Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za wiosenkę. U mnie na działeczce też już ślicznie.

A mnie tu chwilkę nie było - zaraz się pochwalę czym bylam zajęta  :rolleyes: (chyba  mi na starość już całkiem odbija)

nuria_wybieg_P5104318.JPG

nuria_wybieg_P5104319.JPG

nuria_wybieg_P5104322.JPG

A tu z oryginalem w tle :)

nuria_wybieg_P5104323.JPG

Posted

Ło matko - żeby TAK wszystkim na starość odbijało, to byłby piękny kraj! :)

I wniosek, który się wręcz pcha na palce: jaki piękny pożytek można zrobić z moheru, zamiast dziergać z niego... berety!!!!!!!! ;)

Posted

I drugi wniosek - jak można spożytkować drucianą, okropnie znienawidzoną przez Amigę szczotkę. Przydała się jak znalazł do moheru :)

Posted

Pierwsze to miał być pomeranian (wg schematu) ale w kolorach jest trochę inny, bo kupiłam moher melanżowy, a nie kilka kłębków w różnych kolorach. Ale chyba nie musi być jakiś rasowy z papierami?

Posted

Dziękujemy za wiosenkę. U mnie na działeczce też już ślicznie.

A mnie tu chwilkę nie było - zaraz się pochwalę czym bylam zajęta  :rolleyes: (chyba  mi na starość już całkiem odbija)

nuria_wybieg_P5104318.JPG

nuria_wybieg_P5104319.JPG

nuria_wybieg_P5104322.JPG

A tu z oryginalem w tle :)

nuria_wybieg_P5104323.JPG

No cuda robicie koleżanko. No, ale pokazać się od czasu do czasu wypada nie? :P znowu miałam Cię napaść :)

Posted

Ojoooj, nie znalazłam schematu na replikę Nuśki.

DoPi mam straszeczne kłopoty z połączeniem z netem jak jestem na działce. Mój modem jest już strasznie stary i "wyrobiony" a żadnego nowszego (a już 2 kupiłam) mój durnowaty Windows Vista nie widzi :(

Posted

A Waldemarek będzie?

Jak się zobaczymy to poopowiadam cioci o tym czymś co ja mam w telefonie,bo może to by było rozwiązanie. Sama sobie przekładam karty między laptopami itd i jestem zadowolona. A co najwazniejsze zapłaciłam raz i nie płacę już,a używam non stop .

Posted

Jak się zobaczymy to poopowiadam cioci o tym czymś co ja mam w telefonie,bo może to by było rozwiązanie. Sama sobie przekładam karty między laptopami itd i jestem zadowolona. A co najwazniejsze zapłaciłam raz i nie płacę już,a używam non stop .

Jak znajdziesz schemat w necie, to będzie.

Ja to przede wszystkim powinnam przeinstalować windowsa, bo od początku istnienia laptopa jeszcze tego nie robiłam. A poza tym niestety Vista nie cieszy się najlepszą opini a

Posted

Ja ogólnie uważam że wszystko co jest nowszym wynalazkiem jest nie dla mnie. Żadne nowe systemy i technologie. Ja jestem człowiek prehistorii - ma być szybko,tanio i dobrze.

Posted

Jakoś nie mogę skończyć jednego sznupka, a korci mnie już "dzierganie" jamnika. Dobrze, że weekend niedługo, to pewnie coś "wymodzę".

Ale nie pokażę tutaj, bo nas nikt nie odwiedza (sory, prawie nikt)  :P

Posted

Ojoooj, nie znalazłam schematu na replikę Nuśki.

DoPi mam straszeczne kłopoty z połączeniem z netem jak jestem na działce. Mój modem jest już strasznie stary i "wyrobiony" a żadnego nowszego (a już 2 kupiłam) mój durnowaty Windows Vista nie widzi :(

To trzeba zmienić Windowsa :D

Posted

Ba, ja to wiem, tylko ja tego nie zrobię sama. A żebym go oddać komuś, to musiałabym najpierw pozapamiętywać wszystko co jest do zapamiętania. A po drugie mam tu bazę moich pacjentek i nie za bardzo mogę się obyć bez tego, bo muszę przecież pracować, żeby mieć na mohery na pieski :)

No i na zastrzyki dla Nuśki, która znowu sobie wczoraj wymyśliła biegunkę i wymioty. Wczoraj w te biedne kosteczki na dupince poszło chyba z 5 zastrzyków. Mamy się zgłosic jeszcze jutro po następną porcję :(

A do klubu dołączyła dziś Amiga :(

Z Nusią jest niby dziś lepiej (niby, bo tylko nie wymiotuje, ale z dupencji jej się leje jak z kranu). Coś czuję, że będzie dzis z obiema znowu iść do wetki.

Posted

zapytaj czy nie maja zapalenia gardła albo anginy, u psiaków znajomych tak własnie było i to ostatnio , biegunka,wymioty a okazało sie gardło .

Biedna chudzina i babusia.

A Ty nie szkaluj tu ludzi, bo jak same sobie gadamy, a Ciebie nie ma, bo dziergasz to co? :P

nie wiem cioteczki, czy nie powinnyśmy zażądać jakiegoś zadośćuczynienia za kalumnie rzucane w naszym kierunku :)

Posted

No dooobra już nie szkaluję. Ale nie podskakuj, bo Ci pawia nie pokażę hihihi

A co do zapalenia gardła, to chyba nie w tym wypadku, bo Nuśka nie miała temperatury.

Posted

No sprząta, sprzata. Ale nie myśl, że ja DoPi chcę Nuśkowego pawia pokazywać :) Widziałam schemat na pieknego pawia szydełkowego, który może słyżyć albo jako firaneczka na okno, albo na stół, albo jako obrazek :)