:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='psiulka']O piernik :roflt: Matko, nie lubie takich lizusów, bleee :mdleje:iem o tym, ty wolisz takich bujnie zarosniętych :diabloti: Tu i tam... :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Jaaaaaaaaaaa? :crazyeye: :evil_lol: Quote
psiulka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 No jak narazie to tylko Ty tu weszłaś, więc...Tak Ty xP Quote
Kincia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Dobry :D Gdzie te fotki :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad:!!!!!!!! Quote
psiulka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']O wypraszam sobie :obrazic: Ale mnie to obchodzi :eviltong: [quote name='Pinczerek-Jacky']Dobry :D Gdzie te fotki :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad:!!!!!!!! Bry Fotek nie ma :eviltong: Quote
Kincia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ja ci powiem ze nie ma :angryy::angryy: Sama sie chwalilas ze masz fotki z wystawy !! :angryy::angryy::diabloti: Quote
psiulka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Bry Gonia :calus: FFcale się nie chwaliłam tylko informowałam ^^ Quote
ewatr Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Zapytan sadystycznie tylko nie bij :diabloti: ..... jak tam pierwszy dzień szkoły ????;) Quote
psiulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Bry Ilonko:loveu: Bry :multi: Albo i nie bry... :cool3: [quote name='ewatr']Zapytan sadystycznie tylko nie bij :diabloti: ..... jak tam pierwszy dzień szkoły ????;) Oj cioteczka, Ty dalej o tym samym :placz: :shake: [quote name='matusz5']Witam 3 września ;) A ja 4 :cool3: Quote
ewatr Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 witam w ten piękny niekoniecznie sloneczny dzień :loveu: mogło by juz przestac padac bo nawet sie zastanawiam czy jest sens dzisiaj do schroniska jechac w taka okropna pogode brrrrrrrrrrr .........:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Hej Kochana :buzi: Co słychać? :loveu: Quote
psiulka Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='ewatr']witam w ten piękny niekoniecznie sloneczny dzień :loveu: mogło by juz przestac padac bo nawet sie zastanawiam czy jest sens dzisiaj do schroniska jechac w taka okropna pogode brrrrrrrrrrr .........:evil_lol: No faktycznie piękny :shake: Ewuś, specjalnie to robisz, żeby dać mi do zrozumienia że u mnie szkoła :placz: :placz: [quote name='Cambel']Hej Kochana :buzi: Co słychać? :loveu: Hejo :buzi: Kurka, chciałabym się jakoś spotkać, ale sama wiesz :shake: Będziesz w sobotę jakoś w schronie? Quote
Cambel&Megi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Psiulka']Hejo :buzi: Kurka, chciałabym się jakoś spotkać, ale sama wiesz :shake: Będziesz w sobotę jakoś w schronie? No przydałoby się, tylko jak i gdzie.. :lol: W schronie raczej nie będę - mama... :roll: Quote
psiulka Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 A w Słocinie :lol: Szkoda :( Nie da się jakoś przekonać? Bry Mati ;) Quote
Cambel&Megi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 W taką pogodę to mi się nie chce jechać :eviltong: Wątpię... :shake: Ludzie, patrzcie :cool1: Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Cambel']W taką pogodę to mi się nie chce jechać :eviltong: Wątpię... :shake: Ludzie, patrzcie :cool1: no pięknie !!!!!! :mad::mad::mad::mad::roll::lmaa::stormy-sad: Quote
Kincia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 O_o no wiesz :angryy::angryy: Bry :loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='psiulka'] Ewuś, specjalnie to robisz, żeby dać mi do zrozumienia że u mnie szkoła :placz: :placz: Czasami jestem podła :evil_lol: wiem ...ale tym razem to było niezamierzone :shake: po prostu tak patrzyłam z rana w to okno w pracy :evil_lol: a tam leje i leje .......no to Ci miałam napisać ? licze tylko na to ,ze w sobote jak bedziemy jechac bedzie juz ładniej :loveu: Quote
Recommended Posts