ewelinabuck Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 nowe lutro i nowy obiektyw :cool3::cool3::cool3::cool3:jak kupie nikona albo canona to do tego sigme 70-300 z macro a jak olimpusa no to razem z obiektywami bo to wszuystko to mojego taty jest ale ja pstrykam fotki bo on nie zabardzo wie co do czego:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 nie ma czego bo i bez lustra da sie piekne fotki robic:cool3::cool3: Quote
psiulka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Ale np. Twoje lustro nie równa się z moim kompaktem xP :D Quote
psiulka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Znalazłam na allegro nowe fajne akcesoria do mojego kompakta :multi: Quote
ewatr Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Cambel']A ffffcale nie Ciotkę, bo Ciocię, Cioteczkę albo Ciotunię, o! :loveu: OOOOOO dziękuje :calus: Quote
ewatr Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='psiulka'] Bry wieczorek ;) Widzisz Mami Mami, pewnie zobaczymy się za tydzień :buzi: Wychodzi na to ,że pewnie tak :lol: dzieci moje nic nie mówiąc matce poszły w szuwary no to i tak wyszło ;) Quote
psiulka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Poznajecie tego eleganta? 8) Quote
psiulka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='ewatr']Wychodzi na to ,że pewnie tak :lol: dzieci moje nic nie mówiąc matce poszły w szuwary no to i tak wyszło ;) Bry Ewuś :buzi: Mam nadzieję, że będą zdjęcia maluszków :loveu: Quote
olifka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Heeeej :buzi: Przpraszamy za długa nieobecność:oops: Obiecujemy poprawę:evil_lol: A teraz cofamy sie pare stron wstecz i mamy nadzieje ujrzeć pare foteczek Czikulca:evil_lol: Quote
psiulka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Heeeej :buzi: Przpraszamy za długa nieobecność:oops: Obiecujemy poprawę:evil_lol: A teraz cofamy sie pare stron wstecz i mamy nadzieje ujrzeć pare foteczek Czikulca:evil_lol: Hejo ^^ Ewuś - jednak nie będzie mnie za tydzień w schronisku, będę za dwa dopiero ;) Z dedykacją dla Mamci :buzi: I dla Mami Mamci :calus: Quote
ewatr Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='psiulka']Hejo ^^ Ewuś - jednak nie będzie mnie za tydzień w schronisku, będę za dwa dopiero ;) I dla Mami Mamci :calus: http://images12.fotosik.pl/105/b24a97fe791772d2med.jpg ale dostałam ładnego kwiatka :loveu: takiego co długo mi bedzie stał ;) a czemu Cie nie bedzie .......to jak ja juz bede to znowu Was nie ma :placz: ja juz wole jak sa wakacje :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ewatr napisał(a): a czemu Cie nie bedzie .......to jak ja juz bede to znowu Was nie ma :placz: Ja będę... :oops: Ilonek, a dla turkuska znajdzie się jeszcze jakiś kfffiatuszek ? :placz: Quote
ewatr Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Cambel']Ja będę... :oops: Ilonek, a dla turkuska znajdzie się jeszcze jakiś kfffiatuszek ? :placz: Cambelku zycie mi ratujesz - ja tak nie lubie byc w schronie sama /czytaj: bez Was ;) / Quote
Cambel&Megi Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='ewatr']Cambelku zycie mi ratujesz - ja tak nie lubie byc w schronie sama /czytaj: bez Was ;) / Hihi no to miło mi :loveu::eviltong: Do zobaczenia :razz::diabloti: Quote
psiulka Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='ewatr']ale dostałam ładnego kwiatka :loveu: takiego co długo mi bedzie stał ;) a czemu Cie nie bedzie .......to jak ja juz bede to znowu Was nie ma :placz: ja juz wole jak sa wakacje :eviltong: Co za pochwała :loveu: Ale to czysta przyjemność :buzi: Możliwe jednak, że będe, jeszcze się okaże ;) Ja też :multi: [quote name='Cambel']Ja będę... :oops: Ilonek, a dla turkuska znajdzie się jeszcze jakiś kfffiatuszek ? :placz: Teraz kwiatuszki może Ci dawać kto inny... :( [quote name='ewatr']Cambelku zycie mi ratujesz - jaś tak nie lubie byc w schronie sama /czytaj: bez Was ;) / :calus: Quote
Cambel&Megi Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='psiulka']Teraz kwiatuszki może Ci dawać ktoinny... :( Nie bardzo rozumiem ... ? :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Czy ja dobsz widze - kwiatusek dla mnie? :loveu: http://images23.fotosik.pl/86/bf41d58b6c0e8a3cmed.jpg Dziekuujeeeeeeeee :multi: Quote
psiulka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 matusz5 napisał(a):Słonecznie i ciepło witam ;) Witamy :multi: g_o_n_i_a napisał(a):Czy ja dobsz widze - kwiatusek dla mnie? :loveu: http://images23.fotosik.pl/86/bf41d58b6c0e8a3cmed.jpg Dziekuujeeeeeeeee :multi: Dla Ciebie :buzi: A podoba się? :oops: Cambel napisał(a):Bry /wieczór :lol:/ ;) Bry /obiad/ :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Bry /obiad/ :evil_lol: :evil_lol: Smacznego :razz: Quote
Recommended Posts