jej pokazać, że trzeba to popychać. :eviltong: Nauczyłam Czikę wskakiwania na plecy i na ręce. :lol: Bardziej jej wychodzi to drugie, ale z pierwszym też jest dobrze, ba, nawet na komendę umie usiąść na moich plecach. :evil_lol: Hah, pierwszy post w galerii w nowym roku. :cool: No hej :loveu: Nie martw sie moja Sar pewnie tez by nie skumala o co chodzi z ta kula smakula:evil_lol: Paula (pozwol ze odpowiem) neta jeszce nie ma ale to juz kwestia dni:loveu: (narazie pisze od cioci itp). No to nadrabiaj te zaleglosci czekamy na foty:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nie zwlekaj tylko wklejaj fotki kochana jak masz :multi::loveu: Quote
Moniek193 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Nie zwlekaj tylko wklejaj fotki kochana jak masz :multi::loveu: Zgadzam sie w 100%;) Quote
psiulka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Mam zdjęcia z dzisiejszego spacerku, ale tragiczne. Z Canona, a z niego już wyciskam 'ostatki', co widać po tych kolorowych poziomych kreskach na niektórych zdjęciach. Musiałam rozjaśniać, żeby wogóle 'coś' z tych zdjęć wyszło, ale przy okazji stwierdziłam, że muszę częściej brać Canona na spacery. :eviltong: Co za mina :evil_lol: Quote
psiulka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Tak właśnie patrzę i te szelki jakoś źle wyregulowałam. Jutro się jeszcze z nimi pomęcze, bo widzę, że za bardzo je ma na szyi. ;) Mam jeszcze zdjęcia z sesji 'śpiącej', ale to innym razem. :razz: Quote
Moniek193 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 psiulka napisał(a):Tak właśnie patrzę i te szelki jakoś źle wyregulowałam. Jutro się jeszcze z nimi pomęcze, bo widzę, że za bardzo je ma na szyi. ;) Mam jeszcze zdjęcia z sesji 'śpiącej', ale to innym razem. :razz: A kiedy bedzie to innym razem co:diabloti: Ja mysle ze innym razem to to samo co tym razem:evil_lol: Sliczna ta Twoja Czika:loveu: Quote
NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 tarrra la la :siara: http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-smycz-rogz-dla-psa-kota-bazarek-do-15-01-a-128599/ może coś się przyda :diabloti: Quote
Moniek193 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Witanko:multi: I jak idziemy jutro na łyżwy??:diabloti: Quote
Illusion Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 http://lh4.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/SWPPVCVgJdI/AAAAAAAAJWU/rhwmRyZM_hw/s640/IMG_0127.JPG "Błagam, zabierz mnie stąd :placz:" :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Gdy ja dobijałam soniaka też miałam te poziome kreski wrrr :eviltong: http://lh3.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/SWPPS0X0MiI/AAAAAAAAJWE/17YR6m17Ifs/s640/IMG_0117.JPG Mrrrrrr :loveu: Quote
Moniek193 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No gdzie sa foty:mad: Wogole cos watek zamiera i kurz na nim osiada halo jest tu ktos??:roll: Quote
Recommended Posts