Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel napisał(a):
Umieć robić strony www :diabloti: Co prawda narazie to podstawy ale zawsze cuś :lol:

:roflt: :roflt: No, jeszcze co. Po tym co widziałam /Twoja strona - znaczy Megi xP/ To na pewno nie sa podstawy ;)

Posted

Witanko :multi: Dwa dni temu było noskie niebo :mdleje: Czerowono-różowe.. Ach :mdleje: Zrobiłam kilka fot, ale jedna pójdzie do Waszej oceny ;) Co do lusterka to mój tata znowu zasugerował Nikona D40 (lub D40x) więc ja juz mam mętlik w głowie :lol: W najbliższych dniach będę fotografować Nikonem 5700, więc na pewno nie zabraknie MAKRUNIA :loveu: :razz:

O tak wygląda 5700:

Pochwalę się też piąteczką z historii, a jak :razz: Mam ochotę wybrać się do schroniska, ale czy są miejsca to nie wiem :(

g_o_n_i_a napisał(a):
Yhym :multi::multi::loveu:

Jaki śliczny :loveu:
http://images30.fotosik.pl/89/c71c1a82ac971497med.jpg

Mami :iloveyou:

Cieszę bardzo że się podoba :loveu:

Posted

Hej :buzi: Co do Nikona D40, to zapytaj Iwony od Kentakiego, ona go niedawno kupiła :razz:

Kurcze, to ja czekam na te fotęcjeeee :loveu:

A ta wczorajsza boskaaa :loveu: Tylko to 'by Ilona' odciąga od zdjęcia :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel']Hej :buzi: Co do Nikona D40, to zapytaj Iwony od Kentakiego, ona go niedawno kupiła :razz:

Kurcze, to ja czekam na te fotęcjeeee :loveu:

A ta wczorajsza boskaaa :loveu: Tylko to 'by Ilona' odciąga od zdjęcia :eviltong:[/quote]

[I]Hej ;) No to spytam spytam. I z tego co wiem to BBeta też taki ma więc :loveu:[/I]

[I]A co sie będe xP[/I]

Posted

[quote name='Cambel']Ja przyszedłam :razz: Cudne :calus: I czekam na jeszcze :loveu:

Wcale nie cudne. tylko niebo ładne, bo zdjęcie nie :eviltong:

Ale dziękuję, że przyszedłaś, łaaa :buzi:

~*~

Ja ze szkoły pisuję, bo zaraz wybieram się na chemię :lol: Potem na "Katyń" i na targi.

:bye: