Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiulka napisał(a):
Zobaczymy jak się spisze moja macro w akcji :multi:

Mam, inaczej bym fot nie dawała ;) Poinstruujesz mnie jak to zrobić? I po co coś takiego?

Bede wypatrywac kolejnych foteczek hihi
Pytałam o czytnik, bo mozna zgrywać foteczki bezpośrednio przez kabelek - ja kabelkiem nie dysponuje wiec musialam zainwestowac w czytnik kart.;) Ja nie wiem jak jest u Ciebie. U mnie po prostu nie dało się zgrać foteczek... Okazało się, ze zginęły mi fotki (na szczescie udalo sie je odzyskac) i myslalam, ze karta do niczego, bo byl blad odczytu w aparacie. Ale brat wpadł na pomysl sformatowania i jest. Nie wiem czy umiem to wytłumaczyc hihi

Posted

Mam czytnik, mam. Ale on też jest trochę zepsuty, ale wszystko czyta, wszystko w porządku, zero błędów. Na kompie mi wszystkie zdjęcia pięknie się odtwarzają, ale na aparacie nawet nie da się zrobić, bo pojawia się komunikat "Memory Card Error"...

Posted

No to zaczynamy :razz:

Najpierw krótka historia postaci pierwszoplanowej:
W ciepły letni wieczór wybrałam się z Cziką na spacer trasą: dom -> kółko -> cmentarz -> dom. Nic nie wskazywało jakiejś nadzwyczajnej sytuacji, a tu ni stąd ni zowąd zauważam przy cmentarzu nie żywego motyla. Pomyślałam sobie, że wykorzystam go do zdjęć :evil_lol: I tak o to trafił do mojego domu :eviltong:

Tu jeszcze z krzywym skrzydłem :eviltong:

I już z prostym skrzydłem :lol:

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
A to tego niezywego wsadziłas na kwiatka i ze niby zywego sfotografowałaś:cool3:
Ale i tak czy zywy czy nie-piekny :loveu:

Witamy u nas :multi:

No tak, to taki model z niego, a nawet nie było aż tak bardzo widać, że nie żywy :evil_lol: No i wszędzie możnabyło go przenieść :diabloti: