:: FiGa :: Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 http://lh3.ggpht.com/psiulka/SQR3TLcOrMI/AAAAAAAAH3A/WNP7SxspPBs/s640/20.JPG Czy to jest węgier? :loveu: Boszzzz jak ja kocham te rudzielce :loveu: Cieczka? :megagrin: Pamiętam nasze cieczki i wychodzenia na spacery z łopatą do śniegu pod pachą :evil_lol: Ale my przeżyłyśmy tylko 2 ciecZki :evilbat: Quote
C&B Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kiedy ja wychodzę z moją Cziką podczas cieczki na sapcer cała zgraja za nami i trzeba się przepychać , a raz właścicielce się taki mały piesek zerwał , a tak to zazwyczaj chodzą za nami bezpańskie:shake: Quote
BBeta Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ilu masz modeli do obfocenia :loveu: :diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ullala ale śliczne focie:loveu: Wole nie myslec co bedzie jak moja Sarka dostanie cieczke a to juz lada dzien, bo my tez mamy tutaj kilku lokalnych napalonych tyle ze moze nie na tyle przystojnych:evil_lol::loveu: Quote
psiulka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 http://lh3.ggpht.com/psiulka/SQR3TLc...Bs/s640/20.JPG Czy to jest węgier? :loveu: Boszzzz jak ja kocham te rudzielce :loveu: Nie wiem czy węgier, ale w każdym razie zboczony. :diabloti: Solankers Primrose Jak miło. :loveu: Dzięujemy. :) Kiedy ja wychodzę z moją Cziką podczas cieczki na sapcer cała zgraja za nami i trzeba się przepychać , a raz właścicielce się taki mały piesek zerwał , a tak to zazwyczaj chodzą za nami bezpańskie:shake: U mnie podobnie, dobrze, że narazie po wszystkim, następny kryzys za pół roku. :eviltong: Ilu masz modeli do obfocenia :loveu: :diabloti: Wystarczyłby mi jeden. :razz: Ullala ale śliczne focie:loveu: Dzięki. :razz: *~~~~~~~*~~~~~~~*~~~~~~~~* Max (prawie jak BC :loveu:) Quote
psiulka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 :loveu: Jutro foty Cziki ze spacerku, dogobranoc :bye: Quote
:: FiGa :: Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Maxio cudny :loveu: A teraz Czikulca, bo już jest 'jutro' :cool3: Quote
ewatr Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Maxio cudny :loveu: A teraz Czikulca, bo już jest 'jutro' :cool3: Nawet juz po południu .....jutro ;) witajcie :loveu: Quote
Cavy Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://lh4.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/SR9MeZJHoWI/AAAAAAAAJII/TErB-QxZkDs/s640/49.JPG Jaki kochany i zadbany :loveu: A tak w ogóle to czyj to pies? Bo się nie orientuję, ale pewnie już pisałaś ileś tam stron wcześniej :lol: :oops: Quote
Moniek193 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 To ja tez sie przywitam:loveu:^^ To co Ilona kiedy mozemy na zywo poznac rudzielca co??:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Śliczny Maxio :loveu::loveu: No to czekamy na Czikulkę bo miały być dzisiaj Quote
psiulka Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Maxio cudny :loveu: A teraz Czikulca, bo już jest 'jutro' :cool3: Już daję. :razz: Nawet juz po południu .....jutro ;-) witajcie :loveu: Witamy :multi: http://lh4.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/SR...Ds/s640/49.JPG Jaki kochany i zadbany :loveu: A tak w ogóle to czyj to pies? Bo się nie orientuję, ale pewnie już pisałaś ileś tam stron wcześniej :lol: :oops: Nie znam tych ludzi, jedynie wiem gdzie mieszkają. :diabloti: To ja tez sie przywitam:loveu:^^ To co Ilona kiedy mozemy na zywo poznac rudzielca co??:loveu: Hej :cool3: Sobota? :razz: Śliczny Maxio :loveu::loveu: No to czekamy na Czikulkę bo miały być dzisiaj Proszę bardzo: Quote
psiulka Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Na dziś tyle. Reszta jutro, żeby nie było za dużo. :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 śliczną ma obróżkę bardzo jej pasuje :cool3: Quote
psiulka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 śliczną ma obróżkę bardzo jej pasuje :cool3: Dziękuję. Jak tam Bartiś? :loveu: [quote name='deer_1987']Na pierwszych fotkac sama doopa :P Wcale nie. :razz: Dzisiaj byłam z Cziką u weterynarza na szczepieniu. Muszę sobie tu zapisać, że dopiero za 5 dni mogę dać jej tabletkę na odrobaczanie. :cool3: Quote
Cavy Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 My nie zaglądamy ? :angryy: przecież śledzimy temat, ale nie zawsze komentujemy :mad: Ładnie czikulcowi we fiolecie i fajna kitka :evil_lol: A co tam u Was tak po za tym? Macie już śnieg? :lol: (raczej mało prawdopodobne, bo jedynie dzieli nas 50 km.) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 psiulka napisał(a):Dziękuję. Jak tam Bartiś? :loveu: A dobrze ostatnio nawet łapki go nie bolą jutro z nim na zastrzyk :razz: http://lh4.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/SSBpVysUDmI/AAAAAAAAJL8/OSoy0ENVqww/s640/21.JPG ale jej dobrze :loveu: świetną minkę zrobiła :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Hej kiedy dasz jakieś fotki ?? :multi: Quote
Recommended Posts