krzysio Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Z nami jadą 2 busy z lubelskiego. Podział na grupy. Mamy jeszcze kilka miejsc wolnych. info [email][email protected][/email] Quote
Jagoodka Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Jedziemy busem na piatek (grupy 2,4,8 . Tylko 1 nocleg z czwartku na piatek i zaraz po wystawie wracamy, żeby zminimalizować koszty. Jeżeli ktoś reflektuje na wspólną podróż to zapraszam :) Quote
panbazyl Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 interesuje mnie sobota (6 grupa) kto jedzie? szukam transportu dla siebie i psa. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='panbazyl']interesuje mnie sobota (6 grupa) kto jedzie? szukam transportu dla siebie i psa.[/QUOTE] Rozumiem, że zwalniasz miejsce w busie? Pzdr. Quote
panbazyl Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Asiaczek']Rozumiem, że zwalniasz miejsce w busie? Pzdr.[/QUOTE] e, nie - a nadal aktulane? bo cisza zapadła. Jestem ostatnio ciut zakręcona, ale jak aktualne to już cicho siedzę i czekam :) Quote
gorwin Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 A orientuje się może ktoś, czy będą tam jeszcze jakieś wystawy w tym okresie? Quote
Carinov Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Czy ktoś wybiera się na piątek? Poszukuję 1 miejsca z małym psem. Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 wstępnie wybieramy sie na 3 grupę, jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt! Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='jo-jo'][I]According to Ministry of Agriculture and Forestry Decree 1070/2000, dogs with docked tails or cropped ears [B]may[/B] participate in the FCI World Dog Show in Finland. [/I][URL="http://www.worlddogshow2014.fi/for-exhibitors/rules-and-regulations"]źródło[/URL][/QUOTE] na WDS moga byc wystawiane z cietym uchem psy , ale juz na klubowych, specjalistycznych wystawach towarzyszących WDS psy z kopiowanym ogonem , uchem juz nie moga byc wystawiane.... Quote
krzysio Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Bardzo miłe zaskoczenie. Pierwotnie pierwszy termin zgłoszeń miał byc do 15.01 a przedłuzyli do maja. Więcej czasu na tańsze zgłoszenia. Mamy jeszcze 2 wolne miejsca. Jedziemy 2 busami Info [email][email protected][/email] Quote
pawel21 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 szukam transportu na niedziele na gr 9. ja i niewielki pies :) proszę o info. Quote
krzysio Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]zasady przyznania championatu:[/FONT][/COLOR][URL]http://www.worlddogshow2014.fi/for-exhibitors/classes[/URL] Quote
krzysio Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [COLOR=#333333][FONT=lucida grande] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]weterynaryjne [URL="http://www.worlddogshow2014.fi/for-exhibitors/rules-and-regulations/vaccination-regulations"]http://www.worlddogshow2014.fi/.../vaccination-regulations[/URL] [/FONT][/COLOR] Quote
Skyy Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Może byłby ktoś chętny do zarezerwowania wspólnie hotelu, aby rozłożyć koszty? ;) Quote
warran Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 (edited) [quote name='krzysio'][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]zasady przyznania championatu:[/FONT][/COLOR][URL]http://www.worlddogshow2014.fi/for-exhibitors/classes[/URL][/QUOTE]Czy dobrze zrozumiałem, że Championat na WDS będzie przyznawany w każdej rasie dla psa i suki, jeśli jest już Championem jakiegoś kraju i dostanie tylko 1 CAC, własnie na WDS ? Znaczy się jak wygra klasę z przyznanym wnioskiem ? No oczywiście jeśli wiek psa jest powyżej 24 miesiąca. Edited January 30, 2014 by warran Quote
Skyy Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [B]warran, [/B]dokładnie tak z tego wynika. ;-) Quote
cornadore Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Z jednym wyjątkiem. W Finlandii CAC jest przyznawany chyba jeden na płeć. Quote
Skyy Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Trzeba by było poszperać. Osobiście nie jestem pewna, czy CAC jest przyznawane jedno na płeć. Quote
Jagoodka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 tak, CAC jest jeden na płeć :) Do porównania o CAC wychodza psy/suki zwycięzcy z klas młodziezy, pośredniej, otwartej, użytkowej, championów (pod warunkiem, że zwycięzca tej klasy nie jest championem Finlandii - championy Finlandii nie konkurują juz o CAC) i weteranów. Quote
krzysio Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Niestety w Finlandii podobnie jak w pobliskiej Estonii 1cac na płeć:( Warto poczytac wymagania weterynaryjne. Niby nic ale na szczepienia/daty/ nalezy zwrócic duza uwagę! Przeciwciała na szczęście nie potrzebne! mamy jeszcze 5 wolnych miejsc w busie nr 3 kontakt : [email][email protected][/email] Quote
Lofty Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Jadę na niedzielę (1, 7 i 9 grupy) nocleg z soboty na niedzielę mam w Finlandii, bezpośrednio po wystawie wyjazd z Finlandii i nocleg już w Estonii lub na Łotwie (jeszcze szukam). Jadę dużym autem i jeśli ktoś z małymi psami szuka transportu zapraszam ;) Quote
freda Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Lofty']Jadę na niedzielę (1, 7 i 9 grupy) nocleg z soboty na niedzielę mam w Finlandii, bezpośrednio po wystawie wyjazd z Finlandii i nocleg już w Estonii lub na Łotwie (jeszcze szukam). Jadę dużym autem i jeśli ktoś z małymi psami szuka transportu zapraszam ;)[/QUOTE] Ewa, a średni setery wejdzie ? Quote
Recommended Posts