Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Gonia, 1000 post :multi:

Jutro minie 3 miesiące od założenia galerii 8)

To za co się Gonia uważa? :(
Gratki ^^ No no to impra bedzie jutro :diabloti: Wpadam na pepsi obowiazkowo :razz:
Ech, mysle, ze forum publiczne to nie jest dobre miejsce na wylewanie swoich smutków, a przynajmniej nie w Waszym FB ;) Goniasta to goniasta i tyle :evil_lol:

Posted

Dobra przyniosę do schroniska karmę i zrobimy ucztę :D

Poprawka! Goniasta nie piszę się z małej litery ;)

A ja właśnie tak czytam o tykkm kotku co przepowiadał śmierć i sama nie wiem co o tym myśleć :(

Posted

[quote name='psiulka']Dobra przyniosę do schroniska karmę i zrobimy ucztę :D

Poprawka! Goniasta nie piszę się z małej litery ;)

A ja właśnie tak czytam o tykkm kotku co przepowiadał śmierć i sama nie wiem co o tym myśleć :(
Niii karma dla mnie za kaloryczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:
Że co - no chyba każdy wie, ze gonia to gonia :diabloti:
Czytałam o tym kotku...

Posted

[quote name='psiulka']No to zboże Ci przyniosę, bo to mało kaloryczne :D Dużo ludzi je zboże xP
Gonia - nie gonia!
I co myślisz? :(
A zboże może być :p :evil_lol: Pyyycha :D
Co myślę? A cóż powinnam... Z jednej strony to dobrze, że taki kot jest, bo np. ostatnie godziny człowiek moze spędzić z rodziną - śmierci nikt nie przewidzi, tylko ten kot, a z drugiej strony... Ciekawe skąd ten kot to wczuwa...

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A zboże może być :p :evil_lol: Pyyycha :D
Co myślę? A cóż powinnam... Z jednej strony to dobrze, że taki kot jest, bo np. ostatnie godziny człowiek moze spędzić z rodziną - śmierci nikt nie przewidzi, tylko ten kot, a z drugiej strony... Ciekawe skąd ten kot to wczuwa...

Hejo :multi: No i nawet zboża nie przyniosłam :shake:
Ale Gonia, jego już nie ma..

[quote name='ewatr']znowu sie spózniłam na 100 ale co tam -

GRATULACJE !!!!

:drink1: :cunao: :BIG: :cunao: :drink1:

Dziękuję :loveu: Jutro wystawa :multi:

Posted

STÓJ!!!!!!!!!!!

Edit: Pff Ale ja to mam farta, akurat jak Ty idziesz, to ja wchodzę, albo w drugą stronę... :shake: Gratki 100 stron Kochana :multi:

Do jutra na wystawie :multi: ;) ja będę już od 7:30 kiblować pod wejściem :evil_lol:

Posted

Dziękuję :calus:

Wystawa była wg mnie fajna ;) Przed wejściem nie było tyle szczeniaków co w tamtym roku, pogoda była w sam raz. Zdjęć mam 500, niektóre słabej jakości. Ale najbardziej podobało mi się rozkładanie tego schroniskowego "namiotu" 8) Zdjęcia będą w piątek.

Posted

Jejku to ja nie na czasie z wiadomosciami, co sie stalo z tym kotem? :(
A tak w ogole to dzieki Ilonek za wszystko - za przechowanie roweru, za podwiezienie przez Twoja Mame i w ogole :*
Czekam na fotosy ^^

Posted

[quote name='psiulka']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76747

Aj tam, Gonia to był drobiazg ^^ To ja dziękuję Tobie :multi: Dałabym jakieś zdjęcia, bo mało osób tu zagląda, ale tak mi się nie chce, że nie będzie xP

PS. Kupiłam sobie nie dawno "Zapomniany język psów" :cool3: Dużo o dominacji, ale fajna książka ;)
Masakra :-( :-(

Hah nie ma za co, naprawdę, ja nic konkretnego nie zrobiłam - polecam sie na przyszłość (luty 2008 :razz:) jak coś.
Daj foteczki, chociaz jedną :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Masakra :-( :-(

Hah nie ma za co, naprawdę, ja nic konkretnego nie zrobiłam - polecam sie na przyszłość (luty 2008 :razz:) jak coś.
Daj foteczki, chociaz jedną :cool3:

Zobaczymy, zobaczymy :cool3:
Tylko LOTOSA shostowałam :evil_lol:

[quote name='matusz5']ja też czekam :D

Dobra, porozsyłam Wam zaprszenia, jak będą :eviltong:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :)
Czekam na fotki :D
Masz tez fotki Magdy :D:D?

Hejo :multi: Nie mam niestety jej fotek.

[quote name=':: FiGa ::']Ponad 10 stron gadulstwa którego nie chciało mi sie czytac i ani jednej fotki :mad:

:evil_lol: No to co poradzę :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ponad 10 stron gadulstwa którego nie chciało mi sie czytac i ani jednej fotki :mad:

oooo własnie :diabloti: ;)

ale dzien dobry wypada powiedzieć :loveu: Czikulcowej Pani :lol: