psiulka Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Ojej ile ludzi :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Aha i jeszcze coś [nie chce mi sie edytować bo to wieki trwa ]. Zalinkuj sobie tego oszałamiającego bannerka tak, by prowadził do Waszej galeryjki Nie, bo tak jest lepiej :eviltong: [quote name='_ChiQuiTa_']Hejjj :buzi: http://images23.fotosik.pl/112/91aae03215fb030f.jpg ale zmarznięta hihi :loveu: http://img104.imageshack.us/img104/5231/dscn5724ng0.jpg padłam :mdleje: Sylwia Ty to zawsze masz jakieś śmieszne życiowe przygody haha :diabloti: i nie przesadzaj mi tu z wyglądem... ja Cię widziałam i mogłabym patrzeć na ciebie godzinami :iloveyou: Nawiasem mówiąc chłopaki z osiedla śmieją się z Tinowej nawet jak ma szelki założone... no ale cóż... głupota nie boli :diabloti: Buziaczki :buzi: Czikitka :loveu: Masz zupełną rację co do Sylwii :mad: Tez ją widziałam i stwierdzam, że jest bardzo ładna :loveu: Ludzie to też się umieją przyczepić :shake: Odwzajemniam :buzi: [quote name=':: FiGa ::']Cięzkie życie mistrza Czikitaaa? Czy Ty coś sugerujesz? U mnie często pada pytanie "co to?" (ludzie wskazuja a Figę), ja zawsze odpowiadam "Pies!" :evil_lol: a później "a to co ma na sobie?!" Trzeba odpowiadać "A Pan/Pani co ma na sobie?" [quote name='ewatr']witam Czikulcowa Pancie :loveu: ale u Ciebie piękne widoczki na zdjeciach :lol: Witanko, dziękujemy :multi: A Ty musisz kiedyś Czikową zobaczyć, bo tak być nie może :eviltong: [quote name='Matusz']Witanko popołudniowe :):multi::multi: gdzie jakieś foteczki ? :eviltong::eviltong: Bry! :multi: [quote name='_ChiQuiTa_']Właaaaśnie :D dawaj foty :D Będą :cool3: Złapani w...gałęzie? xP Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nooo kurde maleńka jestem pod wrażeniem :mdleje: Świetne te zdjęcia, bardzo twórcze :iloveyou: :)) jestem z Ciebie dumna A do Sylwi to można mówić i mówić. Jak grochem o ściane... Jej to trzeba ręcznie wszyztsko tłumaczyć :diabloti: Quote
psiulka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Nooo kurde maleńka jestem pod wrażeniem :mdleje: Świetne te zdjęcia, bardzo twórcze :iloveyou: :)) jestem z Ciebie dumna A do Sylwi to można mówić i mówić. Jak grochem o ściane... Jej to trzeba ręcznie wszyztsko tłumaczyć :diabloti: Maleńka :mad: Aż się zaczerwieniłam :oops: Wiem, wiem, z nią to jak do dziecka, miałam okazję się przekonać :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Te foty zapałkowe cudne są........ Quote
psiulka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 O, kto do nas zawitał :loveu: Mogłybyć lepsze, jeszcze coś pokombinuje ;) Quote
:: FiGa :: Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ilona no poległam normalnie... :mdleje: Cudne są te foty :loveu: I nowy komplecik łaaaał :klacz: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 wszędzie kaczki, ja nie wiem :evil_lol::evil_lol: Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A Ty musisz kiedyś Czikową zobaczyć, bo tak być nie może :eviltong: Zgadzam sie , że tak byc nie może :eviltong: i czas najwyzszy to nadrobic :lol: a zdjecia zapałek mnie zwaliły z nóg - normalnie :crazyeye: Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Łaaaaaaaaaaa..................... Ja padnę zaraz :crazyeye: Super te foty, te z zapałkami wow !:-o http://images23.fotosik.pl/117/8c8fda0b3f0e8164med.jpg :mdleje: A ta moda na kaczki to chyba zaraz cały dogo ogarnie, bo ostatnio dużo na dogo kaczek widzę w galeriach :nonono2: Quote
psiulka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ilona no poległam normalnie... :mdleje: Cudne są te foty :loveu: I nowy komplecik łaaaał :klacz: :oops::oops: [quote name='Matusz']wszędzie kaczki, ja nie wiem :evil_lol::evil_lol: No, bo wiesz: kaczki rządzą! Właściwie to już tylko kaczka :evil_lol: [quote name='ewatr']Zgadzam sie , że tak byc nie może :eviltong: i czas najwyzszy to nadrobic :lol: a zdjecia zapałek mnie zwaliły z nóg - normalnie :crazyeye: No właśnie, właśnie :mad: :oops: [quote name='Pimpek']Łaaaaaaaaaaa..................... Ja padnę zaraz :crazyeye: Super te foty, te z zapałkami wow !:-o http://images23.fotosik.pl/117/8c8fda0b3f0e8164med.jpg :mdleje: A ta moda na kaczki to chyba zaraz cały dogo ogarnie, bo ostatnio dużo na dogo kaczek widzę w galeriach :nonono2: :oops: O to chodzi :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='psiulka']Maleńka :mad: Aż się zaczerwieniłam :oops: Wiem, wiem, z nią to jak do dziecka, miałam okazję się przekonać :diabloti: To tak z miłości :evil_lol: Hihih naprawde są świetne :multi: nooo :mad: Kaczki cudowne :iloveyou: a co oni mają do kaczek :mad: kaczki są boskie :loveu: kwa kwa :evil_lol: A ten avatar i baner to mnie powaliły :mdleje::loveu: Quote
psiulka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']To tak z miłości :evil_lol: Hihih naprawde są świetne :multi: nooo :mad: Kaczki cudowne :iloveyou: a co oni mają do kaczek :mad: kaczki są boskie :loveu: kwa kwa :evil_lol: A ten avatar i baner to mnie powaliły :mdleje::loveu: :multi: :calus: Mogłyby być troszkę ostrzejsze :eviltong: Nie wiem czemu tak mało osób tak koffa kaczki jak my :loveu: :shake: Przecież one są takie miziaste, moherkowate :loveu: Jednym słowem nie do podrobienia :evil_lol: Starałam się jak mogłam, żeby był fajny :razz: Quote
psiulka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Gdzie to taka zima? :loveu: Czikita co Ci to przypomina? :evil_lol: :loveu: Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 fajne to:mdleje: http://images31.fotosik.pl/56/c16b33e6c323b7ed.jpg Quote
psiulka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Matusz']fajne to:mdleje: http://images31.fotosik.pl/56/c16b33e6c323b7ed.jpg Ano takie mamy widoczki obok schroniska :loveu: Koniec sesji ;) Quote
BBeta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Pimpek napisał(a):ostatnio dużo na dogo kaczek widzę w galeriach :nonono2: Ode mnie wszyscy od gapili :x :diabloti: :cool3: Strasznie ładne widoki :loveu::loveu: Quote
psiulka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='BBeta']Ode mnie wszyscy od gapili :x :diabloti: :cool3: Strasznie ładne widoki :loveu::loveu: Na tym polega moda :lol: Ładne ładne :loveu: [quote name='Luzia&Funia']Kaczki rules :evil_lol: No a jak :loveu: Quote
Rybka_39 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Cześć! Ślicznego masz psiaka! Wymiziaj sunieczke doe mnie;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 witam jestem u was po raz pierwszy i fiu fiu musze powiedziec ze foteczki calkiem fajne ..te zapałkowe:loveu: pozdrawiam Quote
Recommended Posts