Rinuś Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://i36.tinypic.com/33xabtj.jpg też nie widzę lisa...chyba że to takie tam rude na końcu piachu ? :cool3: Quote
BBeta Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 psiulka napisał(a):Nie wiem czemu na tym zdjęciu tło jest poruszona, a sarna praktycznie nie? :crazyeye: Panoramowanie? :cool3: Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Widze ze rozne fajne zwierzatka spotykacie ;) Quote
Pestka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 A ja widze foty. :eviltong: Fajne to z sarną. Quote
psiulka Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Mam ten sam problem z Tofikiem :shake: Dobra, ja spadam. Dobranoc ;-) No to jak dwa takie się spotkają to dopiero będzie draka. :evil_lol: http://i36.tinypic.com/33xabtj.jpg też nie widzę lisa...chyba że to takie tam rude na końcu piachu ? :cool3: Tak, dokładnie to. :razz: Panoramowanie? :cool3: Możliwe, że tak. A jak się panoramuje? :cool3: Widze ze rozne fajne zwierzatka spotykacie ;-) Często. Albo sarny, albo zające, jakieś ptaszyska, które nagle wylatują z trawy. :eviltong: A ja widze foty. :eviltong: Fajne to z sarną. Dzięki. :loveu: Poznajcie Luxia, psa Magdalenkl.. :loveu::loveu: Strasznie przytulaśny. :loveu: Byłam we wtorek go poznać. :cool3: Jutro może uda się więcej zdjęć wrzucić. ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 świetny jest :loveu::loveu: I ma taki kochany pyszczolek ps. Baardziej bym się cieszyła jak byś tak zaszalała z fotkami Cziki :evil_lol: Quote
psiulka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Od tąd zdjęcia robione przez Magdalenkl: Moja nowa koleżanka, która okazała się kolegą :evil_lol: Quote
psiulka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Grzyby, które znalazłyśmy. :cool3: Lux, ja i moja 'koleżanka' :cool3: :loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Hahah, ja z Luxem. :lol: Koniec. :cool3: Quote
psiulka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):świetny jest :loveu::loveu: I ma taki kochany pyszczolek ps. Baardziej bym się cieszyła jak byś tak zaszalała z fotkami Cziki :evil_lol: Luxiu jest cudny :loveu: Oj nie wiem, czy to wogóle jest możliwe. :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Czemu nie bedzie tyle Cziki ?:crazyeye: No widze że to bardzo miły i kochany psiak Piekne jesienne fotki i krajobrazy a z tymi jaszczurkami lepiej uważać ;) Quote
psiulka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Czemu nie bedzie tyle Cziki ?:crazyeye: No widze że to bardzo miły i kochany psiak Piekne jesienne fotki i krajobrazy a z tymi jaszczurkami lepiej uważać ;) Bo Czika nie jest taka fotogeniczna. ;) A czemu uważać z nimi? Ona taka milusia była. :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 No ja też myślałam że one są takie milusie ale przestałam tak myśleć jak kiedyś sobie taką większą złapałam i tak trzymałam a onazaraz wystawiła mi język i chyba chciała dziabnąć :crazyeye::evil_lol: Quote
Magdalenkl Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Psiulka piekne zdjecia :loveu: Oczywiście zapraszamy razem z Lux-em :multi: Quote
Moniek193 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Lux piękny, Czika piękna:loveu:I sie na patrzec nie mozna więc prosimy więcej fotek:grins: Quote
Recommended Posts