maciaszek Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='Jasza']Za to nadzorowanie, to może liczyć na godziwy zarobek???:diabloti:[/QUOTE] No ba! :) Gdyby wysępiane przez niego albo wypracowane smakołyki dało się zamienić w kasę, byłby bogaczem ;). Quote
Jasza Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 To koło się zamyka ;-) Wysępianie i [B]wypracowywanie[/B] znowu zasługuje na zapłatę :diabloti: Jaki to wysiłek dla psa! (Patrz gaże aktorskie..) Quote
maciaszek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='soboz4'][B]a może potrafiłabyś zrobić jakieś zdjęcie Bazylka z nakrętkami,[/B] [/QUOTE] Uskuteczniliśmy dziś z TZtem małą sesyjkę. Może coś z tego wybierzesz? Model na łóżko zagoniony, choć łatwo nie było ;). Bał się chyba, że będziemy mu coś robić, obcinać pazury albo w inny sposób dręczyć... i chciał uciec ;). [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-wUly6BFloT8/ULDXcK9RZOI/AAAAAAAADjY/xfNbC5Qz-NY/s639/Kopia DSC_3374.JPG[/IMG] Nakrętkami obsypany :). (zdjęcie w 2 wersjach, sama nie wiem która lepsza - bardziej obcięta czy nie) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-hlnzJRY96qs/ULDXcFOQ_cI/AAAAAAAADjU/V-wzybK97sM/s639/Kopia DSC_3375.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-GeBnMSV3JQY/ULDZuaFu8UI/AAAAAAAADk8/urURfiN6Ph8/s640/Kopia DSC_3375.JPG[/IMG] Najpierw zrezygnowany... [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-8lK3SHiOfqo/ULDYlHjdnzI/AAAAAAAADkc/k9JTfpzC-Fc/s512/Kopia (2) DSC_3377.JPG[/IMG] ...a potem nagrodą za pozowanie zachęcony :). [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-opFO7di_Khw/ULDXhWbkmiI/AAAAAAAADj0/wuVBEB-wc9o/s512/Kopia DSC_3378.JPG[/IMG] Quote
maciaszek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Jasza']GENIALNE!!!! :kciuki::kciuki:[/QUOTE]Dziękujemy! TZ się ucieszy, bo to jego pomysł był :loveu:. Quote
Alicja Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Bazylek wygląda jak dzieci w Figloraju w basenie piłkowym ;) Quote
maciaszek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Alicja']Bazylek wygląda jak dzieci w Figloraju w basenie piłkowym ;)[/QUOTE]:) Trafne spostrzeżenie :). Szkoda, że nie wysypaliśmy wszystkich nakrętek, jakie mamy w domu, byłby lepszy efekt. Ale... w jakichś nakrętkach, które przyniosłam do domu musiały być mole :crazyeye:, w jednym worku było ich całkiem sporo, woleliśmy nie otwierać, by nam po domu się nie rozleciały... Quote
Alicja Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='maciaszek']:) Trafne spostrzeżenie :). Szkoda, że nie wysypaliśmy wszystkich nakrętek, jakie mamy w domu, byłby lepszy efekt. Ale... w jakichś nakrętkach, które przyniosłam do domu musiały być mole :crazyeye:, w jednym worku było ich całkiem sporo, woleliśmy nie otwierać, by nam po domu się nie rozleciały...[/QUOTE] oj z molami uważaj , ja sobie przyniosłam w orzechach .... masakra , wlazły nawet w pudełko z ozdobami choinkowymi wypryskałam chałupę na maxa Quote
maciaszek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Od razu zawiązaliśmy mocno worki i wywaliliśmy na balkon. Jutro wezmę je do łazienki i zaleję wszystko wodą, niech się potopią gnojki! Quote
soboz4 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Super zdjęcia!!! Bazylek świetnie się komponuje w tylu kolorkach! Quote
Alicja Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='maciaszek']Od razu zawiązaliśmy mocno worki i wywaliliśmy na balkon. Jutro wezmę je do łazienki i zaleję wszystko wodą, niech się potopią gnojki![/QUOTE] one nie są takie skore do utopienia , najlepiej jakby je troche mróz przemroził Quote
Jasza Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Albo uchyl worek, napryskaj do środka jakiegoś muchozolu i zawiąż. Się w tej atmosferze powinny ukatrupić. Quote
Alicja Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Jasza']Albo uchyl worek, napryskaj do środka jakiegoś muchozolu i zawiąż. Się w tej atmosferze powinny ukatrupić.[/QUOTE] to chyba najlepsze wyjście , bo w zamkniętym się podtrują a potem już trupki spłyną z wodą Quote
Jasza Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Morderstwo doskonałe. ;-) Maciaszku, szepnij im dzień wcześniej parę słów - może zrozumieją i się wyniosą bezkrwawo... Quote
maciaszek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Jasza']Albo uchyl worek, napryskaj do środka jakiegoś muchozolu i zawiąż. Się w tej atmosferze powinny ukatrupić.[/QUOTE]O tym samym dziś pomyślałam :diabloti:. Quote
Alicja Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='maciaszek']O tym samym dziś pomyślałam :diabloti:.[/QUOTE] uczyniłaś mord doskonały ?? Quote
maciaszek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Nie, bo nie posiadam środka morderczego w domu. Jutro nabędę! Quote
maciaszek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 (edited) Miałam cosik napisać, ale nie napisałam w końcu... a skasować posta się nie da. Będzie więc taki nijaki, bezproduktywny, bezzawartościowy. Śpijcie dobrze! Edited November 26, 2012 by maciaszek Quote
maciaszek Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Jasza']Jak tam biały pies na białym śniegu? ;-)[/QUOTE] Jest widoczny dzięki czerwonym gaciom :eviltong:. Quote
Alicja Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='maciaszek']Jest widoczny dzięki czerwonym gaciom :eviltong:.[/QUOTE] .........................:lol: Quote
Recommended Posts