hop! Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Gdyby wszystkie psy tak szybko znajdowały dobre domy jak Yoda, byłoby cudownie. Miał chłopak szczęście. :lol: Quote
asiuniab Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 kochane kobitki (i nie tylko jeśli tutaj są), wczoraj trafiłam na wątek Hindusa, chciałam dziś Go Wam przedstawić i zaprosić do udziału, bo On przecudnej urody jak Joda: [IMG]http://www.schronisko.konin.pl/images/psy/hindus/hindusik.jpg[/IMG] [SIZE=3][IMG]http://imageshack.us/scaled/landing/109/hindus.jpg[/IMG][/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247459-Hindus-z-konińskiego-schroniska-z-chorymi-nerkami-prosi-o-pomoc[/URL]! i wiecie co, nie zdążyłam dziś Hindus odszedł:placz: nie mogę się pozbierać; dlatego staruszki trzeba szybko kochać, bo One tak prędko odchodzą; Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 hindus wygląda z pyszczka jak barbi... Quote
margoth137 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 też pomyślałam od razu, że cały Yodzinka, tylko Hinduś niestety już za TM:((*):(:(:( Quote
asiuniab Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Malgoska']a może tytuł Yodzinkowi zmienić?[/QUOTE] racja, zapomniałam:) Quote
asiuniab Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='margoth137']też pomyślałam od razu, że cały Yodzinka, tylko Hinduś niestety już za TM:((*):(:(:([/QUOTE] no właśnie za TM:( (*) Quote
Kasiaw201 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Za dużo tego ostatnio, spij pieseczku, czemu, to talie niesprawiedliwe Quote
Murka Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Jejku nie straszajcie, bo zaglądam na posty od końca i mało zawału dostałam, że to Jodzinek za TM :look3: Nawet nie wiedziałam ile myśli i scenariuszy może przelecieć przez głowę w ciągu sekundy... Quote
paula_t Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Nie znałam Hinduska, weszłam parę dni temu na jego wątek przez przypadek i cieszyłam się w duchu, że kolejny dziadzio ma szansę na lepszą starość, a tu taka wiadomość :( Biegaj szczęśliwy za TM Hindusku [*] Quote
asiuniab Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='Kasiaw201']Za dużo tego ostatnio, spij pieseczku, czemu, to talie niesprawiedliwe[/QUOTE] właśnie to takie niestprawiedliwe [quote name='Murka']Jejku nie straszajcie, bo zaglądam na posty od końca i mało zawału dostałam, że to Jodzinek za TM :look3: Nawet nie wiedziałam ile myśli i scenariuszy może przelecieć przez głowę w ciągu sekundy...[/QUOTE] Murciu, wiem o czym mówisz, tunel myśli, na szczęście dla naszej Jodziny jest z nami; [quote name='paula_t']Nie znałam Hinduska, weszłam parę dni temu na jego wątek przez przypadek i cieszyłam się w duchu, że kolejny dziadzio ma szansę na lepszą starość, a tu taka wiadomość :( Biegaj szczęśliwy za TM Hindusku [*][/QUOTE] straszna i niespodziewana wiadomość:( Quote
brazowa1 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Bardzo mi się podoba,że psy prowadza w szelkach :) dobrze rokuje. Quote
asiuniab Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='brazowa1']Bardzo mi się podoba,że psy prowadza w szelkach :) dobrze rokuje.[/QUOTE] a to nie wiem czy tz Murki tak nie przywiózł Jody:) Maruda666 oddałam deklarację Jodziny, dziękuję, ale Ty wiesz jak zagospodarować te pieniądze:) paula_t teraz doczytałam tytuł wpłaty, jak chciałam przelewać Ci je z powrotem, dziękuję w imieniu Roksi:) Quote
sleepingbyday Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 yoda pewnie bryluje na polach mokotowskich ;-) Quote
pikola Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Czy slyszalyscie zeby pies po czyszczeniu zebow z usunieciem przestal slyszec? Moja Zuzia nie slyszy:placz: Przepraszam ze tu pisze ale juz tyle wyczytalam i dalej nic nie wiem,nic nie rozumiem czemu tak sie stalo:placz: Quote
paula_t Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='asiuniab'] paula_t teraz doczytałam tytuł wpłaty, jak chciałam przelewać Ci je z powrotem, dziękuję w imieniu Roksi:)[/QUOTE] Właśnie muszę się zameldować na wątku;) [quote name='pikola']Czy slyszalyscie zeby pies po czyszczeniu zebow z usunieciem przestal slyszec? Moja Zuzia nie slyszy:placz: Przepraszam ze tu pisze ale juz tyle wyczytalam i dalej nic nie wiem,nic nie rozumiem czemu tak sie stalo:placz:[/QUOTE] Ooo matko, pikola, w życiu o czymś takim nie słyszałam...:shake: Kontaktowałaś się z weterynarzem? Quote
pikola Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Tak,mowia ze u nich sie to po raz pierwszy zdarzylo. W Warszawie miala zabieg. Jestem zalamana.Wyobrazam sobie co Zuzia czuje:-( Mam straszne wyrzuty sumienia:placz: Quote
Gusiaczek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='pikola']Czy slyszalyscie zeby pies po czyszczeniu zebow z usunieciem przestal slyszec? Moja Zuzia nie slyszy:placz: Przepraszam ze tu pisze ale juz tyle wyczytalam i dalej nic nie wiem,nic nie rozumiem czemu tak sie stalo:placz:[/QUOTE] o matulu! :( Quote
paula_t Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='pikola']Tak,mowia ze u nich sie to po raz pierwszy zdarzylo. W Warszawie miala zabieg. Jestem zalamana.Wyobrazam sobie co Zuzia czuje:-( Mam straszne wyrzuty sumienia:placz:[/QUOTE] Pikola, a Ty jesteś poza Polską, prawda? Powinni zrobić wszelakie możliwe badania/testy, żeby sprawdzić co tam się porobiło po tym zabiegu:roll: Quote
Malgoska Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 miała tylko czyszczone zęby? może jakiś nerw uszkodzili Quote
asiuniab Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 pikola, a może to źle zrobione znieczulenie coś uszkodziło?? może to się cofnie?? Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 mega dziwne. może to zbieg okoliczności? no bo jaki nerw od słuchu na dziąsłach? Quote
__Lara Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='pikola']Tak,mowia ze u nich sie to po raz pierwszy zdarzylo. W Warszawie miala zabieg. Jestem zalamana.Wyobrazam sobie co Zuzia czuje:-( Mam straszne wyrzuty sumienia:placz:[/QUOTE] Pierwszy raz słyszę o czymś takim, masakra :( Quote
Malgoska Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='sleepingbyday']mega dziwne. może to zbieg okoliczności? no bo jaki nerw od słuchu na dziąsłach?[/QUOTE] no ja tez nie wiem ktos coś spartaczył albo niezależnie tego zabiegu coś się pojawiło.... Quote
Recommended Posts