g_o_n_i_a Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć Ty podli... :evil_lol: :evil_lol: yymm Ilonku :buzi: Olala widze, ze Czikulinda tez w Hiltonie bryka :loveu: http://img404.imageshack.us/img404/32/img0173en9.jpg Quote
psiulka Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Ty podli... :evil_lol: :evil_lol: yymm Ilonku :buzi: Olala widze, ze Czikulinda tez w Hiltonie bryka :loveu: http://img404.imageshack.us/img404/32/img0173en9.jpg Hejo Mami - Samo Zło :buzi: A no bryka jeszcze :lol: Reszta zdjęć jutro, jak fotosik zacznie chodzić, bo teraz Mamu rzuciła jakieś zaklęcie i koniec :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='psiulka']Hejo Mami - Samo Zło :buzi: A no bryka jeszcze :lol: Reszta zdjęć jutro, jak fotosik zacznie chodzić, bo teraz Mamu rzuciła jakieś zaklęcie i koniec :placz: Tak, tak, to ja!:B-fly: A czemu jeszcze? Czikulec to przeciez nie jest pozeracz obrozek :crazyeye: HA no jak sie ma szmoc to i zaklecia rzuca :cooldevi: Quote
psiulka Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Tak, tak, to ja!:B-fly: A czemu jeszcze? Czikulec to przeciez nie jest pozeracz obrozek :crazyeye: HA no jak sie ma szmoc to i zaklecia rzuca :cooldevi: Mami - Diablica, a T - R :evil_lol: A skąd wiesz :lol: Kocham tą emote :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='psiulka']Mami - Diablica, a T - R :evil_lol: A skąd wiesz :lol: Kocham tą emote :roflt: T (to wiem o co chodzi), ale R? :evil_lol: A pożera? :crazyeye::diabloti: O tę? :roflt: Ja tyż :roflt: Quote
psiulka Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Rajdowiec :evil_lol: Kiedyś pożerała takie skórzane ^^ Nie, o tą: :cooldevi: :roflt: Mami, dziękuję za rushoffy prezent "for me" :buzi: Branocka :bye: Quote
ewatr Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Bry Czikulcowie :loveu: wreszcie widze jakieś porzadne zdjecia :multi: oby tak dalej ;) Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='psiulka']Rajdowiec :evil_lol: Kiedyś pożerała takie skórzane ^^ Nie, o tą: :cooldevi: :roflt: Mami, dziękuję za rushoffy prezent "for me" :buzi: Branocka :bye: Cześć Kartoflu:p Ja sie pytam czemu ja dzisiaj zadnego esa nie dostalam - za co ta kara ? :placz: Rajdowiec :roflt: Ahaaaaaaa... Tą:cooldevi:? Fajna wiem :cooldevi: Pasuje do mnie, w koncu jestem zło :cooldevi::evil_lol: Skoro różowy jest słiiiiiiiiiiiiiit no Ci sie prezent nalezał :evil_lol: Quote
psiulka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='ewatr']Bry Czikulcowie :loveu: wreszcie widze jakieś porzadne zdjecia :multi: oby tak dalej ;) Bry Ewuś :loveu: [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Kartoflu:p Ja sie pytam czemu ja dzisiaj zadnego esa nie dostalam - za co ta kara ? :placz: Rajdowiec :roflt: Ahaaaaaaa... Tą:cooldevi:? Fajna wiem :cooldevi: Pasuje do mnie, w koncu jestem zło :cooldevi::evil_lol: Skoro różowy jest słiiiiiiiiiiiiiit no Ci sie prezent nalezał :evil_lol: Hejo Mami :loveu: Jak to nie dostałaś, skoro wysłałam Ci przed chwilą? :shake: No a jak :evil_lol: Już masz to zdjęcie? :evil_lol: Zło wszechmogące :diabloti: Jeszcze z atomówkami :buzi: Quote
Matusz Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witamy poniedziałkowo :) dobrego tygodnia życzę :) Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='psiulka'] Hejo Mami :loveu: Jak to nie dostałaś, skoro wysłałam Ci przed chwilą? :shake: No a jak :evil_lol: Już masz to zdjęcie? :evil_lol: Zło wszechmogące :diabloti: Jeszcze z atomówkami :buzi: Ale sie p-z :turn-l::evil_lol: A no est :p Dopiero jak sie upomniałam ooo :mad: Mam :p TAK! :sweetCyb: A no tak, przeciez dziecko musi sie rozwijac, a atomowki to chyba nie naleza do bee bajek (chociaz moze podchodzic pod kazirodztwo, bo np. spia razem :eviltong:) Quote
psiulka Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Zdolną masz córkę :loveu: Wysłałam wcześniej :mad: Wyślij :modla: Nagrają taki film o Goni zlomogącej :evil_lol: Ja bym wolała z pszczółką Mają xP Quote
g_o_n_i_a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='psiulka']Zdolną masz córkę :loveu: Wysłałam wcześniej :mad: Wyślij :modla: Nagrają taki film o Goni zlomogącej :evil_lol: Ja bym wolała z pszczółką Mają xP A dzisiaj w ogole nic nie wyslalas ooo :mad: Pojde na ten film jak tylko taki bedzie hahah :D Ymm nikomu nie dogodzi :shake::evil_lol: Quote
ewatr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dobry wieczór i jaka decyzja ? Odwiedzi ktoś jutro stesknioną Ciotkę / nie Mami Mami :evil_lol:;) / ???? Quote
Cambel&Megi Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='ewatr'] Odwiedzi ktoś jutro stesknioną Ciotkę / nie Mami Mami :evil_lol:;) / ???? A ffffcale nie Ciotkę, bo Ciocię, Cioteczkę albo Ciotunię, o! :loveu: Quote
psiulka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Dzień dobry wszystkim ;) [quote name='g_o_n_i_a']A dzisiaj w ogole nic nie wyslalas ooo :mad: Pojde na ten film jak tylko taki bedzie hahah :D Ymm nikomu nie dogodzi :shake::evil_lol: Przepraszam, miałam zabl. konto.. A może masz ochotę pójść ze mną na "Katyń"? ;) Nie odebrałam dzis telefonu od Ciebie, bo nie słyszałam jak dzwoniłaś... [quote name='ewatr']Dobry wieczór i jaka decyzja ? Odwiedzi ktoś jutro stesknioną Ciotkę / nie Mami Mami :evil_lol:;) / ???? Bry wieczorek ;) Widzisz Mami Mami, pewnie zobaczymy się za tydzień :buzi: Tak wogóle to Czika ma cieczkę i nie da się wychodzić z nią na dłuższe spacery, więc biega przy rowerze na dodatek w kagańcu :lol: Prowizorycznym, ale zawsze coś. Trochę się jeszcze próbuje od niego wybronić, ale staram się jej tego oduczyć ;) Quote
psiulka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Reszta fajnych jest na kompie, więc dam jak sobie skopiuję (jak wrócą rodzice z wycieczki). Aparatu nie mam jak narazie ;) Quote
ewelinabuck Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 http://images13.fotosik.pl/102/3ce3ebb44d03d8f1med.jpg wwwwwwoooooooowwwwwwww:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Witam Ewelinko :multi: Gdybym wtedy wiedziała do czego służy ISO to byłoby lepsze zdjęcie ;) Quote
ewelinabuck Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 te sa tez piekne moglyby byc ciut jasniejsze ale i tak cudownie wyszlo:loveu: Quote
psiulka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Właśnie specjalnie przyciemniłam do -2 (nie wiem jaka to skala, ale ważne, że -2 xP) żeby wyszło że wieczór, bo to było ok 18, więc ciemno nie było ;) Ewelinko - Kupujesz do nowego lustra nowe obiektywy, czy dalej pstrykasz na starych? ;) Quote
Recommended Posts