Bejotka Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 ZERO psów - piękny plan! :) Powodzenie tego planu w dużej mierze zależało będzie od zdjęć :) Quote
Nutusia Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 O to, w wykonaniu Bonsai, jestem spokojna! :) Quote
Bonsai Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Mam wieści od Zefira, który obecnie nazywa się Odyn. :) "Moim zdaniem jest mu bardzo dobrze. Wczoraj i dziś rano jak mnie zobaczył to szalał :) Był ze mną dwa razy na spacerze, troszkę pobiegalismy. Jedyne co mnie niepokoi to fakt ze jest trochę agresywny w stosunku do innych piesków. Ale rozmawiałem z weterynarzem i mówił ze powinno to przejść jak trochę nad nim popracuje." Quote
Poker Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Dobre wiadomości,ale dobrze by było zapędy Zefira/Odyna w zarodku ukrócić. Quote
Nutusia Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Najważniejsze, że jest świadomość i chęć do pracy, a nie potem płacz nad rozlanym mlekiem... Quote
Bonsai Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 Aston uciekł w niedzielę rano :( Pani wypuściła go na ogród i najprawdopodobniej uciekł za cieczkami. :/ Utworzyłam wydarzenie, i póki co to jest jedyne ogłoszenie w tej sprawie, niestety pani nie ma jak wydrukować plakatów i dziewczyny podrzucą jej dopiero w weekend, wcześniej nie dadzą rady. Quote
Bonsai Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 Właśnie robię ogłoszenie na olx, i tam jego rodzina ogłosiła jego zaginięcie. Oby się odnalazł... Quote
Mela Jakimiuk Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Trzymam mocno zacisniete pięści, zeby się znalazł. Quote
Nutusia Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 O masz, jak nie urok, to... przemarsz wojsk :( Quote
mdk8 Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 już mi się nie chce nawet tego komentować :( ma chipa, adresówkę ? gdzie są wywożone psy z tamtej gminy ? może już wyłapany i siedzi biedak w jakimś schronie ? Quote
Bonsai Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Miał różową obrożę, ale bez adresówki. Chipa nie miał też... Ta gmina to akurat ta sama, w której jest przytulisko, więc jeśli nie wyszedł poza obręb gminy, to trafi do przytuliska. A podobno był widziany w okolicy. Quote
Bejotka Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Kurde, adresówka u adoptowanego psa powinna być niczym łapa, ogon, czy ucho.... :( Quote
Nutusia Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Psy nie są głupie - rzadko kiedy pędzą przed siebie w nieznane - częściej trzymają się miejsca. Liczę, że ta historia też się dobrze skończy... Quote
Bonsai Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Na osłodę Logan:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kDfaCdtyHTA&spfreload=10[/youtube] Quote
Bejotka Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Dodałam filmiki Loganka do ogłoszeń na e-zwierzak i na Alegratce :) Quote
Anula Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Kurde, adresówka u adoptowanego psa powinna być niczym łapa, ogon, czy ucho.... :( Popieram nawet taka do kluczy za 1,50zł.Tak myślę,że psy powinny być wydawane do DS z takimi chociaż symbolicznymi adresówkami jak do kluczy,ponieważ ludzie nie zdają sobie sprawy,że pies może sobie pójść.Państwo szukają go,są jakieś wywieszone ogłoszenia o zaginięciu? Quote
Bejotka Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Napisała Pani Ania, zainteresowana Logankiem. Lecz z dziećmi i kotami... Będzie dzwoniła. Quote
Bonsai Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Pamiętacie Skubiego? http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2014/201/4/f/img_3192_copy_by_frecklydog-d7rhppp.jpgDzwoniłam do jego rodzinki, chłopak już się otworzył bardzo ładnie. Już nie przesiaduje pod łóżkiem, a częściej na łóżku. :) Wie o której godzinie pani i pan wracają z pracy, i oczekuje na nich na schodach, a potem jest eksplozja radości. Jedynie boi się pociągów, które przejeżdżają w pobliżu, ale generalnie podobno zmiana jest o 180 stopni :)a w sprawie Logana nikt do mnie nie dzwonił ostatnio. Prawdopodobnie chłopak nadaje się do domu z kotami, bo nie ma zapędów łowieckich. Wręcz przeciwnie, trzeba uważać na Logana, bo ten nie ma instynktu samozachowawczego. Dzisiaj na spacerze pobiegł do dzika i zapraszał go do zabawy. Nie przeszkadzało mu, że dzik był dwa razy od niego większy.Dzwonił za to jeden pan z okolic Kalisza i przyjedzie obejrzeć Ptysia. Quote
Poker Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Znowu dobre wieści. Coś nowego wiadomo o Astonie? Quote
Bonsai Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Wydrukowaliśmy plakaty i jego właściciele je dziś odebrali i rozwiesili. Nie ma jednak żadnych nowych wieści... Quote
Recommended Posts