g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='psiulka']A tam ja raczej w niedzielę na miasto się nie wybieram ;) Ja byłam do 17... I praktycznie wtedy ludzie tonami wychodzili, ze stoiskami się zbierali. Bo wybrali BIS'a i the end. No i mogłybyśmy wrócić 9, tam obok jest przystanek ;) Bierzesz aparat? Ach, ja tylko tak chcialam wspomniec, ze pchac sie nie chce jezeli macie jakies plany :lol: I co ja tam będę robić do 17? Wrócę do domu po prostu. Aparatu nie biorę, bo i po co - najlepsze i tak mnie ominie. Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Nie mamy, chyba że Turkus coś wysunie :lol: Mmm... Bo ja bym jeszcze została... Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ilonek, nic nie stoi na przeszkodzie zebyś została, ja sie zwine do chaty i spokoj wszyscy beda miec. Quote
Magdalenkl Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 na co sie umawiacie bo juz sie poplatalam ja to chyba cos do jedzenia musze ze soba zabrac bo ja daleko mieszkam :placz::placz: Quote
Cambel&Megi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='gonia']Ale sie pocieszasz hahahha :evil_lol: No co...A mam inne wyjscie? :eviltong: [quote name='psiulka'] W niedzielę: 6:12 i 7:32 :mdleje: Ja mam 7:12 :roll: [quote name='psiulka']chyba że Turkus coś wysunie :lol: Jaki Turkus, czemu ja niedoinformowana jestem? :eviltong: [quote name='Magdalenkl']na co sie umawiacie bo juz sie poplatalam ja to chyba cos do jedzenia musze ze soba zabrac bo ja daleko mieszkam :placz::placz: Hihi, dobre gofry były na lutowej wystawie :evil_lol: Ja się załapałam na gryza od Anety, nie musiałam kupować... :cool: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cambel napisał(a):No co...A mam inne wyjscie? :eviltong: W sumie... Nie :eviltong: Gofrów Wam sie zachwciewa - kanapka z ogorkiem i sprawa załatwiona :evil_lol: Doberek Ilona :p Quote
Cambel&Megi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gonia napisał(a): Gofrów Wam sie zachwciewa - kanapka z ogorkiem i sprawa załatwiona :evil_lol: Mam uczulenie na ogórki :roflt: Iloś, Ty już 100 stron niedługo załapiesz :mdleje: :eviltong: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Bry :multi: Jak mnie ludzie wczoraj wkurzyli jak byłam na spacerze z Dżekowym... Chciałam iść nad potoki z nim, żeby sobie polatał, ale jeszcze wcześniej na uliczce za nami jechały jakieś 3 rowery. Dwie babki i dziecko (chlopak). Dżeki się panicznie boi rowerów, a o ni jechali z 10 km/h :angryy: I najgorsze było to, że pojechali nad potoki :mdleje: I rozsiedli się na trawie... :cool1: No to zawróciliśmy i idziemy w drugą stronę nad rzekę. Jak już wracaliśmy to z naprzeciwka znowu jadą oni :angryy: Dżeki zaczął się wyrywać na wszystkie strony, a wspaniałomyślny chłopak sobie hamował dla popisu. Najchętniej to bym się na debila wydarła.. Wrrr, a dorosłe baby nic nie widziały. Nie mogę takich ludzi :cool1: [quote name='Magdalenkl']na co sie umawiacie bo juz sie poplatalam ja to chyba cos do jedzenia musze ze soba zabrac bo ja daleko mieszkam :placz::placz: Ja tam nigdy nic nie brałam. Ostatnio sobie wafelka kupiłam i mi starczyło :eviltong: [quote name='g_o_n_i_a']Ilonek, nic nie stoi na przeszkodzie zebyś została, ja sie zwine do chaty i spokoj wszyscy beda miec. No to czemu nie zostaniesz? :-( PS. Sprawdziłam, żę 9 będzie pod stadionem o 7:58 :eviltong: [quote name='Cambel'] Jaki Turkus, czemu ja niedoinformowana jestem? :eviltong: No jak Kamyk było już zajęte to będziesz Turkus :loveu: Bo turkusy są najładniejsze :loveu: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Cambel']Mam uczulenie na ogórki :roflt: Iloś, Ty już 100 stron niedługo załapiesz :mdleje: :eviltong: Ja ogórków niet, nie lubię :lol: Ano, będzie ympresska :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka']No jak Kamyk było już zajęte to będziesz Turkus :loveu: Bo turkusy są najładniejsze :loveu: *brecht* :roflt: xD Ależ Ty masz pomysły... :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Cambel']Mam uczulenie na ogórki :roflt: To tym bardziej :diabloti: :eviltong: [quote name='psiulka']No to czemu nie zostaniesz? :-( PS. Sprawdziłam, żę 9 będzie pod stadionem o 7:58 :eviltong: Czy zadajac pytanie "po co" wystarczy? :p Quote
Kincia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dobry :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Cambel'] *brecht* :roflt: xD Ależ Ty masz pomysły... :eviltong: Turkusek :loveu: [quote name='g_o_n_i_a']To tym bardziej :diabloti: :eviltong: Czy zadajac pytanie "po co" wystarczy? :p Nie wystarczy. Nie chcesz zobaczyć BIS'a, zrobić zdjęc, etc? [quote name='Pinczerek-Jacky']Dobry :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bry :multi: Za chwilę dostanę apopleksji... :angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka'] Nie wystarczy. Nie chcesz zobaczyć BIS'a, zrobić zdjęc, etc? Jakoś musi wystarczyć. ;) Aparatu i tak nie będę miała ze sobą, a Best in Show owszem moge ogladac, o ile bedzie w nim Bafi :lol: :loveu: Nie wiem jeszcze, naprawde nie wiem, na razie mam taki humor ze szkoda gadac :-( A co z moim rowerem? Będę mogła zostawić u Ciebie? To o której mam być u Ciebie? Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Szkoda by było gdybyś nie została dłużej :( Jasne, nie ma problemu, przechowam w garażu ;) Ja za to mam jeszcze lepszy... Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka']Szkoda by było gdybyś nie została dłużej :( Jasne, nie ma problemu, przechowam w garażu ;) Ja za to mam jeszcze lepszy... Jaka tam szkoda hm?:shiny: Przecież to jest w sumie obojetne czy zostane czy nie. Nikt sie nie skapci. ;-) Dzięki :sweetCyb: :Rose: Mam nadzieje, że niedługo doładuje koma to bedziemy mogly jakos pogadac, jak dawniej... Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 100 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :BIG: :BIG: :pepsi: :multi: gratki! :multi: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jaka tam szkoda hm?:shiny: Przecież to jest w sumie obojetne czy zostane czy nie. Nikt sie nie skapci. ;-) Dzięki :sweetCyb: :Rose: Mam nadzieje, że niedługo doładuje koma to bedziemy mogly jakos pogadac, jak dawniej... Ale byłoby raźniej gdybyś też została :multi: A aparatku czego nie bierzesz, czo? :shake: Proszę :loveu: Będę czekać na pierwszego esa.. [quote name='g_o_n_i_a']100 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :BIG: :BIG: :pepsi: :multi: gratki! :multi: Łuhhuuł :multi: Popijawa :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='matusz5']GRATKI 100 STRONY !!! Dziękuję wszystkim! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :modla: :modla: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka']Ale byłoby raźniej gdybyś też została :multi: A aparatku czego nie bierzesz, czo? :shake: Proszę :loveu: Będę czekać na pierwszego esa.. Ach tam raźniej. Goopoty gadasz:eviltong: Aparatu nie biorę, bo mam poważne problemy z akumulatorkami, moge robić zdjęcia zaraz po tym jak je odłącze z ładowarki, potem juz same nie działają (działają z godzine, dwie do trzech od ładowania, potem juz na zoomie nie robia zdjec i padaja), a jak ja naladuje o 7:00 do 10:00 zrobie jakies zdjecia? :shake: Moze jeszcze dzisiaj doładuje, zobaczymy ^^ Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Nie gadam goopot, tego mi proszę nie zarzucać, bo już mnie ktoś tym zdenerwował dziś :shake: Gonia, mój jeden stary trzyma tylko godzinę, ale zawsze to coś. Weź aparatko :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka']Nie gadam goopot, tego mi proszę nie zarzucać, bo już mnie ktoś tym zdenerwował dziś :shake: Gonia, mój jeden stary trzyma tylko godzinę, ale zawsze to coś. Weź aparatko :multi: :crazyeye: Ilonek nie bulwersuj na gonie Moze Gunia mi pożyczy... :hmmmm: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Bo wcale nie gadam goopot :shake: Oby oby 8) Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka']Bo wcale nie gadam goopot :shake: Oby oby 8) Goniasta nie uważa sie za coś niezbędnego, tak to ujmę ;) Może pożyczy o ile będę miala ochotę zostać. Ale to sie okażę w niedzielę. Quote
Recommended Posts