psiulka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Zdjęć takich zajefajnych to widziałam już całkiem sporo, chociażby tu na dogo, ale tamte biją wszystko na głowę... :mdleje: Wiem :mdleje: Szkoda że nie leci druga powtórka. :( Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='psiulka']Zdjęć takich zajefajnych to widziałam już całkiem sporo, chociażby tu na dogo, ale tamte biją wszystko na głowę... :mdleje: Wiem :mdleje: Szkoda że nie leci druga powtórka. :( ale o co chodzi z tymi zdjęciami ?? możesz jaśniej ?:eviltong: Quote
psiulka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 No, że widziałam fajne zdjęcia, brata koleżanki z forum RPG ^^ Nie wiem jak on to zrobił [zdjęcia], ale genialnie... Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='psiulka']No, że widziałam fajne zdjęcia, brata koleżanki z forum RPG ^^ Nie wiem jak on to zrobił [zdjęcia], ale genialnie... możesz dać linka do tych zdjęć ? Quote
psiulka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Jasne, wyślę Ci za niedługo PW ;) Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='psiulka']Jasne, wyślę Ci za niedługo PW ;) szybko !!!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ewatr Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ja juz wiem dlaczego Mamcia pyta............. Pewnie cos szykuje na 8 lutego............ :siara: :evil_lol: Skąd wiedziałaś ????:crazyeye:;) Quote
Cambel&Megi Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Bry ze szkoly :buzi: Ja też czekam na PW z linkiem :oops: Quote
psiulka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='matusz5'] szybko !!!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong: Sorka, że wczoraj nie wysłałam, ale zamuliło net... [quote name='Cambel']Bry ze szkoly :buzi: Ja też czekam na PW z linkiem :oops: Bry z domu :buzi: To będę wyczekiwać Cię na gadu :cool3: Tak po pierwsze to dostałam piątkę z zadania z polskiego, a jak :lol: Po drugie: Już polubiłam lekcje muzyki :mdleje: :iloveyou: Po trzecie: Moja koleżanka z klasy jest genialna... Zawija na pianinie jakby ćwiczyła od wieków :mdleje: I tak na muzyce zagrała jeden utwór. Ja nie mam słów, żeby go skomentowac. :mdleje: Quote
psiulka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 I coś dla Rubikowców :loveu: http://teledyski.onet.pl/10172,2632940,teledyski.html Quote
Matusz Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Teledysk już widziałem ;) w takim razie czekam na PW :cool3::cool3::cool3: Quote
psiulka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Ale chodzi mi o to, że jest po angielsku ;) Quote
Matusz Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='psiulka']Ale chodzi mi o to, że jest po angielsku ;) wiem, przecież piszę, że widziałem:p ja i tak wole w ojczystym języku:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='ewatr']Skąd wiedziałaś ????:crazyeye:;) Yeah!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::evil_lol: :eviltong: :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='psiulka']Po drugie: Już polubiłam lekcje muzyki :mdleje: :iloveyou: Po trzecie: Moja koleżanka z klasy jest genialna... Zawija na pianinie jakby ćwiczyła od wieków :mdleje: I tak na muzyce zagrała jeden utwór. Ja nie mam słów, żeby go skomentowac. :mdleje: Nie dziwie sie :loveu::loveu::loveu::loveu: A któż to taki zdolny? :cool3: Quote
psiulka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Kasia W. :mdleje: Kojarzysz? ^^ Quote
g_o_n_i_a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Kasia W... Kasia W... Hmm... Ta Kasia, co mieszka niedaleko mnie? ^^ Quote
psiulka Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 A skąd ja to mam wiedzieć :roflt: Wiem, tylko, że ma brata w Twoim wieku, chodził tu do gima ;) Quote
g_o_n_i_a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='psiulka']A skąd ja to mam wiedzieć :roflt: Wiem, tylko, że ma brata w Twoim wieku, chodził tu do gima ;) Nom to ta Kasia. :p To sie zakręc koło Kasi, bo jej rodzice adoptowali Berulę z Kundelka ;) Quote
ewelinabuck Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 przyszlismy sie przywitac:multi::multi: Quote
psiulka Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Tak? A to nie wiedziałam nawet, ale wypytam wypytam ;) Właśnie się mamy wymienić płytami z muzyką mojego typu :multi: A kiedy ją wzięli? Ewelinka, witaj :multi: Zaniedbało się naszą galerię, czo? :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='psiulka']Tak? A to nie wiedziałam nawet, ale wypytam wypytam ;) Właśnie się mamy wymienić płytami z muzyką mojego typu :multi: A kiedy ją wzięli? Berty nie kojarzysz? Z jakis rok temu, moze wiecej troszku. ;) Quote
psiulka Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Nie kojarzę jakoś. Dobranoc :bye: Quote
Recommended Posts