Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem ale niestety nie obyło się bez przygód...:(
Pepe bezpieczny, natychmiast się zaprzyjaźnił z wszystkimi.
Jest bardzo malutki, potwornie chudy, rozczulający.
Zarzuca tyłem ,łapeczki jakby złożone razem...ale jest dziarski, wesoły i pogodny.
Natychmiast po przyjeździe koopa:"palce lizać"...:)
Sisiu bez problemu i rekonesans otoczenia:)
Jest uroczym okruszkiem, zębulki dawno wypadły , zostało parę "na wodę":)
Pepe będzie mieszkał w mieszkaniu, razem z innym dziaduniem i małym rudym gryzoniem( tylko ludzi dziabie:):)
Zaraz go Anetka zaniosła i jak poszłam umyć ręce to już żwawo dreptał po pokojach, bardzo zadowolony:)
Dostanie dzisiaj tabletkę na robale a w tygodniu pojedzie do weta.
Ma apetyt , pije ,merda ogonkiem , drepcze i nawet bardzo się ożywił przy Megi:):):)

Posted

A przygoda z serii złośliwość przedmiotów martwych....
Jutro znowu muszę jechać do Krakowa , tym razem pociągiem......
Po Marcelka...
Marcelek został na parę godzin u Anety a ja pojechałam do Krakowa ponieważ byłam umówiona z dt w Sosnowcu późnym wieczorem.
Postanowiliśmy ,że połazimy po Krakowie i około 20-tej wyruszymy do Sosnowca.
Marcelka mieliśmy odebrać w umówionym miejscu...
Dojechaliśmy do Krakowa, zaparkowali, poszłam kupić bilet za parkowanie na ulicy, wróciliśmy żeby go położyć na podszybiu i wtedy zobaczyliśmy ogromną , mokrą plamę, wyciekającą spod auta...
Zamarłam kiedy zajrzałam pod nasze auto...ta kałuża to była lejąca się benzyna...
Z duszą na ramieniu wsiedliśmy do samochodu i ruszyli do domu.
Po drodze korek, wypadek i potworna ulewa.....
Dojechaliśmy jakoś do domu ale nie było mowy żeby jechać po Marcelka.
Jutro rano jadę po niego pociągiem....

Posted

Jestem zła,że ta benzyna nie zaczęła ciec u Anety....:(
Trudno, lubię Kraków ale żal mi bo kupa kasy poszła bez sensu na marne..
Ech....

Posted

[quote name='pikola']Ano,tak to jest.Dobremu zawsze pod gorke..:shake:
Szczescie ze calo i zdrowo dojechaliscie.[/QUOTE]
Było nerwowo, wiesz wyciek benzyny to nie żarty...
Bałam się trochę ale jak zaczęło potwornie lać , to się uspokoiłam.

Posted

Ewu :iloveyou::glaszcze:jesteś wielka ciotenka janiol stokrotny :modla: dziękujemy ciociuniu nasza :modla::iloveyou:Pepuniu już bezpiezny kochany , jak cudownie [IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1110.gif[/IMG]ciociunia trzymamy ogromnie za dzis

Posted

[quote name='Felka z Bagien']A jakie "dioble" zrobiło dziurę?Pewnie agent z kociego świata dziabnął przewody.[/QUOTE]
Na diabła to rzeczywiście wygląda, te upały były z "piekła rodem" i one chyba się przyczyniły...
Auto niestety pełnoletnie...Stoi pod domem i się wstydzi...:)

Posted

Pepe zadomowiony, nie odstępuje Anety:)
Dzisiaj rano TZ Anetki wynosił Pepunia na dwór i dziadzio to docenił, też już za nim drepcze:)
Nie pozwalają Pepinkowi chodzić po schodach tylko go noszą, po "równym" może sobie "śmigać"...Dziadunio straszny pieszczoch:)

Posted

[quote name='ewu']Pepe zadomowiony, nie odstępuje Anety:)
Dzisiaj rano TZ Anetki wynosił Pepunia na dwór i dziadzio to docenił, też już za nim drepcze:)
Nie pozwalają Pepinkowi chodzić po schodach tylko go noszą, po "równym" może sobie "śmigać"...Dziadunio straszny pieszczoch:)[/QUOTE]
to piękne, dobrze, że zadbają o Pepunia:)

Posted

Wczoraj dzwoniłam, dziadunio dziarski:) , zakochany w swojej Pańci:)
W tym tygodniu wizyta u weta.
[SIZE=3][B]Jola , Ola nie wiem jak Wam dziękować:)[/B][/SIZE]

Posted

Cieszę się bardzo, że Anetka zdecydowała się wziąć dziadziusia do domku i będzie tak naprawdę miał domowy DT, bo nie wyobrażam sobie takiej biednej starowinki w kojcu albo z innymi psiakami, które by go zaczepiały, zachęcały do zabawy. Dziadziuś potrzebuje spokoju, ciepełka i opieki, które u Anetki na pewno będzie miał:)

Posted (edited)

Pepe śpi obok łóżka Anety. Nawet do toalety musi razem wejść bo inaczej rozpacza pod drzwiami.
Niestety siusia w domu.....
Pilnuje miski i powarkuje na kumpli, którzy się michą interesują:) Zaborczy dziadunio:)

Edited by ewu
Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/component/odudecard/odudecardshow/21/583.html"][IMG]http://www.supergify.pl/images/stories/ecard/wale3ss.jpg[/IMG][/URL] cudne wieści :loveu:sciskam ogromnie za Pepunkowe serduszko

Posted

[quote name='ewu']Pepe śpi obok łóżka Anety. Nawet do toalety musi razem wejść bo inaczej rozpacza pod drzwiami.
Niestety siusia w domu.....
Pilnuje miski i powarkuje na kumpli, którzy się michą interesują:) Zaborczy dziadunio:)[/QUOTE]

Kochany dziadziuś, pewnie znowu się boi, że się go zostawi :(
Nie wiemy co w życiu przeszedł, czy w ogóle kiedykolwiek mieszkał w domu. Być może nauczy się zachowywania czystości w domu.

Posted

Hej

Niestety z zasady, choćby nie wiem jak były ważne, nie wspieram hotelików ani płatnych DT. Aleeee dzisiaj spotkało mnie małe szczęście, a tym należy się dzielić. Dlatego chciałabym podzielić się 50 zł, może potrzeba na jakieś leki albo lepszą karmę dla dziadka?