psiulka Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Gonia, nie xP A ten co teraz to niby piękny Syl :shake: Po co? :roll: Quote
Cambel&Megi Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Po co? :roll: A po co są foty? Żeby je oglądać chyba, nie? :roll: Quote
psiulka Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Skoro nikt ich nie ogląda, to nie widzę potrzeby... Quote
Cambel&Megi Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='psiulka']Tobie mogę dać na płycie ^^' No to daj... :eviltong::eviltong: Ale inni tez na pewno chcą pooglądac :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Cambel napisał(a): Ale inni tez na pewno chcą pooglądac :loveu: Własnie! :razz: Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No właśnie :mad: Piekny :loveu: Cudny :loveu: Wspaniały i niepowtarzalny :loveu: ten mój av :loveu: Quote
Matusz Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Witamy porannie ! jak wrócę tu wieczorem to chcę widzieć mnóstwo zdjęć Czikusi :loveu::loveu::loveu: a gdzie te zdjęcia z wystawy??? :mad::placz::placz: tylko błagam, nie naróbcie dużo stron :modla::placz: Quote
ewatr Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='matusz5']tylko błagam, nie naróbcie dużo stron :modla::placz: Przychylam sie do zdania Mateusza:loveu: mało gadki duzo fot :mad: ;) a wogole to dzien dobry z rana :calus: Quote
Cambel&Megi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ewuś, weź jej coś powiedz, żeby dała zdjęcia :roll: Quote
ewatr Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Cambel']Ewuś, weź jej coś powiedz, żeby dała zdjęcia :roll: Juz jej mówie :eviltong: ......... /tylko ona mnie cos ostatnio wcale nie słucha ;) tak ,ze jakby co to ja reklamacji nie przyjmuje :shake: / Psiulka pobudka ludzie tu tęsknia i czekaja na zdjęcia :multi: :multi: :multi: Quote
psiulka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Cambel']No to daj... :eviltong::eviltong: Ale inni tez na pewno chcą pooglądac :loveu: Możliwe :eviltong: [quote name='g_o_n_i_a']Własnie! :razz: Tobie też mogę dać na płycie/pen drivie xP [quote name=':: FiGa ::']No właśnie :mad: Piekny :loveu: Cudny :loveu: Wspaniały i niepowtarzalny :loveu: ten mój av :loveu: Weź Ty sobie nie żartuj... Blee, po tym co mi wczoraj napisałaś to aż mnie zemdliło :eviltong: :mad: [quote name='matusz5']Witamy porannie ! jak wrócę tu wieczorem to chcę widzieć mnóstwo zdjęć Czikusi :loveu::loveu::loveu: a gdzie te zdjęcia z wystawy??? :mad::placz::placz: tylko błagam, nie naróbcie dużo stron :modla::placz: Witanko Mati :multi: Nowych Czikowych nie mam, a muszę jeszcze wstawić na wątki schroniskowe, więc nie wyrabiam :shake: [quote name='ewatr']Juz jej mówie :eviltong: ......... /tylko ona mnie cos ostatnio wcale nie słucha ;) tak ,ze jakby co to ja reklamacji nie przyjmuje :shake: / Psiulka pobudka ludzie tu tęsknia i czekaja na zdjęcia :multi: :multi: :multi: Dzień dobry :multi: Hahah Tobie też mogę dać zdjęcia osobiście :lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Aleś Ty cffffana małpa :shake: wszystko zrobisz, zeby tylko tu zdjęć nie wstawić... :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 No a jak :evil_lol: Czekaj, już Ci hostuję te Twoje zdjęcia ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Tylko nie waż się ich tutaj wstawiać .... :lol: :evil_lol: Quote
dadiii Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 no wiesz co a ze mna bedzie problem zebys mi te zdjecia dala na plytce tak wiec nie masz innego wyboru tylko je dac na galeryjki zrob to dla mnie hihi :D PS: C.D. fociek u nas jest zapraszam!!! Quote
psiulka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Cambel']Tylko nie waż się ich tutaj wstawiać .... :lol: :evil_lol: No to gdzie? oO Do Twojej galerii a gdzie? [quote name='dadiii']no wiesz co a ze mna bedzie problem zebys mi te zdjecia dala na plytce tak wiec nie masz innego wyboru tylko je dac na galeryjki zrob to dla mnie hihi :D PS: C.D. fociek u nas jest zapraszam!!! Mogę Ci przesłać płytę :roflt: Lecimy :multi: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Weź Ty sobie nie żartuj... Blee, po tym co mi wczoraj napisałaś to aż mnie zemdliło :eviltong: :mad: Pffffffff a Ty wolisz takich owło.. Danieli R... :shake::shake: Quote
psiulka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Jasne ^^ A ten Rolandinio Twój to niby łysy? :D Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='psiulka']Jasne ^^ A ten Rolandinio Twój to niby łysy? :DNa brzuchu? Owszem :diabloti: :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://i4.tinypic.com/4lq1vs6.jpg :diabloti: Quote
psiulka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 O piernik :roflt: Matko, nie lubie takich lizusów, bleee :mdleje: Quote
Recommended Posts