Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje też czasami lubią takie zapomniane zabawki, które już się jakiś czas kiszą w pufie.
Bazyl cudny jak zawsze.
(Ja też nie robię zdjęć z lampą ;-) )

Posted

Oj pogoda wczoraj była wstrętna. A Bazyl chciał iść na spacer pod Spodek (czyli teraz wokół Spodka). Wybiłam mu to z głowy ;). A potem on został sam w domu i zagrzebał się w kocach i poduszkach, a my z TZtem załatwialiśmy różne rzeczy, moknąć tu i ówdzie...

Wspomnienie ciepłego września, kończącego sezon balkonowy:

Posted

[quote name='Jasza']Bazyl miał zawsze takie kropeczki???
Zawsze kropeczki miał, ale nie tak dużo. Argentyńczyki tak mają, że z wiekiem kropeczek im przybywa :).

Dzisiaj rzeczywIście było fajnie ciepło! A zatem wrzucam resztę zdjęć balkonowych, tym razem białas i trochę taka nieuczesana pani ;).

Gadający pies ;).

Zsynchronizowani w zapatrzeniu w TZta ;) :loveu:.

Posted

[quote name='Jasza']Pasujecie do siebie.:grins: :loveu:Dziękuję :).

[quote name='Jasza'](Nawet piżamy masz czerwone??:p)No a jak! :evil_lol:

Powiem Wam, że czasami mam dość... Dzisiaj w schronisku byłam od 12:45 do 15:00, robiłam zdjęcia, aktualizowałam informacje o adopcjach. Po powrocie do domu zjadłam obiad i od 16:30 do 22:00 (przed chwilą skończyłam) obrabiałam zdjęcia, wrzucałam koty i psy na stronę schroniska oraz fundacyjną, aktualizowałam opisy, itp. Normalna dniówka... :roll:.

Posted

ale z tej twojej ,,dniówki ,, coś wynika ...a ja siedzę nad papierami do pracy , zupełnie niepotrzebną pisaniną , statystyką , ile dzieci co umie i takie inne brednie ... nie wiem komu to potrzebne i na co

Posted

Maciaszku, a jeszcze Twoja praca taka w zasadzie niedoceniona, bo zwierzęta Ci nie podziękują, choć moze by chciały.
Za to po każdej adopcji możesz się uśmiechnąć, bo w każdej "maczałaś palce".

Posted

[quote name='Jasza']Za to po każdej adopcji możesz się uśmiechnąć, bo w każdej "maczałaś palce".:)
To duża przyjemność gdy pies/kot idzie do nowego domu. I gdy z niego nie wraca. I gdy nie muszę oglądać takich obrazków... (na pocieszenie: ten kotek też już w nowym domku!)

Białas mnie przeklnie za wrzucanie kotów w jego galerię, zwłaszcza takich, których się nie da pogonić :diabloti:.

Posted

świetnie, kotek cały czas wisi u mnie na administracji, w innych administracjach KSM też

Wiesz o tym, że wszyscy Cię doceniamy i bez Ciebie nie wyobrażamy sobie wolontariatu!

Posted

soboz4 napisał(a):
Wiesz o tym, że wszyscy Cię doceniamy i bez Ciebie nie wyobrażamy sobie wolontariatu!
Dziękuję :).

Jasza napisał(a):
Te oczy....
Nawet Bazylowe serce zmiękłoby co nieco ;)
Ale tylko na chwileczkę... :diabloti:

Posted

Miśka robi takie maślane oczka przed klatkami z myszkami w sklepie zoologicznym..
"Daj, daj mi ją na chwileczkę" zdaje się mówić.
Nie ulegam. :diabloti:

Posted

Pada, zimno, wstrętnie.
Sezon na Bazylkowy kubrak rozpoczęty.
Kaloryfery po raz pierwszy tej jesieni odkręcone.
Szukam butów na najbliższe miesiące i niestety na razie nie znajduję.

Don Bazyllo pozdrawia :).