AMIGA Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Dziękujemy za wiosenkę. U mnie na działeczce też już ślicznie. A mnie tu chwilkę nie było - zaraz się pochwalę czym bylam zajęta :rolleyes: (chyba mi na starość już całkiem odbija) A tu z oryginalem w tle :) Quote
Nutusia Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ło matko - żeby TAK wszystkim na starość odbijało, to byłby piękny kraj! :) I wniosek, który się wręcz pcha na palce: jaki piękny pożytek można zrobić z moheru, zamiast dziergać z niego... berety!!!!!!!! ;) Quote
AMIGA Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 I drugi wniosek - jak można spożytkować drucianą, okropnie znienawidzoną przez Amigę szczotkę. Przydała się jak znalazł do moheru :) Quote
Majkowska Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Drugie bez wątpliwości jest sznaucerem,a pierwsze? Urocze są! Quote
AMIGA Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Pierwsze to miał być pomeranian (wg schematu) ale w kolorach jest trochę inny, bo kupiłam moher melanżowy, a nie kilka kłębków w różnych kolorach. Ale chyba nie musi być jakiś rasowy z papierami? Quote
DoPi Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Dziękujemy za wiosenkę. U mnie na działeczce też już ślicznie. A mnie tu chwilkę nie było - zaraz się pochwalę czym bylam zajęta :rolleyes: (chyba mi na starość już całkiem odbija) A tu z oryginalem w tle :) No cuda robicie koleżanko. No, ale pokazać się od czasu do czasu wypada nie? :P znowu miałam Cię napaść :) Quote
AMIGA Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Ojoooj, nie znalazłam schematu na replikę Nuśki. DoPi mam straszeczne kłopoty z połączeniem z netem jak jestem na działce. Mój modem jest już strasznie stary i "wyrobiony" a żadnego nowszego (a już 2 kupiłam) mój durnowaty Windows Vista nie widzi :( Quote
Majkowska Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 A Waldemarek będzie? Jak się zobaczymy to poopowiadam cioci o tym czymś co ja mam w telefonie,bo może to by było rozwiązanie. Sama sobie przekładam karty między laptopami itd i jestem zadowolona. A co najwazniejsze zapłaciłam raz i nie płacę już,a używam non stop . Quote
AMIGA Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Jak się zobaczymy to poopowiadam cioci o tym czymś co ja mam w telefonie,bo może to by było rozwiązanie. Sama sobie przekładam karty między laptopami itd i jestem zadowolona. A co najwazniejsze zapłaciłam raz i nie płacę już,a używam non stop . Jak znajdziesz schemat w necie, to będzie. Ja to przede wszystkim powinnam przeinstalować windowsa, bo od początku istnienia laptopa jeszcze tego nie robiłam. A poza tym niestety Vista nie cieszy się najlepszą opini a Quote
Majkowska Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ja ogólnie uważam że wszystko co jest nowszym wynalazkiem jest nie dla mnie. Żadne nowe systemy i technologie. Ja jestem człowiek prehistorii - ma być szybko,tanio i dobrze. Quote
Mattilu Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 O! To ja tez z prehistorii: szybko, tanio i dobrze. Najlepiej w kazdej dziedzinie. Cudne te moherowe cudenka :) Quote
AMIGA Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Jakoś nie mogę skończyć jednego sznupka, a korci mnie już "dzierganie" jamnika. Dobrze, że weekend niedługo, to pewnie coś "wymodzę". Ale nie pokażę tutaj, bo nas nikt nie odwiedza (sory, prawie nikt) :P Quote
Kejciu Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ojoooj, nie znalazłam schematu na replikę Nuśki. DoPi mam straszeczne kłopoty z połączeniem z netem jak jestem na działce. Mój modem jest już strasznie stary i "wyrobiony" a żadnego nowszego (a już 2 kupiłam) mój durnowaty Windows Vista nie widzi :( To trzeba zmienić Windowsa :D Quote
AMIGA Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Ba, ja to wiem, tylko ja tego nie zrobię sama. A żebym go oddać komuś, to musiałabym najpierw pozapamiętywać wszystko co jest do zapamiętania. A po drugie mam tu bazę moich pacjentek i nie za bardzo mogę się obyć bez tego, bo muszę przecież pracować, żeby mieć na mohery na pieski :) No i na zastrzyki dla Nuśki, która znowu sobie wczoraj wymyśliła biegunkę i wymioty. Wczoraj w te biedne kosteczki na dupince poszło chyba z 5 zastrzyków. Mamy się zgłosic jeszcze jutro po następną porcję :( A do klubu dołączyła dziś Amiga :( Z Nusią jest niby dziś lepiej (niby, bo tylko nie wymiotuje, ale z dupencji jej się leje jak z kranu). Coś czuję, że będzie dzis z obiema znowu iść do wetki. Quote
DoPi Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 zapytaj czy nie maja zapalenia gardła albo anginy, u psiaków znajomych tak własnie było i to ostatnio , biegunka,wymioty a okazało sie gardło . Biedna chudzina i babusia. A Ty nie szkaluj tu ludzi, bo jak same sobie gadamy, a Ciebie nie ma, bo dziergasz to co? :P nie wiem cioteczki, czy nie powinnyśmy zażądać jakiegoś zadośćuczynienia za kalumnie rzucane w naszym kierunku :) Quote
AMIGA Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 No dooobra już nie szkaluję. Ale nie podskakuj, bo Ci pawia nie pokażę hihihi A co do zapalenia gardła, to chyba nie w tym wypadku, bo Nuśka nie miała temperatury. Quote
Mattilu Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Biedna Nusia i Amiga, i Ty w tym wszystkim, bo ktoś te pawie i koopale sprząta...Głaski zostawiam, niech już będą wszyscy zdrowi. Quote
AMIGA Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 No sprząta, sprzata. Ale nie myśl, że ja DoPi chcę Nuśkowego pawia pokazywać :) Widziałam schemat na pieknego pawia szydełkowego, który może słyżyć albo jako firaneczka na okno, albo na stół, albo jako obrazek :) Quote
Recommended Posts