*Gajowa* Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Stary ledwo zipie... ale z przerwami działa. Do 24.11. włącznie mam tez numer 0-512045380 później będzie tylko stary. Teraz są najgorsze dni muszę Kenię bezustannie pilnować. Z Cygankiem spacerują naprzemian... biedaczek musi sporo czasu teraz spedzać w kojcu. Nie mogę wyjść z domu na dłużej niz 15-20 minut bo boję się zostawić ją w ogrodzie a w domu trochę obawiam się dewastacji drzwi. Jestem uziemiona... czy na długo ? Quote
yewcia1 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='*Gajowa*']Stary ledwo zipie... ale z przerwami działa. Do 24.11. włącznie mam tez numer 0-512045380 później będzie tylko stary. Teraz są najgorsze dni muszę Kenię bezustannie pilnować. Z Cygankiem spacerują naprzemian... biedaczek musi sporo czasu teraz spedzać w kojcu. Nie mogę wyjść z domu na dłużej niz 15-20 minut bo boję się zostawić ją w ogrodzie a w domu trochę obawiam się dewastacji drzwi. Jestem uziemiona... czy na długo ?[/quote] Gajowa ten najgorszy okres u róznych suk trwa różnie u niektórych ok 6-10 dni, potem Keniia bedzie gonić Cyganka Dziękuję Ci dobra kobieto za serce Na dnaich kolejne bazarki, a tymczasem czekamy na rozliczenie Quote
morisowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ten dom z Sandomierza jeszcze zainteresowany? ludzie brzmieli rozsądnie. Skoro będą w Warszawie, to chyba warto spotkać się z nimi na żywo? [COLOR=silver]Co do sterylki po cieczce, to tak mi powiedziano, sama tak nigdy nie robiłam, bo jeszcze nie miałam takiej sytuacji. Sama mialam się dopytać swojej wetki. Sorki za zamieszanie.[/COLOR] Quote
zdrojka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Gajowa, nie chcę Cię straszyć, ale moja Mała miała cieczkę ponad 4 tygodnie... Quote
uxmal Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Zapraszam na Mikołajkowy bazarek, z którego dochód będzie przeznaczony m.innymi na Kenie Główny Artysta- nasza Justynavege.:smile: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99516[/URL] No i Kenia na allegro. Troche text zmieniłąm. [url]http://www.allegro.pl/item270344352_blakala_sie_po_okolicy_szukajac_schronienia.html[/url] Quote
uxmal Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Kenia -jak zwykle- ma obserwatora na allegro. Quote
yewcia1 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='uxmal']Zapraszam na Mikołajkowy bazarek, z którego dochód będzie przeznaczony m.innymi na Kenie Główny Artysta- nasza Justynavege.:smile: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99516[/URL] No i Kenia na allegro. Troche text zmieniłąm. [URL]http://www.allegro.pl/item270344352_blakala_sie_po_okolicy_szukajac_schronienia.html[/URL][/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[B][SIZE=5][COLOR=#ff00ff]UX:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
*Gajowa* Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dziś były trzy telefony w sprawie Keniuchy. Jeden potrzebowali psa do pilnowania działki a dwa pozostałe o podrośniętne szczeniaki... Ludzie chyba nie umieją czytać :angryy:. Quote
zdrojka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Gajowa, "umią, umią" :p Ale dobrze, że były telefony, nie można się zniechęcać. Ciężko jej będzie się z Tobą rozstać niestety... Quote
justynavege Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ale Keniucha powinna juz zwolnic ciepla przystan u kochanej Gajowej i zabrac doopsko do wlasnego domku :) Quote
uxmal Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [quote name='*Gajowa*']Dziś były trzy telefony w sprawie Keniuchy. Jeden potrzebowali psa do pilnowania działki a dwa pozostałe o podrośniętne szczeniaki... Ludzie chyba nie umieją czytać :angryy:.[/quote] Ja chyba źle napisałam na allegro. Wymieniłam że Kenii nie oddamy -do budy. Kurcze, zapomniałam dodać łańcucha, działki i nie wiem czego jeszcze:evil_lol:.:cool3: Quote
yewcia1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='uxmal']Ja chyba źle napisałam na allegro. Wymieniłam że Kenii nie oddamy -do budy. Kurcze, zapomniałam dodać łańcucha, działki i nie wiem czego jeszcze:evil_lol:.:cool3:[/quote] Kenia gdzie jest Twój domek??????????????????? Quote
*Gajowa* Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No właśnie gdzie ten domek. Ludzie z okolic Sandomierza narazie nie odezwali się... umówilismy się, że zadzwonia przed przyjazdem do W-wy. U Kenii bez zmain cały czas interesuje ją Cyganek a on bidulek albo siedzi w kojcu albo stoi pod drzwiami balkonowymi i wyje... Quote
justynavege Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 moze jeszcze zadzwonią .......... Quote
*Gajowa* Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Już nie moge się doczekać spacerku z Kenią... kiedy nareszcie będzie mogła wybiegać się do woli ? :placz: Quote
zdrojka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 A jak Ty się czujesz po zabiegu? Lepiej już? Quote
justynavege Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Gajowa chyba juz dobrze sie czuje skoro chce spacerować z kenia :):loveu: Quote
*Gajowa* Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='zdrojka']A jak Ty się czujesz po zabiegu? Lepiej już?[/quote] Czuje sie juz prawie dobrze ale w grudniu czeka mnie niestety powtórka /druga noga/. Jutro robię test z Kenią i Cygankiem bo dzis był znacznie spokojniejszy i przestał wyć więc może to koniec...? Ponadto dziś przybył nam nowy pies samiec Misio /mix leonbergera/ Kenia sie koło niego kręciła a on nic nie zauważył. Albo jest jeszcze za młody albo już koniec cieczki ... Quote
zdrojka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 25 listopada powinnaś mieć już swój stary numer telefonu :p Quote
*Gajowa* Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Juz nie moge się doczekać... nie cierpię noszenia kilku telefonów :angryy:. Quote
yewcia1 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Czekam niecierpliwie na rozliczenie Green a tu tak długo go nie ma:shake: Quote
*Gajowa* Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Test na koniec cieczki wypadł niepomyślnie... musimy sie jeszcze pomęczyć :evil_lol:. Quote
zdrojka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tego się obawiałam, za krótka by była... Quote
justynavege Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 to najgorsze chwile ale juz nidlugo się skonczą :) Quote
Recommended Posts