Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psiulka']A tam ja raczej w niedzielę na miasto się nie wybieram ;)
Ja byłam do 17... I praktycznie wtedy ludzie tonami wychodzili, ze stoiskami się zbierali. Bo wybrali BIS'a i the end. No i mogłybyśmy wrócić 9, tam obok jest przystanek ;)
Bierzesz aparat?
Ach, ja tylko tak chcialam wspomniec, ze pchac sie nie chce jezeli macie jakies plany :lol:
I co ja tam będę robić do 17? Wrócę do domu po prostu.

Aparatu nie biorę, bo i po co - najlepsze i tak mnie ominie.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia']Ale sie pocieszasz hahahha :evil_lol:
No co...A mam inne wyjscie? :eviltong:

[quote name='psiulka']
W niedzielę:

6:12 i 7:32 :mdleje:
Ja mam 7:12 :roll:

[quote name='psiulka']
chyba że Turkus coś wysunie :lol:
Jaki Turkus, czemu ja niedoinformowana jestem? :eviltong:

[quote name='Magdalenkl']
na co sie umawiacie bo juz sie poplatalam ja to chyba cos do jedzenia musze ze soba zabrac bo ja daleko mieszkam :placz::placz:

Hihi, dobre gofry były na lutowej wystawie :evil_lol: Ja się załapałam na gryza od Anety, nie musiałam kupować... :cool:

Posted

Cambel napisał(a):
No co...A mam inne wyjscie? :eviltong:

W sumie... Nie :eviltong:
Gofrów Wam sie zachwciewa - kanapka z ogorkiem i sprawa załatwiona :evil_lol:

Doberek Ilona :p

Posted

Bry :multi: Jak mnie ludzie wczoraj wkurzyli jak byłam na spacerze z Dżekowym... Chciałam iść nad potoki z nim, żeby sobie polatał, ale jeszcze wcześniej na uliczce za nami jechały jakieś 3 rowery. Dwie babki i dziecko (chlopak). Dżeki się panicznie boi rowerów, a o ni jechali z 10 km/h :angryy: I najgorsze było to, że pojechali nad potoki :mdleje: I rozsiedli się na trawie... :cool1: No to zawróciliśmy i idziemy w drugą stronę nad rzekę. Jak już wracaliśmy to z naprzeciwka znowu jadą oni :angryy: Dżeki zaczął się wyrywać na wszystkie strony, a wspaniałomyślny chłopak sobie hamował dla popisu. Najchętniej to bym się na debila wydarła.. Wrrr, a dorosłe baby nic nie widziały. Nie mogę takich ludzi :cool1:

[quote name='Magdalenkl']na co sie umawiacie bo juz sie poplatalam ja to chyba cos do jedzenia musze ze soba zabrac bo ja daleko mieszkam :placz::placz:

Ja tam nigdy nic nie brałam. Ostatnio sobie wafelka kupiłam i mi starczyło :eviltong:

[quote name='g_o_n_i_a']Ilonek, nic nie stoi na przeszkodzie zebyś została, ja sie zwine do chaty i spokoj wszyscy beda miec.

No to czemu nie zostaniesz? :-(

PS. Sprawdziłam, żę 9 będzie pod stadionem o 7:58 :eviltong:

[quote name='Cambel']
Jaki Turkus, czemu ja niedoinformowana jestem? :eviltong:

No jak Kamyk było już zajęte to będziesz Turkus :loveu: Bo turkusy są najładniejsze :loveu:

Posted

[quote name='Cambel']Mam uczulenie na ogórki :roflt:

Iloś, Ty już 100 stron niedługo załapiesz :mdleje: :eviltong:

Ja ogórków niet, nie lubię :lol:

Ano, będzie ympresska :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']Mam uczulenie na ogórki :roflt:

To tym bardziej :diabloti: :eviltong:

[quote name='psiulka']No to czemu nie zostaniesz? :-(

PS. Sprawdziłam, żę 9 będzie pod stadionem o 7:58 :eviltong:

Czy zadajac pytanie "po co" wystarczy? :p

Posted

[quote name='Cambel']

*brecht* :roflt: xD Ależ Ty masz pomysły... :eviltong:

Turkusek :loveu:

[quote name='g_o_n_i_a']To tym bardziej :diabloti: :eviltong:

Czy zadajac pytanie "po co" wystarczy? :p

Nie wystarczy. Nie chcesz zobaczyć BIS'a, zrobić zdjęc, etc?

[quote name='Pinczerek-Jacky']Dobry :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Bry :multi:

Za chwilę dostanę apopleksji... :angryy:

Posted

[quote name='psiulka']
Nie wystarczy. Nie chcesz zobaczyć BIS'a, zrobić zdjęc, etc?

Jakoś musi wystarczyć. ;) Aparatu i tak nie będę miała ze sobą, a Best in Show owszem moge ogladac, o ile bedzie w nim Bafi :lol: :loveu: Nie wiem jeszcze, naprawde nie wiem, na razie mam taki humor ze szkoda gadac :-(
A co z moim rowerem? Będę mogła zostawić u Ciebie? To o której mam być u Ciebie?

Posted

[quote name='psiulka']Szkoda by było gdybyś nie została dłużej :(
Jasne, nie ma problemu, przechowam w garażu ;)

Ja za to mam jeszcze lepszy...
Jaka tam szkoda hm?:shiny: Przecież to jest w sumie obojetne czy zostane czy nie. Nikt sie nie skapci. ;-)
Dzięki :sweetCyb: :Rose:

Mam nadzieje, że niedługo doładuje koma to bedziemy mogly jakos pogadac, jak dawniej...

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Jaka tam szkoda hm?:shiny: Przecież to jest w sumie obojetne czy zostane czy nie. Nikt sie nie skapci. ;-)
Dzięki :sweetCyb: :Rose:

Mam nadzieje, że niedługo doładuje koma to bedziemy mogly jakos pogadac, jak dawniej...

Ale byłoby raźniej gdybyś też została :multi: A aparatku czego nie bierzesz, czo? :shake:
Proszę :loveu:

Będę czekać na pierwszego esa..

[quote name='g_o_n_i_a']

100

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
:laola:
:BIG: :BIG:
:pepsi:

:multi: gratki! :multi:

Łuhhuuł :multi:

Popijawa :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa:

Posted

[quote name='psiulka']Ale byłoby raźniej gdybyś też została :multi: A aparatku czego nie bierzesz, czo? :shake:
Proszę :loveu:
Będę czekać na pierwszego esa..

Ach tam raźniej. Goopoty gadasz:eviltong:
Aparatu nie biorę, bo mam poważne problemy z akumulatorkami, moge robić zdjęcia zaraz po tym jak je odłącze z ładowarki, potem juz same nie działają (działają z godzine, dwie do trzech od ładowania, potem juz na zoomie nie robia zdjec i padaja), a jak ja naladuje o 7:00 do 10:00 zrobie jakies zdjecia? :shake:

Moze jeszcze dzisiaj doładuje, zobaczymy ^^

Posted

Nie gadam goopot, tego mi proszę nie zarzucać, bo już mnie ktoś tym zdenerwował dziś :shake:
Gonia, mój jeden stary trzyma tylko godzinę, ale zawsze to coś. Weź aparatko :multi:

Posted

[quote name='psiulka']Nie gadam goopot, tego mi proszę nie zarzucać, bo już mnie ktoś tym zdenerwował dziś :shake:
Gonia, mój jeden stary trzyma tylko godzinę, ale zawsze to coś. Weź aparatko :multi:
:crazyeye: Ilonek nie bulwersuj na gonie
Moze Gunia mi pożyczy... :hmmmm:

Posted

[quote name='psiulka']Bo wcale nie gadam goopot :shake:
Oby oby 8)
Goniasta nie uważa sie za coś niezbędnego, tak to ujmę ;)
Może pożyczy o ile będę miala ochotę zostać. Ale to sie okażę w niedzielę.