psiulka Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 2 x Fiprex 1 ml 1 x Szampon Iv San Bernard cytrynowy 1 x Belcando puszka "Smaczny indyk z ryżem" 1 x Belcando finest-croc 2,5 kg Dobranocka :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Iloś, się szarpnęłaś dla Czikusi ;-) Dobranocka :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzieńdobrywieczór :multi: Iloś ten motyl jest niesamowity :loveu: Jak zywy :evilbat: normalnie :loveu: Nie bede nawet cytować bo byłoby tego hoho :loveu: Buziak z Czikulcowy nosek :buzi: Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ale śliczna ta Twoja Czikusia :loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dzień dobry Ilonko :calus: Pff...Ja jestem pod wrażeniem tych zdjęć, no ale miałaś łatwiej, bo Ci model nie uciekał :evil_lol: ;) Tak jak Figulec cytować nie będę, bo trochę by tego było, wszystkie piękne :loveu: Quote
psiulka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Śliczna:loveu: Dobranoc:calus: Dziękujemy :loveu: g_o_n_i_a napisał(a):Iloś, się szarpnęłaś dla Czikusi ;-) Dobranocka :buzi: Dla niej wszystko :razz: :: FiGa :: napisał(a):Dzieńdobrywieczór :multi: Iloś ten motyl jest niesamowity :loveu: Jak zywy :evilbat: normalnie :loveu: Nie bede nawet cytować bo byłoby tego hoho :loveu: Buziak z Czikulcowy nosek :buzi: Bry dzień :multi: I tak mu troszkę kolory zeszły :shake: Przekazany ;) matusz5 napisał(a):ale śliczna ta Twoja Czikusia :loveu::loveu::loveu: Witaj Mati :multi: Dziękujemy :loveu: Cambel napisał(a):Dzień dobry Ilonko :calus: Pff...Ja jestem pod wrażeniem tych zdjęć, no ale miałaś łatwiej, bo Ci model nie uciekał :evil_lol: ;) Tak jak Figulec cytować nie będę, bo trochę by tego było, wszystkie piękne :loveu: Kamila :multi: :calus: Dziękuję :oops: Quote
olifka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 My także się witamy:multi: Gdzie zdjęcia czikusi? Quote
g_o_n_i_a Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 psiulka napisał(a): Dla niej wszystko :razz: Wiadomo hihi :loveu: No wlasnie, gdzie zdjęcia? :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Buhah było dzień dobry to teraz dobranoc wypada powiedzieć :evil_lol: DOBRANOC!! Quote
Cambel&Megi Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Kamila i Megulec przyszły się przywitać z rana :cool3: Dzień Dobry :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Helloo!! :multi: Ilonka w schronisku? :cool3: Quote
psiulka Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry :multi: Wieczór bry :razz: [quote name='Sznaucerka-Balbina']My także się witamy:multi: Gdzie zdjęcia czikusi? Ja też witam :lol: [quote name='g_o_n_i_a']Wiadomo hihi :loveu: No wlasnie, gdzie zdjęcia? :loveu: Nie ma żadnych nowych :eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Buhah było dzień dobry to teraz dobranoc wypada powiedzieć :evil_lol: DOBRANOC!! Dobranoc :evil_lol: [quote name='Cambel']Kamila i Megulec przyszły się przywitać z rana :cool3: Dzień Dobry :calus: Kamiś :calus: Na sms'y się nie odpisuje :mad: [quote name='g_o_n_i_a']Helloo!! :multi: Ilonka w schronisku? :cool3: Hej :multi: Nie, dzisiaj nie byłam w schronisku... :razz: Quote
Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Psiul']Kamiś :calus: Na sms'y się nie odpisuje :mad: Taaa daj kasę, to Ci będę odpisywać :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Znowu dzień dobry :multi: A co tu takie puski? :razz: Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Bry :multi: Ja czekam aż Kamila da swoje zdjęcia to wtedy ja tu coś wlepię :D Quote
Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka']Bry :multi: Ja czekam aż Kamila da swoje zdjęcia to wtedy ja tu coś wlepię :D No nie no.... :shake: Jesteś okrutna, Ty....:-( Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 :diabloti: Hahah, wczoraj z kuzynem była rozróba u babci :diaboti: A Ty Kamila nie gadaj tylko wstawiaj, o! Bo się tu Czika pyta, bo musi teraz Megi zidentyfikować :mad: Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Dobry, dobry Mati :multi: Masz zamiar się opalać? 8) Quote
Matusz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka']Dobry, dobry Mati :multi: Masz zamiar się opalać? 8) raczej tak 8)8) Quote
Matusz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka']Na urodzinkach u babci? :loveu: po urodzinach :D Quote
Recommended Posts