Day Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Zakochałem się:loveu::loveu::loveu::loveu:przepiękne psinsko:lol: Quote
psiulka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 matinestka napisał(a):witamy Dziewczynki :) sliczne "kominkowe" zdjęcia Czikuni :) takiej to dobrze :eviltong: no pięknie...dobry słonecznik nie jest zły ... nawet jako imitacja poduszeczki pod głowke :eviltong: co tam u Was ciekawego ????? :) pozdrawiamy goraco :) :bluepaw: Dobry wieczorek Mati :multi: Pseudopoduszeczka przynajmniej spełniła swój efekt :diabloti: U nas? Nie wiele nowego. Sporo nauki :shake: A Czika to co zawsze. Grzanie się przy kominku :evil_lol: Day napisał(a):Zakochałem się:loveu::loveu::loveu::loveu:przepiękne psinsko:lol: Witamy drugiego chłopaka w galerii :lol: Dziękujemy :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witanko Psiul :) Świetne zdjęcia :loveu: Quote
matinestka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 hello :) ja tez chcem kominek co by sie grzac...... moje Dziewczynki dostały eksmisje z naszej twierdzy i okupuja salooon ...... bylo mi pozerac moje kanpeczki ???? .. dlatego chem tez kominek .... w ekstermalnych sytuacjach zawsze ogrzeje i nie pozbawi kolacji :eviltong: ładniutki "sun shadow" :) buzki dla Cziukulki :buzi: :bluepaw: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 i co z tym fotografowaniem na slubnym kobiercu???:razz::razz: Quote
BBeta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Iwona1984 napisał(a):i co z tym fotografowaniem na slubnym kobiercu???:razz::razz: psiulka rozkręca jakiś biznes? :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 BBeta napisał(a):psiulka rozkręca jakiś biznes? :cool3: ] włąśnie nie wiem cos mi wspominała w temacie i teraz cisza jak makiem zasiał:roll::mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Czeeeść kochana :buzi: Wybacz że tak dawno mnie nie było, ale zabiegana żem okrutnie. Strasznie mi się podobają te Twoje fotografie :iloveyou: normalnie jestem zachwycona !! Dawaj ich jak najwięcej :) a to mnie zwaliło z nóg http://images27.fotosik.pl/119/8ce548bdcc6c9062med.jpg :iloveyou: :mdleje: Quote
psiulka Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Witanko Psiul :) Świetne zdjęcia :loveu: Hej :) Dziękuję. [quote name='matinestka']hello :) ja tez chcem kominek co by sie grzac...... moje Dziewczynki dostały eksmisje z naszej twierdzy i okupuja salooon ...... bylo mi pozerac moje kanpeczki ???? .. dlatego chem tez kominek .... w ekstermalnych sytuacjach zawsze ogrzeje i nie pozbawi kolacji :eviltong: ładniutki "sun shadow" :) buzki dla Cziukulki :buzi: :bluepaw: Heja :) Oj kominek to rzecz święta :loveu: Taki cieplutki zawsze :cool3: Dziękuję! Buzi przekazane :) [quote name='Iwona1984']i co z tym fotografowaniem na slubnym kobiercu???:razz::razz: [quote name='BBeta']psiulka rozkręca jakiś biznes? :cool3: [quote name='Iwona1984']] włąśnie nie wiem cos mi wspominała w temacie i teraz cisza jak makiem zasiał:roll::mad: A tak sobie gadałam :siara: A co? :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść kochana :buzi: Wybacz że tak dawno mnie nie było, ale zabiegana żem okrutnie. Strasznie mi się podobają te Twoje fotografie :iloveyou: normalnie jestem zachwycona !! Dawaj ich jak najwięcej :) a to mnie zwaliło z nóg http://images27.fotosik.pl/119/8ce548bdcc6c9062med.jpg :iloveyou: :mdleje: Heja :buzi: Nic nie szkodzi, rozumiem ;) Aż takie ładne nie są, to raczej "wina" sprzętu.. Wtedy był dobry :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Piękna Czika :o :loveu: Psiulka, jakim aparatem to pstrykałaś? I w jakim programie obrabiasz foteczki? :cool3: Quote
psiulka Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Piękna Czika :o :loveu: Psiulka, jakim aparatem to pstrykałaś? I w jakim programie obrabiasz foteczki? :cool3: Gruba tu była. :evil_lol: Mmm... To było Sony alphą 100 z obiektywem 18-200. A obrabiam w PSP X :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Psiul, czy to znaczy, ze dajesz stare zdjęcia? Oj, nieładnie :evil_lol: Takich pięknych zdjęć nam żałujesz :shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 psiulka a jakim aktualnie sprzętem focisz Quote
BBeta Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 http://img142.imageshack.us/img142/250/dsc01796ye0.jpg :mdleje: Quote
psiulka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Psiul, czy to znaczy, ze dajesz stare zdjęcia? Oj, nieładnie :evil_lol: Takich pięknych zdjęć nam żałujesz :shake: Z przed 2 miesięcy, to nie takie stare :evil_lol: [quote name='Iwona1984']psiulka a jakim aktualnie sprzętem focisz Aktualnie? O takim :( {Ale tamtem powyżej były nie moim aparatem robione} Ale w kwietniu... Będzie Nikonek :multi: {I chyba D70 :loveu:} [quote name='BBeta']http://img142.imageshack.us/img142/250/dsc01796ye0.jpg :mdleje: BBeta, ja zupełnie nie umiem się bawić światłem w aparacie :-( [quote name='Matusz']fajne zdjęcie psiulka :loveu::loveu: Dziękuję :loveu: Quote
BBeta Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='psiulka']Ale w kwietniu... Będzie Nikonek :multi: {I chyba D70 :loveu:} Fajnie :cool3: A z jakim szkłem? Quote
psiulka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='BBeta']Fajnie :cool3: A z jakim szkłem? Tata chciał, żeby obiektyw był 18-70mm, więc pewnie taki na początek, a jak się uzbiera to możliwe {ale nie wiadome}, że od razu będzie też tele :eviltong: Quote
BBeta Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 http://images26.fotosik.pl/124/88f7c298137f40c3.jpg Jakieś rozmycie? Dobranoc ;) Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='psiulka']Z przed 2 miesięcy, to nie takie stare :evil_lol: :diabloti: A idź Ty. Czyli na rzeszowskiej wystawie będziesz miała Sony Alpha 100? :loveu: Quote
psiulka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='BBeta']http://images26.fotosik.pl/124/88f7c298137f40c3.jpg Jakieś rozmycie? Dobranoc ;) Usuwanie szumów w PSP. [quote name='g_o_n_i_a']:diabloti: A idź Ty. Czyli na rzeszowskiej wystawie będziesz miała Sony Alpha 100? :loveu: Tak :loveu: A tu... Azuś! :loveu: Quote
Recommended Posts