Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 - Jutro, a właściwie dzisiaj zrobię (ale nie wiem kiedy wstawię) :diabloti:

Moniek193 - Ja u babci tylko na chwilę byłam i już dawno wróciłam, a ta nieobecność spowodowana jest tym, że nie miałam praktycznie od świąt internetu. Teraz muszę nadrabiać zaległości ;)

Kaya93 - Masz już net? :multi:
PS. Nie miałam jak Ci poodpisywać na smsy, bo nie mam kasy na koncie wogóle, a nie ma mi kto doładować :evil_lol:

Czika dostała pod choinkę kulę smakulę i nie umie z niej 'korzystać'. :diabloti: Nie może pojąć, dlaczego, jak wrzucę przysmak do środka, nie spada on na ziemię, tylko znika. :shake: Ostatnio nawet próbowała zepsuć otwarcie i łaziła z tą kulą w pysku po pokoju. Już nie wiem, jak jej pokazać, że trzeba to popychać. :eviltong:

Nauczyłam Czikę wskakiwania na plecy i na ręce. :lol: Bardziej jej wychodzi to drugie, ale z pierwszym też jest dobrze, ba, nawet na komendę umie usiąść na moich plecach. :evil_lol:

Hah, pierwszy post w galerii w nowym roku. :cool:

Posted

[quote name='psiulka']deer_1987 - Jutro, a właściwie dzisiaj zrobię (ale nie wiem kiedy wstawię) :diabloti:

Moniek193 - Ja u babci tylko na chwilę byłam i już dawno wróciłam, a ta nieobecność spowodowana jest tym, że nie miałam praktycznie od świąt internetu. Teraz muszę nadrabiać zaległości ;)

Kaya93 - Masz już net? :multi:
PS. Nie miałam jak Ci poodpisywać na smsy, bo nie mam kasy na koncie wogóle, a nie ma mi kto doładować :evil_lol:

Czika dostała pod choinkę kulę smakulę i nie umie z niej 'korzystać'. :diabloti: Nie może pojąć, dlaczego, jak wrzucę przysmak do środka, nie spada on na ziemię, tylko znika. :shake: Ostatnio nawet próbowała zepsuć otwarcie i łaziła z tą kulą w pysku po pokoju. Już nie wiem, jak jej pokazać, że trzeba to popychać. :eviltong:

Nauczyłam Czikę wskakiwania na plecy i na ręce. :lol: Bardziej jej wychodzi to drugie, ale z pierwszym też jest dobrze, ba, nawet na komendę umie usiąść na moich plecach. :evil_lol:

Hah, pierwszy post w galerii w nowym roku. :cool:
No hej :loveu: Nie martw sie moja Sar pewnie tez by nie skumala o co chodzi z ta kula smakula:evil_lol: Paula (pozwol ze odpowiem) neta jeszce nie ma ale to juz kwestia dni:loveu: (narazie pisze od cioci itp).
No to nadrabiaj te zaleglosci czekamy na foty:diabloti:

Posted

Mam zdjęcia z dzisiejszego spacerku, ale tragiczne. Z Canona, a z niego już wyciskam 'ostatki', co widać po tych kolorowych poziomych kreskach na niektórych zdjęciach. Musiałam rozjaśniać, żeby wogóle 'coś' z tych zdjęć wyszło, ale przy okazji stwierdziłam, że muszę częściej brać Canona na spacery. :eviltong:

Co za mina :evil_lol:

Posted

Tak właśnie patrzę i te szelki jakoś źle wyregulowałam. Jutro się jeszcze z nimi pomęcze, bo widzę, że za bardzo je ma na szyi. ;)

Mam jeszcze zdjęcia z sesji 'śpiącej', ale to innym razem. :razz:

Posted

psiulka napisał(a):
Tak właśnie patrzę i te szelki jakoś źle wyregulowałam. Jutro się jeszcze z nimi pomęcze, bo widzę, że za bardzo je ma na szyi. ;)

Mam jeszcze zdjęcia z sesji 'śpiącej', ale to innym razem. :razz:

A kiedy bedzie to innym razem co:diabloti: Ja mysle ze innym razem to to samo co tym razem:evil_lol: Sliczna ta Twoja Czika:loveu: