ewu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Łapkę trzeba masować dwa razy dziennie po 5 minut. Quote
ewu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [SIZE=3][B]Operacja nazywa się artrodeza stawu łokciowego[/B][/SIZE]..ufff:) Quote
Makila Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Cieszę się, że z Mefim wszystko ok. Ja dzisiaj z Fafikiem byłam na wizycie kontrolnej. Z łapką wszystko dobrze, tylko trzeba go stawiać na tej łapce, żeby nauczył się z niej korzystać. Dostał jeszcze antybiotyk i lek przeciw bólowy. Za tydzień kolejna wizyta kontrolna. Quote
Beatkaa Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 To jeszcze wkleję zdjęcie Meffiego: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-xM0m6Z8GE4I/Ujocb43pUkI/AAAAAAAABRs/D2lms8C6BK8/s480/Zdj_cie0218.jpg[/IMG] Quote
ewu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 (edited) [quote name='Makila']Cieszę się, że z Mefim wszystko ok. Ja dzisiaj z Fafikiem byłam na wizycie kontrolnej. Z łapką wszystko dobrze, tylko trzeba go stawiać na tej łapce, żeby nauczył się z niej korzystać. Dostał jeszcze antybiotyk i lek przeciw bólowy. Za tydzień kolejna wizyta kontrolna.[/QUOTE] Jak dobrze:) Trzymaj się Faficzku:) Edited September 18, 2013 by ewu Quote
ewu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Beatkaa']To jeszcze wkleję zdjęcie Meffiego: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-xM0m6Z8GE4I/Ujocb43pUkI/AAAAAAAABRs/D2lms8C6BK8/s480/Zdj_cie0218.jpg[/IMG][/QUOTE] Dziękuję Beatko:) Mam w aparacie lepsze fotki ale muszę je zgrać do kompa i potrzebują pomocy córki. To zrobiłam telefonem , który jest ożarty przez mojego psa:):):) Lipne zdjęcia robi bo jest pogryziony...:) Quote
ewu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [B]Eukanuba Daily Care Sensitive Joints 12,5kg[/B] [TABLE] [TR] [TD="width: 250, align: center"] [IMG]http://zooexpress.pl/photo/eun_joints_logo.jpg[/IMG] [/TD] [TD="width: 318, align: center"] [CENTER][SIZE=2]Specjalnie opracowana kompletna karma dla psów dorosłych z tendencją do nadwrażliwości stawów.[/SIZE][/CENTER] [TABLE] [TR] [TD="align: center"] Cena brutto [B]159.00 PLN[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [/TABLE] Dostępność: Jest [/TD] [/TR] [/TABLE] [SIZE=2][COLOR=#000099][B][COLOR=#000000]Karma przeznaczona dla psów z tendencją do nadwrażliwości stawów.[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
ania75 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Dobrze że chłopak się trzyma - u mnie nie widać zdjęcia :shake: Quote
ewu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='ania75']Dobrze że chłopak się trzyma - u mnie nie widać zdjęcia :shake:[/QUOTE] A ja widzę, nie czaję tych czarów z fotkami na dogo... Quote
ewu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Kurcze, niedobrze...:( Meffi szaleje w tym kołnierzu , płacze , łazi , obija się o meble... Wiola wzięła go do łożka ale nie pomogło... Zdecydowałyśmy żeby mu ten kołnierz zdjąc bo jeszcze sobie zaszkodzi:( Matko kochana co robić , przecież rano musi zostać sam jak Wiola pójdzie z dzieckiem do przedszkola..... [B]Nie może tego opatrunku pogryźć, jak temu zapobiec?????????????????? Macie pomysł??????????????????[/B] Quote
Nadziejka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 o mateńko ale się bidun namęczy:-(:-(:-( Meficzku bądź dzielny kochany :modla::modla:Wiolu :iloveyou::iloveyou: Faficzku sciskuniam :buzi::modla: Quote
Malgoska Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='ewu']Kurcze, niedobrze...:( Meffi szaleje w tym kołnierzu , płacze , łazi , obija się o meble... Wiola wzięła go do łożka ale nie pomogło... Zdecydowałyśmy żeby mu ten kołnierz zdjąc bo jeszcze sobie zaszkodzi:( Matko kochana co robić , przecież rano musi zostać sam jak Wiola pójdzie z dzieckiem do przedszkola..... [B]Nie może tego opatrunku pogryźć, jak temu zapobiec?????????????????? Macie pomysł??????????????????[/B][/QUOTE] powinien dostać coś na uspokojenie, przynajmniej na jakis czas zanim się przyzwyczai do nowej sytuacji i kołnierza. Quote
Nadziejka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246585-Ratunkowy-kocahni-dla-3-serduszek-z-koszmaru-wyjetych-zajrzyjcie-od28-08-8-09-g-22?p=21238777#post21238777[/URL] jeśli sa nowe wplaty , b proszę wstawcie wykaz ,rozliczam jeszcze bazarus. Quote
Jasza Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Malgoska']powinien dostać coś na uspokojenie, przynajmniej na jakis czas zanim się przyzwyczai do nowej sytuacji i kołnierza.[/QUOTE] Może to jest dobry pomysł? Quote
jotpeg Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Raport NIK o "schronisku" niejakiego P. z Olkusza: [url]http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/region-olkuski/1288821-gdzie-sie-podzialo-146-bezdomnych-zwierzat.html[/url] Quote
Martika&Aischa Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Beatkaa']To jeszcze wkleję zdjęcie Meffiego: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-xM0m6Z8GE4I/Ujocb43pUkI/AAAAAAAABRs/D2lms8C6BK8/s480/Zdj_cie0218.jpg[/IMG][/QUOTE] kochane słoneczko :( teraz będzie już tylko lepiej !!!!!!!! Quote
Beatkaa Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Malgoska']powinien dostać coś na uspokojenie, przynajmniej na jakis czas zanim się przyzwyczai do nowej sytuacji i kołnierza.[/QUOTE] też tak myślę,że to jest jakieś rozwiązanie... Quote
ewu Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 A co można mu podać? Kupiłam taki elastyczny kaganiec, Może to będzie jakieś rozwiązanie jak Wiola wychodzi. Quote
Panna Marple Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='ewu']Kurcze, niedobrze...:( Meffi szaleje w tym kołnierzu , płacze , łazi , obija się o meble... Wiola wzięła go do łożka ale nie pomogło... Zdecydowałyśmy żeby mu ten kołnierz zdjąc bo jeszcze sobie zaszkodzi:( Matko kochana co robić , przecież rano musi zostać sam jak Wiola pójdzie z dzieckiem do przedszkola..... [B]Nie może tego opatrunku pogryźć, jak temu zapobiec?????????????????? Macie pomysł??????????????????[/B][/QUOTE] Spryskać mu tę łapkę sreberkiem (w internecie do dostania) i coś zamiennego do gryzienia? Quote
ewu Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 (edited) Zawiozłam ten kaganiec. Na razie nie gryzie gipsu , jest w dobrej formie, ma apetyt i śmiga z gipsem po domu. Dzwoniłam do Pana doktora odnośnie stopnia ucisku gipsu ale posprawdzałam zgodnie z zaleceniami i jest ok:) Edited September 19, 2013 by ewu Quote
ewu Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Pytałam też o karmę wspomagającą stawy ale nie ma potrzeby. Quote
Beatkaa Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='ewu']Zawiozłam ten kaganiec. Na razie nie gryzie gipsu , jest w dobrej formie, ma apetyt i śmiga z gipsem do domu. Dzwoniłam do Pan doktora odnośnie stopnia ucisku gipsu ale posprawdzałam zgodnie z zaleceniami i jest ok:)[/QUOTE] Ufff to oby tak dalej :) Quote
Beatkaa Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Iwonko na konto Bety z mojego bazarku doszły pieniążki : 53,20zł. Jak będziesz mogła to zaznacz w rozliczeniu ;) Dzięki :) Quote
Recommended Posts