Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='edek']To się chyba nigdy nie skończy, ja już się boję wchodzić na watki bo ciągle płaczę i się denerwuję.....[/QUOTE]

Mam tak samo.
Straszny biedak:placz:Ja moge tylko pieniazkiem wesprzec.

Posted

[quote name='malawaszka']boże jaki biedny :( potrzebne są informacje na co jest chory bo w DT zwykle są inne zwierzęta[/QUOTE]

dzisiaj oglądnie go wetka. Moze to odparzenia. Nie wiem nie diagnozujmy ze zdjęć. Poczekajmy. Generalnie źle znosi schronisko - co widać gołym okiem. To śliczny, mały , wrażliwy psiak i on musi iść do domu

Posted

[quote name='pikola']Mam tak samo.
Straszny biedak:placz:Ja moge tylko pieniazkiem wesprzec.[/QUOTE]

tzn.- batrdzo Ci dziękuję!!!!!! czytam szybko i bez zrozumienia-czasami. Przepraszam- i dziękuję!!!! Chodziło mi tylko o to, ze on musi zmienić warunki bytowe

Posted

Dzwoniła wetka-piesek umierający nie jest. Ale w dobrym stanie też nie. Na pewno niepokojąco chudy. Dostał witaminy. Na skórze to raczej odparzenia.
Trzeba go KONIECZNIE wyciągnąć. Musi iść do domu. W schronisku będzie tylko gorzej. A to śliczny psiak. Po wyleczeniu, odkarmieniu i jak sierść nabierze blasku-to będzie psia piękność.

Posted

[quote name='farmerka63']O listę deklaracji mi chodziło, Zosiu :)

Może hotelik? Płatny tymczas ? Macie tam coś w okolicach Cieszyna ?

Ja deklaruję 10 zł - tyle mogę...[/QUOTE]
Ach:) rozumiem:) Hotelik by się znalazł, ale ja już bez deklaracji nie wezmę psiaka. Teraz wzięłyśmy onka- deklaracji ma bardzo mało. Transport wyszedł drogo+ leczenie. Dlatego szukam DT. Chyba, ze się nazbiera 80% deklaracji

Posted

catangel robi ogłoszenia- 10zł za 90 stron. Może farmerko zrobimy mu za te pierwsze 10zł ogłoszenia, co myślisz???
I tak w ogóle BARDZO CI DZIĘKUJĘ!!!:)

Posted

Zosiu - a sądzisz, że ktoś wyciągnie ręce po takiego chorutka ?

Jak chcesz - nie ma sprawy - mogę jeszcze dzisiaj wydać dyspozycję przelewu.

No i nie ma za co, naturalnie. Po to tu wszyscy jesteśmy :)