Bonsai Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Albo, skoro jesteśmy przy walutach, to Funt? Quote
Poker Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Funt jest za mało dźwięczny.To może Rubel ? Quote
Bonsai Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Nie jestem fanką Rosji. :look3: Quote
Wojtek7 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Biały psiak skojarzył mnie się z Dolarem, bo wcześniej był już na przytulisku psiak o tym imieniu, też biały i bardzo podobny do tego, tylko trochę mniejszy:) Quote
Poker Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Rublem specjalnie chciałam trochę podrażnić dla kawału.. Quote
Bonsai Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 No to mi się już pomysły skończyły. :D Ostatni strzał - Bambi? Quote
Bonsai Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 To Wy się zastanawiajcie nad imieniem dla białasa.. a ja wkleję jeszcze kilka zdjęć Lupus Quote
Anula Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Kudłacz jest przepiękny oby szybko znalazł dom,ponieważ jego sierść za chwilę będzie pełna kołtunów.Może Bastek - Bastuś? Quote
Bonsai Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Diego i belka słomy załatwiona przez koleżankę <3 Owczarek... też bez imienia. I jeszcze jeden pies, niestety mam tylko jedno zdjęcie i niewiele o nim wiem, poza tym, że to wulkan energii! Quote
Poker Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Bambi kojarzy mi się z Murzynkiem Bambo ,ale chyba inna bajka też zawierała podobne imię.Poza tym kończy się na I też mało płciowe jest, hihi. Quote
Bonsai Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 A tu szczyt pomyślunku... Próbowałam to przesunąć... Pojemnik okazał się przybetonowany... Stanowi ogromne zagrożenie dla psów, które często wstawiają pyszczki przez tę szparę: Quote
Bonsai Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Bambi kojarzy mi się z Murzynkiem Bambo ,ale chyba inna bajka też zawierała podobne imię.Poza tym kończy się na I też mało płciowe jest, hihi. Mi Bambi kojarzy się z jelonkiem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bambi Poddaję się z imieniem dla niego. :) Może jutro wpadnie komuś coś do głowy. Quote
Bejotka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Dziewczyny, przecież można tak do Nowego Roku z tymi imionami! A czas ucieka i psy siedzą w przytulisku. Ogłosiłabym je już, ale czekam na imiona... Niechże ktoś podejmie męską decyzję... A o owczarku możecie coś napisać? W jakim jest wieku, jaki ma charakterek... Może nazywać się Aston? Quote
Bonsai Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Dziewczyny, przecież można tak do Nowego Roku z tymi imionami! A czas ucieka i psy siedzą w przytulisku. Ogłosiłabym je już, ale czekam na imiona... Niechże ktoś podejmie męską decyzję... A o owczarku możecie coś napisać? W jakim jest wieku, jaki ma charakterek... Może nazywać się Aston? Aston fajnie. :) Ma bardzo zniszczone zęby, ale staruszkiem jeszcze nie jest - ma około 5 lat. Zniszczone zęby to najprawdopodobniej skutek jedzenia byle czego... Widać, że nie miał lekkiego życia. Na szyi ma zaciśniętą, starą skórzaną obrożę - widac, że nigdy nie była ściągana, i my też mamy z tym problem - trzeba ją przeciąć. Pies jest pogodzony z losem - dla większości psów z przytuliska warunki, jakie ono im daje, jest szokiem - ledwo sobie z tym radzą. Aston nie uważa tego za nic nadzwyczajnie złego. Jest, jak jest. Być może nawet jest lepiej, niż miał do tej pory... Wobec ludzi jest przyjazny - nasze majstrowania przy obroży nie wzbudziły w nim protestów. Spełnieniem marzeń dla niego byłby dom z ogrodem, gdzie mógłby swobodnie biegać. Wypuszczony na spacer promienieje. W boksie smutny, pogodzony z losem, a na spacerze pełen życia i łapiący każdą chwilę szczęścia. Bardzo mi go szkoda, bo widać, że życie go nie rozpieszczało, a i jego szanse na adopcje pewnie wielkie nie są... Quote
Bejotka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 A co z imionami białaska i kudłaczka? Quote
Bonsai Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Może kudłacz Dolar, a biały Karmelek? Quote
Poker Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Może kudłacz Dolar, a biały Karmelek? Mi się tak podoba. W końcu to są imiona robocze do ogłoszeń. Aston tez fajne. Quote
Bonsai Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 To jeszcze ten kawaler pozostaje bez imienia: http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2014/355/3/2/facebook_js7h0518_by_mofftarkin-d8aohom.jpg Może Fido? Quote
Nutusia Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Pozostając w temacie walut może Frank? :) Quote
Poker Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Mi pasuje do niego BRYŚ,ale może być i Fido Quote
Mela Jakimiuk Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 O matko , normalnie burza mózgów, a wszystkie imiona fajne. Quote
Bejotka Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Mam pytanie - ponieważ Gumtree oszalało i domaga się przy schroniskowych psach podawania CEN - powiedzcie, czy przytulisko pobiera jakieś opłaty adopcyjne? Quote
gluchypies Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Mam pytanie - ponieważ Gumtree oszalało i domaga się przy schroniskowych psach podawania CEN - powiedzcie, czy przytulisko pobiera jakieś opłaty adopcyjne? Bejotko - wpisz tam 0, powinno przepuścić wtedy. Quote
Bonsai Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Nic nie płaci się za adopcję psa. Quote
Recommended Posts