__Lara Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Macho']Niestety... Pani jednak zdecydowała się na większego i młodszego psa.... Jest mi strasznie przykro, ale też wiedziałam, że są w miarę małe szanse.... Jednak bardzo się cieszę, że ktoś się nią w końcu zainteresował... może to będzie przełom w życiu Kobry i teraz będę częściej odbierała telefon w jej sprawie...[/QUOTE] O nie :( a myślałam, że się uda :( Quote
__Lara Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Macho']Niestety... Pani jednak zdecydowała się na większego i młodszego psa.... Jest mi strasznie przykro, ale też wiedziałam, że są w miarę małe szanse.... Jednak bardzo się cieszę, że ktoś się nią w końcu zainteresował... może to będzie przełom w życiu Kobry i teraz będę częściej odbierała telefon w jej sprawie...[/QUOTE] O nie :( a myślałam, że się uda :( Quote
Martusia7 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Szkoda. Tak się cieszyłam :( Myślałam, ża się uda, skoro Kobra była tak podobna do zmarłej suczki tej pani. No nic, trzeba ogłaszać dalej, żeby kolejny telefon dał coś więcej niż złudne nadzieje Quote
Macho Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 ja też miałam ogromną nadzieję, że wciąż wierzę, że jej się uda... Quote
agata51 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No, dziewczyny kompletnie się załamały i pewnie dlatego tu nie zaglądają. Lara, jak tylko uporam się z deklaracjami, podeślę grosz na nowe allegro dla Kobry. Nie wolno tracić nadziei. Quote
__Lara Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 agata51 napisał(a):No, dziewczyny kompletnie się załamały i pewnie dlatego tu nie zaglądają. Lara, jak tylko uporam się z deklaracjami, podeślę grosz na nowe allegro dla Kobry. Nie wolno tracić nadziei. Dobrze agato51 ;) ma zawsze tyle wejść... ale już był tak blisko jeden domek, więc jest ciągle nadzieja :) Quote
agata51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Lara, lada szelest. Najpierw deklaracje. Koberko, prezentuj się! Quote
agata51 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Gonia13 napisał(a):Taka piękna psica... Jedna z piękniejszych na dogo. Koberko, nie wygłupiaj się, mykaj do domku! Quote
agata51 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 __Lara napisał(a):I cisza :( Trzeba by jej allegro wznowić... Wznawiaj, Lareńko, wznawiaj... Quote
__Lara Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Przepraszam, ostatnio mam za dużo na głowie chyba... ale wszystko zanotowane, więc będzie. Quote
Macho Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Kobrunia ostatnio przyniosła ze spacerku tyle rzepów, że musiałam ją troszkę obciąć ;) Quote
agata51 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Moje też przynoszą łodygi, chwasty, nasiona. I zaczęły sezon polowń na myszek! Wiosna idzie! Właśnie spojrzałam za okno - akurat! Quote
__Lara Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Allegro Kobry: http://www.allegro.pl/item960633668_york_szczeniak_nie_a_cud_pies_pieknosc_psy.html koszt: 20,60zł ----> zapłacone 21,00zł przez agatę51 :loveu: Quote
__Lara Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 agata51 napisał(a):Koberko, taka śliczna jesteś. Królowo... Przepiękna :D ma dużo wyświetleń na allegro! jak zwykle! Quote
agata51 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Kobruniu, może tym razem. Lara, daj znać, kiedy allegro się skończy. Najlepiej na PW. Quote
Recommended Posts