Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stary ledwo zipie... ale z przerwami działa. Do 24.11. włącznie mam tez numer 0-512045380 później będzie tylko stary.
Teraz są najgorsze dni muszę Kenię bezustannie pilnować. Z Cygankiem
spacerują naprzemian... biedaczek musi sporo czasu teraz spedzać w kojcu. Nie mogę wyjść z domu na dłużej niz 15-20 minut bo boję się
zostawić ją w ogrodzie a w domu trochę obawiam się dewastacji drzwi.
Jestem uziemiona... czy na długo ?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*Gajowa*']Stary ledwo zipie... ale z przerwami działa. Do 24.11. włącznie mam tez numer 0-512045380 później będzie tylko stary.
Teraz są najgorsze dni muszę Kenię bezustannie pilnować. Z Cygankiem
spacerują naprzemian... biedaczek musi sporo czasu teraz spedzać w kojcu. Nie mogę wyjść z domu na dłużej niz 15-20 minut bo boję się
zostawić ją w ogrodzie a w domu trochę obawiam się dewastacji drzwi.
Jestem uziemiona... czy na długo ?[/quote]
Gajowa ten najgorszy okres u róznych suk trwa różnie u niektórych ok 6-10 dni, potem Keniia bedzie gonić Cyganka
Dziękuję Ci dobra kobieto za serce
Na dnaich kolejne bazarki, a tymczasem czekamy na rozliczenie

Posted

ten dom z Sandomierza jeszcze zainteresowany? ludzie brzmieli rozsądnie. Skoro będą w Warszawie, to chyba warto spotkać się z nimi na żywo?

[COLOR=silver]Co do sterylki po cieczce, to tak mi powiedziano, sama tak nigdy nie robiłam, bo jeszcze nie miałam takiej sytuacji. Sama mialam się dopytać swojej wetki. Sorki za zamieszanie.[/COLOR]

Posted

Zapraszam na Mikołajkowy bazarek, z którego dochód będzie przeznaczony m.innymi na Kenie
Główny Artysta- nasza Justynavege.:smile:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99516[/URL]

No i Kenia na allegro. Troche text zmieniłąm.
[url]http://www.allegro.pl/item270344352_blakala_sie_po_okolicy_szukajac_schronienia.html[/url]

Posted

[quote name='uxmal']Zapraszam na Mikołajkowy bazarek, z którego dochód będzie przeznaczony m.innymi na Kenie
Główny Artysta- nasza Justynavege.:smile:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99516[/URL]

No i Kenia na allegro. Troche text zmieniłąm.
[URL]http://www.allegro.pl/item270344352_blakala_sie_po_okolicy_szukajac_schronienia.html[/URL][/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[B][SIZE=5][COLOR=#ff00ff]UX:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Dziś były trzy telefony w sprawie Keniuchy. Jeden potrzebowali psa do pilnowania działki a dwa pozostałe o podrośniętne szczeniaki...
Ludzie chyba nie umieją czytać :angryy:.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Dziś były trzy telefony w sprawie Keniuchy. Jeden potrzebowali psa do pilnowania działki a dwa pozostałe o podrośniętne szczeniaki...
Ludzie chyba nie umieją czytać :angryy:.[/quote]

Ja chyba źle napisałam na allegro. Wymieniłam że Kenii nie oddamy -do budy.
Kurcze, zapomniałam dodać łańcucha, działki i nie wiem czego jeszcze:evil_lol:.:cool3:

Posted

[quote name='uxmal']Ja chyba źle napisałam na allegro. Wymieniłam że Kenii nie oddamy -do budy.
Kurcze, zapomniałam dodać łańcucha, działki i nie wiem czego jeszcze:evil_lol:.:cool3:[/quote]
Kenia gdzie jest Twój domek???????????????????

Posted

No właśnie gdzie ten domek. Ludzie z okolic Sandomierza narazie nie odezwali się... umówilismy się, że zadzwonia przed przyjazdem do W-wy.
U Kenii bez zmain cały czas interesuje ją Cyganek a on bidulek albo
siedzi w kojcu albo stoi pod drzwiami balkonowymi i wyje...

Posted

[quote name='zdrojka']A jak Ty się czujesz po zabiegu? Lepiej już?[/quote]

Czuje sie juz prawie dobrze ale w grudniu czeka mnie niestety powtórka
/druga noga/.
Jutro robię test z Kenią i Cygankiem bo dzis był znacznie spokojniejszy i przestał wyć więc może to koniec...? Ponadto dziś przybył nam nowy pies samiec Misio /mix leonbergera/ Kenia sie koło niego kręciła a on nic nie zauważył. Albo jest jeszcze za młody albo już koniec cieczki ...