margoth137 Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 oo Niusiu jak fajnie:) ja o wczasach mogę pomarzyć.... Quote
Onaa Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Najserdecznie życzenia z okazji Świąt :) :) :) oraz wielu dobrych chwil , zdrowia, spokoju, życzliwości innych i radości w całym, nowym roku 2015 :) :) :) a przy okazji pozdrowieniaod Gracji :) Quote
Figunia Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Wesolych i spokojnych Swiat!!! W zdrowiu! Wszystkim dwu i czworonoznym Istotom!!! :) Quote
Onaa Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 Miałam wczoraj telefon - kilka dni temu zmarła pani Gracja :(, była to starsza osoba, bardzo sympatyczna urokliwa i żywotna, dlatego mi przykro i o tym piszę. Byłam na wizycie poadocpyjnej u pani Gracji i sunieczki, były takie zżyte, miały siebie. Myślałam że będą cieszyły się sobą jeszcze przynajmniej kilka lat. Niestety los zdecydował inaczej. Rozmawiałam z synową Śp. pani Gracji, tak jak zobowiązali się podczas adopcji Gracji, przejęli opiekę nad sunią, sunia ma tam do towarzystwa młodego pieska. Dziękuję synowi Śp. pani Eugienii i jego rodzinie, że w tym bolesnym i trudnym dla nich okresie, przekazali mi informację o Gracji i jej obecnym nowym domu. Quote
elik Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 14 godzin temu, Onaa napisał: Miałam wczoraj telefon - kilka dni temu zmarła pani Gracja :(, była to starsza osoba, bardzo sympatyczna urokliwa i żywotna, dlatego mi przykro i o tym piszę. Byłam na wizycie poadocpyjnej u pani Gracji i sunieczki, były takie zżyte, miały siebie. Myślałam że będą cieszyły się sobą jeszcze przynajmniej kilka lat. Niestety los zdecydował inaczej. Rozmawiałam z synową Śp. pani Gracji, tak jak zobowiązali się podczas adopcji Gracji, przejęli opiekę nad sunią, sunia ma tam do towarzystwa młodego pieska. Dziękuję synowi Śp. pani Eugienii i jego rodzinie, że w tym bolesnym i trudnym dla nich okresie, przekazali mi informację o Gracji i jej obecnym nowym domu. Tak mi przykro Renatko Też znałam tą Panią, bo byłam z kolei na wizycie przed-adopcyjnej. To była faktycznie bardzo sympatyczna, życzliwa osoba i może dlatego Gracja pomimo swej nieufności do obcych, bardzo szybko się w DS otwarła. Pani bardzo pokochała Grację. Ale o ile dobrze pamiętam, nie było tam drugiego pieska. Quote
Recommended Posts