Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane kobitki (i nie tylko jeśli tutaj są), wczoraj trafiłam na wątek Hindusa, chciałam dziś Go Wam przedstawić i zaprosić do udziału, bo On przecudnej urody jak Joda:
[IMG]http://www.schronisko.konin.pl/images/psy/hindus/hindusik.jpg[/IMG]

[SIZE=3][IMG]http://imageshack.us/scaled/landing/109/hindus.jpg[/IMG][/SIZE]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247459-Hindus-z-konińskiego-schroniska-z-chorymi-nerkami-prosi-o-pomoc[/URL]!

i wiecie co, nie zdążyłam dziś Hindus odszedł:placz: nie mogę się pozbierać;

dlatego staruszki trzeba szybko kochać, bo One tak prędko odchodzą;

Posted

Jejku nie straszajcie, bo zaglądam na posty od końca i mało zawału dostałam, że to Jodzinek za TM :look3: Nawet nie wiedziałam ile myśli i scenariuszy może przelecieć przez głowę w ciągu sekundy...

Posted

Nie znałam Hinduska, weszłam parę dni temu na jego wątek przez przypadek i cieszyłam się w duchu, że kolejny dziadzio ma szansę na lepszą starość, a tu taka wiadomość :( Biegaj szczęśliwy za TM Hindusku
[*]

Posted

[quote name='Kasiaw201']Za dużo tego ostatnio, spij pieseczku, czemu, to talie niesprawiedliwe[/QUOTE]
właśnie to takie niestprawiedliwe
[quote name='Murka']Jejku nie straszajcie, bo zaglądam na posty od końca i mało zawału dostałam, że to Jodzinek za TM :look3: Nawet nie wiedziałam ile myśli i scenariuszy może przelecieć przez głowę w ciągu sekundy...[/QUOTE]
Murciu, wiem o czym mówisz, tunel myśli, na szczęście dla naszej Jodziny jest z nami;
[quote name='paula_t']Nie znałam Hinduska, weszłam parę dni temu na jego wątek przez przypadek i cieszyłam się w duchu, że kolejny dziadzio ma szansę na lepszą starość, a tu taka wiadomość :( Biegaj szczęśliwy za TM Hindusku
[*][/QUOTE]
straszna i niespodziewana wiadomość:(

Posted

[quote name='brazowa1']Bardzo mi się podoba,że psy prowadza w szelkach :) dobrze rokuje.[/QUOTE]

a to nie wiem czy tz Murki tak nie przywiózł Jody:)

Maruda666 oddałam deklarację Jodziny, dziękuję, ale Ty wiesz jak zagospodarować te pieniądze:)

paula_t teraz doczytałam tytuł wpłaty, jak chciałam przelewać Ci je z powrotem, dziękuję w imieniu Roksi:)

Posted

Czy slyszalyscie zeby pies po czyszczeniu zebow z usunieciem przestal slyszec?
Moja Zuzia nie slyszy:placz:

Przepraszam ze tu pisze ale juz tyle wyczytalam i dalej nic nie wiem,nic nie rozumiem czemu tak sie stalo:placz:

Posted

[quote name='asiuniab']
paula_t teraz doczytałam tytuł wpłaty, jak chciałam przelewać Ci je z powrotem, dziękuję w imieniu Roksi:)[/QUOTE]

Właśnie muszę się zameldować na wątku;)

[quote name='pikola']Czy slyszalyscie zeby pies po czyszczeniu zebow z usunieciem przestal slyszec?

Przepraszam ze tu pisze ale juz tyle wyczytalam i dalej nic nie wiem,nic nie rozumiem czemu tak sie stalo:placz:[/QUOTE]

Ooo matko, pikola, w życiu o czymś takim nie słyszałam...:shake:
Kontaktowałaś się z weterynarzem?

Posted

Tak,mowia ze u nich sie to po raz pierwszy zdarzylo.
W Warszawie miala zabieg.
Jestem zalamana.Wyobrazam sobie co Zuzia czuje:-(

Mam straszne wyrzuty sumienia:placz:

Posted

[quote name='pikola']Czy slyszalyscie zeby pies po czyszczeniu zebow z usunieciem przestal slyszec?

Przepraszam ze tu pisze ale juz tyle wyczytalam i dalej nic nie wiem,nic nie rozumiem czemu tak sie stalo:placz:[/QUOTE]

o matulu! :(

Posted

[quote name='pikola']Tak,mowia ze u nich sie to po raz pierwszy zdarzylo.

Mam straszne wyrzuty sumienia:placz:[/QUOTE]

Pikola, a Ty jesteś poza Polską, prawda?
Powinni zrobić wszelakie możliwe badania/testy, żeby sprawdzić co tam się porobiło po tym zabiegu:roll:

Posted

[quote name='pikola']Tak,mowia ze u nich sie to po raz pierwszy zdarzylo.

Mam straszne wyrzuty sumienia:placz:[/QUOTE]

Pierwszy raz słyszę o czymś takim, masakra :(

Posted

[quote name='sleepingbyday']mega dziwne. może to zbieg okoliczności? no bo jaki nerw od słuchu na dziąsłach?[/QUOTE]

no ja tez nie wiem
ktos coś spartaczył
albo niezależnie tego zabiegu coś się pojawiło....