paula_t Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Betbet']Hej Niestety z zasady, choćby nie wiem jak były ważne, nie wspieram hotelików ani płatnych DT. Aleeee dzisiaj spotkało mnie małe szczęście, a tym należy się dzielić. Dlatego chciałabym podzielić się 50 zł, może potrzeba na jakieś leki albo lepszą karmę dla dziadka?[/QUOTE] Betbet, czasem niestety nie ma wyboru:/ BDT dla dziadeczka byłby zbawieniem, ale tych jak na lekarstwo:/ Tutaj był wybór- albo do Radysy, gdzie Pepe by pewnie uśpili albo hotelik. Najważniejsze jest to, że miejsce, w którym jest Pepe jest w 100% sprawdzone, Anetka ma ogrooooomne serce do zwierzaków i dziadziuś będzie miał tam taką namiastkę domku:) Quote
ewu Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='Betbet']Hej Niestety z zasady, choćby nie wiem jak były ważne, nie wspieram hotelików ani płatnych DT. Aleeee dzisiaj spotkało mnie małe szczęście, a tym należy się dzielić. Dlatego chciałabym podzielić się 50 zł, może potrzeba na jakieś leki albo lepszą karmę dla dziadka?[/QUOTE] Dziękuję:) Anetka ma dużo "darmowych "piesków, takich ,które wyciąga z piekła i ratuje.. Nie dałaby rady utrzymać wszystkich sama dlatego musi pobierać opłaty za pozostałe. Pieskom gotuje a sucha karma jest uzupełnieniem. Bardzo dziękuję,że chcesz pomóc, podam konto na pw:) Quote
ewu Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='paula_t']Betbet, czasem niestety nie ma wyboru:/ BDT dla dziadeczka byłby zbawieniem, ale tych jak na lekarstwo:/ Tutaj był wybór- albo do Radysy, gdzie Pepe by pewnie uśpili albo hotelik. Najważniejsze jest to, że miejsce, w którym jest Pepe jest w 100% sprawdzone, Anetka ma ogrooooomne serce do zwierzaków i dziadziuś będzie miał tam taką namiastkę domku:)[/QUOTE] Oj to dla Pepunia ukochany domek, najlepszy:) Quote
Betbet Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 staram się wierzyć, ufać, ale same widzicie co się dzieje na Dogo. ja byłam z Trójmiasta, tam wiedziałam komu ufać, na Śląsku jestem od niedawna, nikogo oprócz Maciaszka nie znam. ogólnie chciałabym naprawdę żeby to poszło na jakiegoś weterynarza czy co tam się da. czekam na pw Quote
asiuniab Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Betbet']staram się wierzyć, ufać, ale same widzicie co się dzieje na Dogo. ja byłam z Trójmiasta, tam wiedziałam komu ufać, na Śląsku jestem od niedawna, nikogo oprócz Maciaszka nie znam. ogólnie chciałabym naprawdę żeby to poszło na jakiegoś weterynarza czy co tam się da. czekam na pw[/QUOTE] Pepuniowi to na pewno się przyda, bo przy staruszkach weterynarz to niestety codzienność:( Quote
zozola77 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 zagladam do Pepe ..super ze juz bezpieczny i sie ..rozkręca ;) Quote
ania75 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Czy konto to same co dla Frodzia? Poślę choć niewielki grosik Quote
ewu Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='ania75']Czy konto to same co dla Frodzia? Poślę choć niewielki grosik[/QUOTE] Tak to samo:)Dziękuję:) Dopisz tylko dla Pepe:) Quote
ewu Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 (edited) [SIZE=3][B]Pepe otrzymał z bazarku ewy gonzales : 10 zł paula_t 6zł cisowianka[/B][/SIZE][SIZE=3][B] 10 zł sharka 20 zł obieżyświat75 Dziękuję[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/B][/SIZE] Edited August 13, 2013 by ewu Quote
paula_t Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Betbet']staram się wierzyć, ufać, ale same widzicie co się dzieje na Dogo. ja byłam z Trójmiasta, tam wiedziałam komu ufać, na Śląsku jestem od niedawna, nikogo oprócz Maciaszka nie znam. ogólnie chciałabym naprawdę żeby to poszło na jakiegoś weterynarza czy co tam się da. czekam na pw[/QUOTE] Betbet, jak najbardziej rozumiem Twoje wątpliwości, w szczególności po ostatnich aferach na dogo, choć prawda jest taka, że powtarzają się one co jakiś czas... Ja też mam u Anetki swojego psiaka (Baksika z łańcucha), mam z Nią regularny kontakt, byłam u Niej kilkukrotnie, widzę postępy jakie poczynił "mój" psiak oraz słyszałam i uczestniczyłam w wielu sytuacjach, które udowadniają to, że jest to osoba o naprawdę ogroooomnym sercu do zwierzaków (np. branie psiaków na BDT, nieoddawanie ich nawet w sytuacji, w której nikt za nie nie płaci, kontrolowanie domków, do których trafiają). Niestety opieka nad psiakami to nie tylko ogromne serce, ale i pieniądze, w szczególności, że to psiaki po przejściach, starsze, schorowane. Najważniejsze jest to, że hotelik jest w 100% sprawdzony i nie mamy wątpliwości na co idą te pieniążki. Quote
mysza 1 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Taki off- jakie afery na dogo, o czym piszecie? Przyznam, że na dogo bywam na kilku wątkach, głownie moich psów i z Kozienic, poza tym mam Facebooka i nie bardzo czas ale jestem nie w temacie kompletnie. Na kogo uważać? ;) Quote
ewu Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='mysza 1']Taki off- jakie afery na dogo, o czym piszecie? Przyznam, że na dogo bywam na kilku wątkach, głownie moich psów i z Kozienic, poza tym mam Facebooka i nie bardzo czas ale jestem nie w temacie kompletnie. Na kogo uważać? ;)[/QUOTE] No wiesz kiedyś Wiola & Miłosz a teraz diabli wiedzą... Mam nadzieję,że nie stworzyła nowej postaci, którą uśmierci...tak jak Kofeinę... Wiem tylko o niej i darować nie mogę tej podłej dziewusze ... O Chauwach, Arktykach, Czarodziejkach to chyba wszyscy wiedzą.... Quote
ewu Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 (edited) [B]Betbet[/B] nie martw się, każdy grosik pójdzie na dziadunia. Wszystko wpisuję do postu rozliczeniowego. [B]Leczenie opłaci Ostatnia Szansa, dziewczyny wzięły to na siebie..no i dodatkowo hotelik do podziału.[/B] Hotelik kosztuje 240 zł miesięcznie z karmą , to naprawdę taniutko, tym bardziej ,że Pepe wymaga specjalnej opieki, jest w domu i nie zachowuje czystości...Aneta z miłością się nim zajmuje. Mam u Anety specjalny rabat i jestem bardzo wdzięczna za życzliwość. Edited August 15, 2013 by ewu Quote
ewu Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 FB Dziadunia [url]https://www.facebook.com/events/406641206114692/[/url] Quote
asiuniab Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 ewu ja pamiętam o dziaduniu, jak tylko coś wysupłam to wyślę; Quote
Nadziejka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Pepuniu na dzień dobrusiek[IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1111.gif[/IMG]:buzi:zagladam z pozdrowieniami Quote
ewu Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='asiuniab']ewu ja pamiętam o dziaduniu, jak tylko coś wysupłam to wyślę;[/QUOTE] Asiu Ty masz Yodzinkę.... Quote
paula_t Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ewu, fantastycznie, że dziewczyny wezmą na siebie leczenie Pepe:multi: Już się zaczęłam martwić jak Ty to wszystko udźwigniesz.... Quote
ewu Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='paula_t']Ewu, fantastycznie, że dziewczyny wezmą na siebie leczenie Pepe:multi: Już się zaczęłam martwić jak Ty to wszystko udźwigniesz....[/QUOTE] Jola i Ola też nie Kulczykówny.....:( Quote
paula_t Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 [quote name='ewu']Jola i Ola też nie Kulczykówny.....:([/QUOTE] Nawet nie wiedziałam, że Ostatnia Szansa to Jola i Ola:shake: Ja nie fb, więc sporo informacji mnie omija ;) Quote
Onaa Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Jola i Ola mają subkonto w OS. Głaski dla Pepunia :). Quote
ewu Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 [quote name='paula_t']Nawet nie wiedziałam, że Ostatnia Szansa to Jola i Ola:shake: Ja nie fb, więc sporo informacji mnie omija ;)[/QUOTE] Tak to dziewczyny. [B]Poza leczeniem dziewczyny będą ze mną na spółkę opłacać hotelik. [/B] [B]Jest chyba tylko 45 zł dodatkowych deklaracji z FB.[/B] Quote
ewu Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 (edited) [quote name='paula_t']Ewu, fantastycznie, że dziewczyny wezmą na siebie leczenie Pepe:multi: Już się zaczęłam martwić jak Ty to wszystko udźwigniesz....[/QUOTE] [B]Jola i Ola to będą dźwigać ale skąd mają na to brać...[/B].[B]Plus hotelik do podziału.....[/B] Rozwożą psy na własny koszt po całej Polsce, opłacają hoteliki, leczenie... [B]Naprawdę to za dużo jak na dwie młode , skromne dziewczyny....[/B] Edited August 15, 2013 by ewu Quote
ewu Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 [SIZE=3][B]Dlatego nadał proszę o pomoc.....dla Pepe...[/B][/SIZE] Quote
pikola Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ja bede pamietac o Pepuniu rowniez we wrzesniu.Tylko przypomnijcie prosze. Zeby moja sunia tak strasznie chora nie byla,leki i wet pochlaniaja majatek.. Tak tylko dla porownania w Pl USG u dr.Niziolka 180zl,a tutaj 180 euro.Tragedia Quote
Recommended Posts