Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']No miał być, ale D80 za drogi, D40 i D40x nie ma silniczka, D50, D70, D70s nie ma do kupienia nowych, no i ten został odkupiony, bo tamten pan właśnie od którego kupowałam prawie nim zdjęć nie robił i sprzedał w miarę tanio :eviltong: Jak nie wstawiam, jak wstawiam :eviltong:
Nowego D50 już nie znajdziesz, ale D70 i D70s bez problemów ;) Co do ISO wybieraj właśnie jak najmniejsze. Zwiększaj tylko jeśli warunki Cie do tego zmuszą, lepiej unikać niepotrzebnych szumów. OK, wstawiasz, ale zdecydowanie za mało :p

Posted

[quote name='BBeta']Nowego D50 już nie znajdziesz, ale D70 i D70s bez problemów ;) Co do ISO wybieraj właśnie jak najmniejsze. Zwiększaj tylko jeśli warunki Cie do tego zmuszą, lepiej unikać niepotrzebnych szumów. OK, wstawiasz, ale zdecydowanie za mało :p

Niestety u mnie w Rzeszowie nie spotkałam się z jakimkolwiek D70. Dzięki za radę :lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']http://images32.fotosik.pl/92/bccb0057d1ab0a8e.jpg aaaaaa :mdleje: :iloveyou:

[quote name='g_o_n_i_a']:loveu: :loveu:
http://images32.fotosik.pl/92/bccb0057d1ab0a8e.jpg

Życzymy Wam szczęsliwego Nowego Roku 2008 :)

[quote name='matinestka']witamy :)

http://img201.imageshack.us/img201/2748/zyczenia2io6.jpg

i skaladamy życzonka na Nowy Rok :) :)

:bluepaw:

[quote name='_ChiQuiTa_']Kochana ja też życzę wszystkiego naj naj lepszego :):):):):):)

Dziękuję... Wam też wszystkiego najlepszego :buzi:

Niestety wczoraj w takich godzinach zginął Dżeki. Poszedł za moimi koleżankami do sklepu... W pewnym momencie przestraszył się petardy i uciekł. Nie ma go do dziś :-( Szukałyśmy go kilka razy i żadnych śladów, ech...

Posted

[quote name='dadiii']o jeny 3maj sie napewno worci lub sie znajdzie!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki!!

Mam nadzieję, dzięki..

[quote name='ewelinabuck']wiesz co psiulko boisz sie bardziej wysunac obiektywik blizej na pieska prosze ...postaraj sie :razz::razz::razz:i bedzie gites majonezik:diabloti:

No widzisz - i tu są wady obiektywu z największą ogniskową 200mm. Po prostu za krótki zoom :-(

[quote name='Cambel&Megi']I co z Dżekusiem ? :(

pees. Taki masz aparat, a tak mało zdjęć :c i jak Ewelina mowi, zoom, albo zbliż się do psa :eviltong:

Nie ma go :-(

Nie łatwo mi tak latać po haszczach.. :eviltong:

Posted

[quote name='BBeta']Dobry wieczór ;)
Ja już mówiłam, że świetnie się prezentuje w nowej obroży, więc nie będę się powtarzać :cool3:

Bry wieczorek :)
A ja sie powtórzę: dziękuję! :lol:

Świeże, na szybko.

Posted

[quote name='ewatr']Witam :loveu:

przyszłam sie przywitac i pochwalic ze wreszcie z naciskiem na "wreszcie" :evil_lol: jest duzo zdjeć :multi:

Cześć Ewcia! :multi: No nareszcie u nas się zjawiłaś, nie było Cię tu już chyba z miesiąc, jak nie więcej :mad:

Bo ze zdjęciami to jest tak, że trzeba je odpowiednio dawkować :lol:

Posted

[quote name='psiulka']Cześć Ewcia! :multi: No nareszcie u nas się zjawiłaś, nie było Cię tu już chyba z miesiąc, jak nie więcej :mad:

Bo ze zdjęciami to jest tak, że trzeba je odpowiednio dawkować :lol:

Nie bij ........:evil_lol: bo sie przestrasze i znowu mnie miesiac nie bedzie :eviltong:

a zdjec nie dawkuj tylko trzaskaj foty naokoło - masz porzadny sprzet to mozesz szaleć :multi: