Jump to content
Dogomania

olkuszaki - Jak Niusia Franią, a Gracja Mruczusią została - w ds , dziekujemy :).

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

Najserdecznie życzenia z okazji Świąt :) :) :)

oraz wielu dobrych chwil , zdrowia, spokoju, życzliwości innych i radości w całym, nowym roku 2015 :) :) :)

a przy okazji pozdrowieniaod Gracji :)

• 1 year later...
Posted

Miałam wczoraj telefon - kilka dni temu zmarła pani Gracja :(, była to starsza osoba, bardzo sympatyczna urokliwa i żywotna, dlatego mi przykro i o tym piszę.  Byłam na wizycie poadocpyjnej u pani Gracji i sunieczki, były takie zżyte, miały siebie. Myślałam że będą cieszyły się sobą jeszcze przynajmniej kilka lat. Niestety los zdecydował inaczej.
Rozmawiałam z synową Śp. pani Gracji, tak jak zobowiązali się podczas adopcji Gracji, przejęli opiekę nad sunią, sunia ma tam  do towarzystwa młodego pieska.
Dziękuję synowi Śp. pani Eugienii i jego rodzinie, że w tym bolesnym i trudnym dla nich okresie, przekazali mi informację o Gracji i jej obecnym nowym domu.

Posted
14 godzin temu, Onaa napisał:

Miałam wczoraj telefon - kilka dni temu zmarła pani Gracja :(, była to starsza osoba, bardzo sympatyczna urokliwa i żywotna, dlatego mi przykro i o tym piszę.  Byłam na wizycie poadocpyjnej u pani Gracji i sunieczki, były takie zżyte, miały siebie. Myślałam że będą cieszyły się sobą jeszcze przynajmniej kilka lat. Niestety los zdecydował inaczej.
Rozmawiałam z synową Śp. pani Gracji, tak jak zobowiązali się podczas adopcji Gracji, przejęli opiekę nad sunią, sunia ma tam  do towarzystwa młodego pieska.
Dziękuję synowi Śp. pani Eugienii i jego rodzinie, że w tym bolesnym i trudnym dla nich okresie, przekazali mi informację o Gracji i jej obecnym nowym domu.

Tak mi przykro Renatko  płacz 1.gif   Też znałam tą Panią, bo byłam z kolei na wizycie przed-adopcyjnej. To była faktycznie bardzo sympatyczna,  życzliwa osoba i może dlatego Gracja pomimo swej nieufności do obcych, bardzo szybko się w DS otwarła. Pani bardzo pokochała Grację. Ale o ile dobrze pamiętam, nie było tam drugiego pieska.