Cambel&Megi Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='psiulka'] Bry z domu :buzi: To będę wyczekiwać Cię na gadu :cool3: Tak po pierwsze to dostałam piątkę z zadania z polskiego, a jak :lol: Po drugie: Już polubiłam lekcje muzyki :mdleje: :iloveyou: Po trzecie: Moja koleżanka z klasy jest genialna... Zawija na pianinie jakby ćwiczyła od wieków :mdleje: I tak na muzyce zagrała jeden utwór. Ja nie mam słów, żeby go skomentowac. :mdleje: Kujon :diabloti: Ja je zawsze lubiłam, to odpoczynek od czego innego, chyba, że trzeba spiewać :eviltong: To już mówiłaś :eviltong: Ale moja jest genialniejsza oooo :cool1: [quote name='psiulka']Ewelinka, witaj :multi: Zaniedbało się naszą galerię, czo? :mad: Kto zaniedbał to zaniedbał, patrz w lustro :roll::diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 psiulka napisał(a):Nie kojarzę jakoś. Dobranoc :bye: Proszę dziecko, niech Ci sie troche przypomni http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28983&highlight=Berta :p A tak w ogole to bry :buzi: Dziekuje za smski, nawet nie wiesz jak mnie korcilo zeby odpisac, a tu kicha, bo kasy ni mam :placz: Ale prosze nie zaniedbywac goniastej :eviltong:I pisac cos od czasu do czasu :loveu: Quote
psiulka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Cambel napisał(a):Kujon :diabloti: Ja je zawsze lubiłam, to odpoczynek od czego innego, chyba, że trzeba spiewać :eviltong: To już mówiłaś :eviltong: Ale moja jest genialniejsza oooo :cool1: Kto zaniedbał to zaniedbał, patrz w lustro :roll::diabloti: Sama jesteś kujon :eviltong: Ja na jutro mam jakiś wierszyk na angielski na pamięć, bo na dzisiaj nie umiałam i dostal kroope :evil_lol: Ale nie pisałam na dogo :eviltong: Lustro, lustro :mdleje: Nie mów mi o lustrze :loveu::loveu: g_o_n_i_a napisał(a):Proszę dziecko, niech Ci sie troche przypomni http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28983&highlight=Berta :p A tak w ogole to bry :buzi: Dziekuje za smski, nawet nie wiesz jak mnie korcilo zeby odpisac, a tu kicha, bo kasy ni mam :placz: Ale prosze nie zaniedbywac goniastej :eviltong:I pisac cos od czasu do czasu :loveu: Bry Mami :loveu: Ależ proszę bardzo, czysta przyjemność ^^ Nie napisałam Ci tylko jak byłam z Niuffom na spacerze, jutro też idziewa :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 psiulka napisał(a): Bry Mami :loveu: Ależ proszę bardzo, czysta przyjemność ^^ Nie napisałam Ci tylko jak byłam z Niuffom na spacerze, jutro też idziewa :cool3: Spacer...? Z Niuffką...? :placz:Tez chce!!! Quote
psiulka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Nie widzę problemu 8) Dzisiaj mnie do rowu jakiegoś wepchnęła, tak ciągnie :D Quote
ewatr Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 psiulka napisał(a): Bry Mami :loveu: Czy ja czegoś nie wiem :mad: i Ilonek jest mają wnusią :placz: Gonia prosze o meldunek i to jużżżżżżżżżżżżżżżżz :motz: Quote
g_o_n_i_a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ewatr napisał(a): Gonia prosze o meldunek i to jużżżżżżżżżżżżżżżżz :motz: Co ja znowu takiego zrobiłam? To Ilonek mnie mianowal swoja matką, nie wiem jak, co i dlaczego - ani kiedy - ale co tam :roflt:Patologia.... Quote
psiulka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Co ja znowu takiego zrobiłam? To Ilonek mnie mianowal swoja matką, nie wiem jak, co i dlaczego - ani kiedy - ale co tam :roflt:Patologia.... Znowu odrzucasz mnie? :flaming: Quote
psiulka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 ewatr napisał(a):Czy ja czegoś nie wiem :mad: i Ilonek jest mają wnusią :placz: Gonia prosze o meldunek i to jużżżżżżżżżżżżżżżżz :motz: I Ty Brutusie przeciwko mnie? :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 psiulka napisał(a):Sama jesteś kujon :eviltong: Ja na jutro mam jakiś wierszyk na angielski na pamięć, bo na dzisiaj nie umiałam i dostal kroope :evil_lol: Ale nie pisałam na dogo :eviltong: Lustro, lustro :mdleje: Nie mów mi o lustrze :loveu::loveu: Ja ? A to po czemu niby? :-o Chodzi mi o to, że ja to już słyszałam :evil_lol: Aj nie zmieniaj tematu :mad: ZDJĘCIA PROSZE! Quote
psiulka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 No to kto kuje całymi dniami? :evil_lol: No, ale na dogo tego nie pisałam :diabloti: No dam Ci, dam w sobotę :D Quote
Cambel&Megi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 psiulka napisał(a):No to kto kuje całymi dniami? :evil_lol: No, ale na dogo tego nie pisałam :diabloti: No dam Ci, dam w sobotę :D Taaa że niby ja? Dopiero się wzięłam za zadanie, a i to zawsze na odwal robię :eviltong: Ajj Ty :shake::p Alke mi chodzi o porządne prowadzenie FB, zdjęcia Czikulca proszę, ile to już stron ich nie było?! :roll::mad: Quote
psiulka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 A ja już zrobiłam, a nawet nikt się nie zapyta co dostałam z angielskiego :( No to może później, bo nie mam za bardzo czasu :evil_lol: Kamul, czemu znikłaś mi z GG? oO Quote
Cambel&Megi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Aco dostałaś? :razz: No to co takiego robisz, co niby jest ważnejsze od zdjęć na FB? :roll: A bo tak :cool: Robię zadanie / po trochę / a gg mnie rozprasza :evil_lol: Quote
psiulka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 No a jak, czysta piątka, bo zgłosiłam się na śpiewanie :roflt: Ukam, niestety :( I nie chcesz pogadać? :( Quote
Cambel&Megi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 O matko :mdleje: Ja to bym w życiu nie zaśpiewała :eviltong: W każdym razie gratuluję :multi: No to tak jak ja... :roll: Patrz wyżej... Idę kuć, tj. pisać zadanie z polskiego :razz: Bajj :bye: Quote
ewatr Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Byłas Ilonko w schronisku ? I co tam nowego? Quote
psiulka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Ano byłam. Z tych 6 maluszków zostały 4 (chyba, że mam omamy xP), ze skórką Karusi jest coraz gorzej :( Biedna, już pół roku jest leczona i jeszcze nie wygraliśmy z chorobą. A ja liczę na zdjęcia od Was :loveu: Quote
ewatr Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 psiulka napisał(a):Ano byłam. Z tych 6 maluszków zostały 4 (chyba, że mam omamy xP), ze skórką Karusi jest coraz gorzej :( Biedna, już pół roku jest leczona i jeszcze nie wygraliśmy z chorobą. A ja liczę na zdjęcia od Was :loveu: A beda zdjecia bedą ;) zapraszamy ! Co do Kary to tez mi sie widzi ,że w schroniku to nie bedzie leczenie bo moze ona alergie jeszcze do tego ma a tam chapnie do pyszczka co popadnie :shake: i sie koło zamyka . Quote
Recommended Posts