Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

Może zabrać do do hoteliku zamiast felusia?

Feluś ze swoim lękiem też będzie zagrożony w przytulisku. Ta gmina usypia psy lękliwe :(

Może założyć wątek Lupuskowi i szukać sponsorów na hotelik ?

Posted

Władze są te same, niestety. 

Hotelik to byłoby jakieś rozwiązanie, ale trzeba działać szybko, a nie mamy żadnych pieniędzy na niego. 

Jutro będę dzwonić do gminy, mam w zanadrzu plan mocno awaryjny, nie najlepszy, ale i tak lepszy od alternatyw. 

Posted

Info z gminy jest takie, że został "odłowiony" z lasu w okolicach przytuliska. Co jest trochę dziwne, biorąc pod uwagę miejsce DS, ale akurat przy tym psie możliwe.

Posted

Z dobrych wieści, to Gucio (zdjęcia zrobione przez wolontariuszkę Magdę):

w drodze do domu:
11045006_955342591177431_536368028661846

i z nową rodziną:

10549007_955343107844046_490103859547794

11043281_955343407844016_105754510862318

zwiedzanie kątów:
10857374_955342834510740_316056103256966

i sms z dzisiaj:
"Gutek to wariat nie pies. :) Ale kochamy go całym sercem. :) Trochę warczy na męża, ale damy sobie trochę czasu i bedzie super :)"

Posted

Słuchajcie, jeżeli uda mi się odebrać Lupusa, to będę musiała opłacać jego utrzymanie (wyżywienie, wet etc.). Czy ktoś byłby w stanie go wspierać finansowo? Wiem, że już tyle wsparcia dajecie psiakom z G., a teraz to już w ogóle przesadzam z prośbą, ale los Lupusa jest niepewny, niestety.

Posted

A ja zrobiłam zbiorcze ogłoszenie, może ktoś tu wypatrzy psiaka i zadzwoni...

[URL=http://olx.pl/oferta/znajdz-portret-swojego-przyjaciela-CID103-ID9pBEn.html]ZNAJDŹ PORTRET SWOJEGO PRZYJACIELA[/URL]

Zaraz leci na pozostałe strony adopcyjne,,,

Posted

Kto może mi napisać coś o tej małej suni w przytulisku? Błagam, chcę jej zrobić ogłoszenia i wyróżnić ale muszę coś o niej wiedzieć: przyblizona waga, wiek, jakieś imię do ogłoszenia itp. Oszaleję przez nią, wyć mi się chce że to maleństwo tam siedzi :(

Posted

Saro, na tą małą sunię jest już mnóstwo chętnych, ale gmina czeka na koniec kwarantanny, by sunię wydać. Nawet przyjechała rodzina z Poznania, ale nie mogli jej jeszcze wziąć. Więc o sunię możemy być spokojni. :)