Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BBeta']Zauważyłam, że na pierwszym planie coś było, ale ładnie się rozmyło, więc jest ok ;)
A ja już u Was kiedyś byłam, ale jakoś nic nie napisałam, chyba za bardzo czasu nie miałam ;)

Mam nadzieję, że teraz będziesz odwiedzać nas częściej :loveu:

A ja jak widzę takie klimaty sprzed kilku miesięcy i patrzę na teraźniejszą pogodę, to padam :shake:

Na dobranoc Czikowa :eviltong:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luzia']Focie, focie, dużo foci :megagrin:
Super galeria super pieski... :loveu: Pozdrawiamy witam i miziamy :cool3:

Witamy, witamy :lol: A fotek nie daję dużo bo jak kiedyś dałam na raz około 100 to z 5 komentarzy tylko :eviltong: Zapraszam częściej i dziękuję :lol:

[quote name='Matusz']ale fajne fotaski Czikusi :loveu::loveu::loveu:

Dzięki :loveu: Ale widać już różnicę, że to nie lusterko...

PS. Ja teraz będę podzielać moją uwagę na "NW", więc mogę odpisywać powoli :lol:

Posted

[quote name='luzia']To widocznie wpadłam w odpowiedniej chwili bo zobaczyłam dużo fotek :loveu:

Momentami było więcej ;)

[quote name='matinestka']hello :)

alez Czikunia cudasna.. nie zmoglam sie zdecydowac który jej portecik tu zacytowac:)

nic tylko przytulac takie Cudenko Małe :)

pozdrawiamy gorąco :)

:bluepaw:

Hejka! Dziękujemy :loveu:

[quote name='Kincia']Witam :multi:
No akurat trafilam na cudne foteczki :loveu::loveu:

Nowy nick :cool3: Dziękuję :multi:

~~*~~

Jutro idę z Cziką do Jamnika, zobaczymy co tam wet powie ;) Poza tym jutro będę miała hybryde :evil_lol: Nikona 5700 pożyczonego na kilka dni :diabloti: Zobaczymy jak się spisze, jeszcze na Nikonkach nie pracowałam :loveu:

Dobranoc

~~*~~

Co sądzicie?

Posted

Dzień dobry!

W drodzę do weta spotkałam się dzisiaj z Kamilą i Megi, które odprowadziły nas do gabinetu :loveu: Wracając do początku to Czika pierwszy raz jechała autobusem :eviltong: Strasznie bała się podłogi i patrzyła na nią z przerażeniem burak. xP Megusia chciała się z nią bawić, a ta szła, nawet się nie odwróciła małpa.

~~*~~

Zważyłam Czikę i okazało się, że waży 7 kg i trzeba ją odchudzić. P. weterynarz dała nam próbki Royala ;) Co jeszcze. Zaszczepiłam ją od razu na wściekliznę i dostała tabletkę na odrobaczenie, którą podamy za tydzień :cool3: W piątek Czika będzie mieć zabieg usunięcia takiego małego guzka, na szczęście to nic poważniejszego, a później trzeba będzie się umówić na usuwanie kamienia ;) O dziwo Czika zachowywała się spokojnie i polubiła p. wet :lol:

~~*~~

W drodze powrotnej było gorzej, bo nie miałam reklamówki i wszystko mi wypadało co chwila :eviltong: Doszłam na spacerz do Plazy i tam odetchnęłam na przystanku autobusowym, aż podeszły 3 panie mówiące po angielsku i zrozumiałam tylko tyle, że pytały się jak ma na imię. :eviltong: Zrobiły sobie z nią zdjęcia i poszły :lol:

Posted

[quote name='psiulka']Poza tym jutro będę miała hybryde :evil_lol: Nikona 5700 pożyczonego na kilka dni :diabloti: Zobaczymy jak się spisze, jeszcze na Nikonkach nie pracowałam :loveu:

Czekam na efekty...... :eviltong:

[quote name='psiulka']
P. weterynarz dała nam próbki Royala

Oni tak przekupują zawsze...:evil_lol: Raz dostałam, i tyle....Niech sie wypchają :eviltong:

[quote name='psiulka']
Zważyłam Czikę i okazało się, że waży 7 kg i trzeba ją odchudzić.

:lol: No taak....To nawet nie o względy "estetyczne" chodzi, ale o zdrowie psa. Stawy, serce, prędzej wysiądzie, jeśli będzie za dużo obciązone...Dobra dieta, pełnowartosciowa, i sport :razz:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Czekam na efekty...... :eviltong:

Oni tak przekupują zawsze...:evil_lol: Raz dostałam, i tyle....Niech sie wypchają :eviltong:

:lol: No taak....To nawet nie o względy "estetyczne" chodzi, ale o zdrowie psa. Stawy, serce, prędzej wysiądzie, jeśli będzie za dużo obciązone...Dobra dieta, pełnowartosciowa, i sport :razz:

Nie bardzo efekty zadowalające. Aż mi się nie chce robić nim zdjęć :eviltong:

A ja dostałam i Czika ich nie je :shake:

No tak, ale że Czike dokarmiają, bo mówią "że jak chodzi głodna to muszą", więc bądź tu mądrym... :roll:

Posted

[quote name='psiulka']Nie bardzo efekty zadowalające. Aż mi się nie chce robić nim zdjęć :eviltong:

A ja dostałam i Czika ich nie je :shake:

No tak, ale że Czike dokarmiają, bo mówią "że jak chodzi głodna to muszą", więc bądź tu mądrym... :roll:

A ja tu znalazłam sobie aparatos, dokładniej Panasonic FZ8, cena mi się podoba, jedyne 888 zł w auchan :evil_lol:

Moja chciała wszystko naraz pochłonąć, royal dobry..pewnie też do czasu.

Na takie rzeczy to ja awantury w domu robię :roll: Mój pies, moja sprawa czym karmie, matka mi wolną rękę dała, to po g*wno teraz chce dokarmiac? Najlepszym argumentem jest, że ona się nie zna, a ludzki syfy nie są dla psa dobre .. I Megi trzyma linie :razz:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']A ja tu znalazłam sobie aparatos, dokładniej Panasonic FZ8, cena mi się podoba, jedyne 888 zł w auchan :evil_lol:

Na takie rzeczy to ja awantury w domu robię :roll: Mój pies, moja sprawa czym karmie, matka mi wolną rękę dała, to po g*wno teraz chce dokarmiac? Najlepszym argumentem jest, że ona się nie zna, a ludzki syfy nie są dla psa dobre .. I Megi trzyma linie :razz:

FZ 50 lepszy :eviltong:

A co, Brita już nie teges? :diabloti:

Nie wiem czy u mnie takie coś by przeszło, no bo "pies jest głodny" :angryy:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
A ja tu znalazłam sobie aparatos, dokładniej Panasonic FZ8, cena mi się podoba, jedyne 888 zł w auchan :evil_lol:

Moja mama nie reaguje na takie argumenty :shake: Mówi że jak ludziom nie szkodzi to psu tym bardziej :angryy: