magenka1 Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Może zabrać do do hoteliku zamiast felusia? Quote
mdk8 Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Może zabrać do do hoteliku zamiast felusia? Feluś ze swoim lękiem też będzie zagrożony w przytulisku. Ta gmina usypia psy lękliwe :( Może założyć wątek Lupuskowi i szukać sponsorów na hotelik ? Quote
Bonsai Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Władze są te same, niestety. Hotelik to byłoby jakieś rozwiązanie, ale trzeba działać szybko, a nie mamy żadnych pieniędzy na niego. Jutro będę dzwonić do gminy, mam w zanadrzu plan mocno awaryjny, nie najlepszy, ale i tak lepszy od alternatyw. Quote
Bonsai Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Info z gminy jest takie, że został "odłowiony" z lasu w okolicach przytuliska. Co jest trochę dziwne, biorąc pod uwagę miejsce DS, ale akurat przy tym psie możliwe. Quote
Nutusia Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Trzymam kciuki za dobre rozwiązanie - nic więcej niestety nie mogę :( Quote
mdk8 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 gmina pozwoli go zabrać czy chce oddać tym ludziom ? Quote
mdk8 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Mam jednak nadzieję ,że go nie dostaną ... Może biedak miał już dosyć chleba z wodą ... albo sami się go pozbyli. Quote
Bonsai Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Z dobrych wieści, to Gucio (zdjęcia zrobione przez wolontariuszkę Magdę): w drodze do domu: i z nową rodziną: zwiedzanie kątów: i sms z dzisiaj: "Gutek to wariat nie pies. :) Ale kochamy go całym sercem. :) Trochę warczy na męża, ale damy sobie trochę czasu i bedzie super :)" Quote
Sara2011 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Coś Państwo mówili/pisali jak się Gucio sprawuje? Edit: nie doczytałam wieści pod zdjęciami:) Quote
Bonsai Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Coś Państwo mówili/pisali jak się Gucio sprawuje? Tak, edytowałam posta :) Quote
Mela Jakimiuk Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 To miał szczęście Gusław-wariatuńcio. Quote
Poker Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Chociaż dobra wiadomość o Guciu. Żeby tylko na pańcia przestał warkolić. Quote
Bonsai Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Słuchajcie, jeżeli uda mi się odebrać Lupusa, to będę musiała opłacać jego utrzymanie (wyżywienie, wet etc.). Czy ktoś byłby w stanie go wspierać finansowo? Wiem, że już tyle wsparcia dajecie psiakom z G., a teraz to już w ogóle przesadzam z prośbą, ale los Lupusa jest niepewny, niestety. Quote
Bejotka Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 A ja zrobiłam zbiorcze ogłoszenie, może ktoś tu wypatrzy psiaka i zadzwoni... [URL=http://olx.pl/oferta/znajdz-portret-swojego-przyjaciela-CID103-ID9pBEn.html]ZNAJDŹ PORTRET SWOJEGO PRZYJACIELA[/URL] Zaraz leci na pozostałe strony adopcyjne,,, Quote
Sara2011 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Kto może mi napisać coś o tej małej suni w przytulisku? Błagam, chcę jej zrobić ogłoszenia i wyróżnić ale muszę coś o niej wiedzieć: przyblizona waga, wiek, jakieś imię do ogłoszenia itp. Oszaleję przez nią, wyć mi się chce że to maleństwo tam siedzi :( Quote
Bonsai Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Saro, na tą małą sunię jest już mnóstwo chętnych, ale gmina czeka na koniec kwarantanny, by sunię wydać. Nawet przyjechała rodzina z Poznania, ale nie mogli jej jeszcze wziąć. Więc o sunię możemy być spokojni. :) Quote
Poker Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Jak to dobrze,że na sunię są chętni, bo też mi sen z oczu spędzała. Quote
Recommended Posts