Nutusia Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Prawda? Do twarzy Jej z Kajulkiem ;) Czy znalazłby się dla Kajtusia jakiś "schowek" na czwartek, żebym nie musiała obracać dwa razy do Warszawy?... Przywiozłabym go w czwartek ok. 8 rano i odebrała chwilę po 16-tej... Aha, wczoraj za szczepienie zapłaciłam 40 zł - wpisuję w post rozliczeniowy. Czyli łącznie w lecznicy, za 3 wizyty wyszło 195 zł: Quote
jola_li Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Jeśli będę w Warszawie, to zapraszam Kajtka :). Ale ponieważ nie jest to jeszcze całkiem pewne, więc może zgłosi się "awaryjna przechowalnia", coby potem nie szukać na ostatnią chwilę ;). Quote
Nutusia Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Dziękuję Jolu. A kiedy będziesz wiedziała? ;) Quote
jola_li Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Nutusia napisał(a):Dziękuję Jolu. A kiedy będziesz wiedziała? ;) Najpóźniej we wtorek. Quote
Nutusia Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 O, to super. Ja oczywiście szukam nadal i mam w zanadrzu dwie opcje. Jedna opcja już wie i staje na głowie, druga opcja jeszcze nie świadoma, że jest opcją :) Quote
Mattilu Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ale szkoda, ze nas nie ma :( Bylibysmy kolejna opcja:) Quote
Nutusia Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Właściwie powinnam się zamienić w bukmachera i przyjmować zakłady na jakiego psa wyrośnie Kajtuś! Pani Ewa mi napisała najpierw, że bardzo żałuje, ale rezygnuje z adopcji Kajtola, bo będzie za duży, skoro już teraz waży...10 kg (!!!!), po czym za chwilę wysłała kolejnego maila, że źle doczytała, bo w ogłoszeniu jest napisane, że docelowo powinien ważyć ok. 10-15 kg ;) Ech, nie ma to jak oddawać do adopcji psa, który już się wielkościowo nie zmieni :) A wczoraj Kajuś mi napędził strachu, bo niezauważony zakradł się do kotłowni, gdzie chodziła pralka i podczas wirowania... spadł z niej worek z karmą Alutki. Nie wiem ile zdążył wessać w siebie turbo-odkurzacz Kaj, ale niemało, bo wyglądał, jakby połknął balonik! Nie dostał popołudniowej porcji, a wieczorem był gotów zjeść porcję razem z miską i moimi rękami. Weronika musiała go kurczowo trzymać na rękach, żeby reszta mogła spokojnie dokończyć, bo do każdej miski szedł niemal po trupach! Quote
Kejciu Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Witam się u Kajtula :) dzisiaj pierwszy dzień po 3 tyg przerwie w pracy więc jak widać robota wre :):):) Quote
Gosiapk Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 kejciu napisał(a):Witam się u Kajtula :) dzisiaj pierwszy dzień po 3 tyg przerwie w pracy więc jak widać robota wre :):):) Musisz odpocząć po urlopie :) Quote
Kejciu Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Gosiapk napisał(a):Musisz odpocząć po urlopie :) otóż to :D Quote
Nutusia Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Wszystko w jak najlepszym porządku. Wczoraj w nocy ktoś zwalił kupsko przy samym łóżku... Smrodek mnie obudził ;) Stawiam na Kajtucha, po tej nadprogramowej złodziejskiej wyżerce :) Urósł - co widać po objętości, jaką zajmuje w posłanku. Czy i ile przytył zbadamy dziś, bo jedziemy się zaczipować. Zamknięty w dzień w sypialni jest grzeczny, nie łobuzuje i nie sika (!). Nadrabia jak już wrócimy. "Ochrzcił" dywan od Joli :(, kradnie buty, ściąga obrus, "zagryza" nasze sucze, szczeka na Lesia i jest po prostu... przesłodki! A w czwartek już jedzie... Quote
Nutusia Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 No jak to gdzie? Do DS na Gocław :) Pokaże się na żywo i mam nadzieję, że zbajeruje domek jeszcze bardziej niż na fotkach ;) Quote
jola_li Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 To ja czekam w czwartek na Kajtunia :). Tylko mu powiedz, że jak będzie męczył moją staruszkę, to go do kaloryfera przywiążę ;)! Quote
Nutusia Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 O, Jolu - SUPER! Piękne dzięki! Powiem, ale głowę daję, że się nie przejmie i będzie męczył. Chyba, że go zajmiesz sobą i Ciebie będzie męczył :) Quote
Mattilu Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Domek staly juz?! Ale super!!! Szkoda, ze po Ale i Chmurcie sie kolejki nie ustawiaja... Quote
Nutusia Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 No miejmy nadzieję, że się Kajtuś domkowi spodoba, a przede wszystkim domek Kajtusiowi ;) No, szkoda... Ale i na nie przyjdzie czas! Quote
Kejciu Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 TADĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ Zapraszam na bazarek [h=1]Księgi, książki i książeczki do 8.09 na Kajtusia[/h] Quote
Gosiapk Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='kejciu']TADĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ Zapraszam na bazarek Księgi, książki i książeczki do 8.09 na Kajtusia Jiiide se luknąć ;) Quote
Recommended Posts