marymek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='panienkabubu']Myślę, że to jeszcze za wcześnie na myślenie o tej wystawie - ona będzie wtedy ponad 2 razy starsza niż jest teraz - najpierw niech wyrośnie na ładną sunię, a dopiero później będziemy decydować, gdzie ją zapisywać, a gdzie nie :) Ale na wystawie będziemy na pewno, no tak blisko i nie być, to byłby grzech :cool3:[/quote] No właśnie. Baardzo blisko macie. :razz: Ja tam będe na MP, w trzy dni. Jak w piątek nie pójde na lekcje, to przecież nic się nie stanie, no nie? :loveu: Szkoda tylko że bernardyny wchodzą jako ostatnie. Quote
panienkabubu Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Co to znaczy, że wchodzą jako ostatnie? Gdzie? Quote
marymek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Tzn. nie wiem. Chodziło mi o ocene. Przy sędziach są wypisane na ostatnim miejscu, więc tym się sugerowałam. Quote
panienkabubu Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='marymek']Tzn. nie wiem. Chodziło mi o ocene. Przy sędziach są wypisane na ostatnim miejscu, więc tym się sugerowałam.[/QUOTE] W Katowicach zawsze jest to wszystko w kolejności alfabetycznej, czyli Bernardyny idą pierwsze, nawet jeżeli w rubryczce przy p. sędzinie jest napisane inaczej ;) Tyle z moich doświadczeń wiem, hehe ;) Quote
marymek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='panienkabubu']W Katowicach zawsze jest to wszystko w kolejności alfabetycznej, czyli Bernardyny idą pierwsze, nawet jeżeli w rubryczce przy p. sędzinie jest napisane inaczej ;) Tyle z moich doświadczeń wiem, hehe ;)[/quote] Aa, no to dobrze. W takim razie ja coś poknociłam :eviltong: Quote
Ania z Petitką Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cena jest tragiczna... A sędziego zupełnie nie znam... Myślę, że to, czy my pojedziemy zależy od wyniku z poznania... Mamy w końcu ambicje zrobić Chempionat Młodzieżowy:) I przy okazji pytanko, czy jak na karcie oceny w KLASIE MŁODZIEŻY mam zaznaczone CWC, to chodzi tu o wniosek na Chempiona Mł. czy sędzia się pomylił, i zmarnuje mi się ten wynik, bo zaznaczył nie to co trzeba???:razz: Quote
Błyskotka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 No to będzie nasza pierwsza wystawa w przyszłym roku. Quote
panienkabubu Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Błyskotka']No to będzie nasza pierwsza wystawa w przyszłym roku.[/QUOTE] To przyjdziemy pokibicować :loveu: o ile będę wtedy - bo wy w piątek, prawda? Quote
Domi i Bijou Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [B]Morris[/B], a takze inni. Co możecie mi powiedzieć na temat C. Molinari ? Wybieram się do Katowic z moją filą i właśnie ta sędzina będzie nas oceniała. Quote
agata :) Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Czy cena młodego prezentera (25 zł) jest za jeden dzień? Quote
marymek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='agata :)']Czy cena młodego prezentera (25 zł) jest za jeden dzień?[/quote] Tak :roll: Quote
agata :) Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Że co? Ojaaa... to ja idę chyba tylko w niedzielę i/lub sobotę :roll: Quote
marymek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='agata :)']Że co? Ojaaa... to ja idę chyba tylko w niedzielę i/lub sobotę :roll:[/quote] No nie mają na kim zarabiać. Tylko że to jest tak, że jak powiedzmy w sobote staniesz na pudle, to w niedziele na eliminacje nie idziesz, i zwracają Ci pieniądze jeśli byłaś zgłoszona (?). Ja ide na MP w piątek, sobotę i niedzielę ;) Quote
Samturia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 A mam pytanie-kiedy są szpice a kiedy Retrievery? i czy mógłby ktoś wypisać jakie rasy w danym dniu? z góry dzięki :) Quote
panienkabubu Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Samturia']A mam pytanie-kiedy są szpice a kiedy Retrievery? i czy mógłby ktoś wypisać jakie rasy w danym dniu? z góry dzięki :)[/QUOTE] To wszystko jest dostępne na [url]www.kynkat.neostrada.pl[/url] Quote
Samturia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='panienkabubu']To wszystko jest dostępne na [URL="http://www.kynkat.neostrada.pl"]www.kynkat.neostrada.pl[/URL][/quote] Dzięki wielkie :):loveu: Quote
Ravk Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='panienkabubu']To wszystko jest dostępne na [URL="http://www.kynkat.neostrada.pl"]www.kynkat.neostrada.pl[/URL][/quote] A teraz również pod nowym adresem [URL="http://www.zkwp.katowice.pl/"]http://www.zkwp.katowice.pl[/URL] Quote
AnkaW Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A czy ktoś z okolic Stalowej Woli, Rzeszowa, wybiera się w niedzielę i miałby 1 miejsce wolne? Mam straszną ochotę pojechać :p Quote
Mała_Tybetanka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 W ubieglym roku wystawa byla limitowana a w tym juz nie jest?? czy ja czegoś nie dopatrzylam na stronie?? Nas tez ocenia pan z Honkongu i jedziemy dla samego zobaczenia co i jak oraz pokazania sie :razz: co prawda cena jest faktycznie powalająca :mad:ale to chyba będzie druga i ostatnia międzynarodówka nasza w przyszłym roku... wiec niech bedzie. Pozdrawiam Quote
Ravk Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Mała_Tybetanka']W ubieglym roku wystawa byla limitowana a w tym juz nie jest?? czy ja czegoś nie dopatrzylam na stronie?? Nas tez ocenia pan z Honkongu i jedziemy dla samego zobaczenia co i jak oraz pokazania sie :razz: co prawda cena jest faktycznie powalająca :mad:ale to chyba będzie druga i ostatnia międzynarodówka nasza w przyszłym roku... wiec niech bedzie. Pozdrawiam[/quote] Wystawa nie jest limitowana ze względu na nominację na Crufts 2009. Co do ceny to zgłoszenia nadesłane do 11.01.2008 są objęte obniżoną opłatą (opłacić można później do 27.03.2008 ). Tego również w ubiegłym roku nie było. Więc jak ktoś jest zdecydowany to może nie warto czekać do ostatniej chwili. Później będzie gorzej :diabloti: Quote
karenina Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 W pprzednich latach cena z terminu zgłoszenia obowiazywała do dnia przed wystawa. Tylko opłaty dokonywane na wystawie były wyzsze. I byłam juz na kilku wystawach z nominacja na Crufts - ale Katowice sa 1 która z tego powodu podnosi cene. Ciekawe czy z tej samej okazji Spodek ulegnie cudownemu rozciągnięciu :diabloti: Quote
Kati Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Ravk']Wystawa nie jest limitowana ze względu na nominację na Crufts 2009. [/quote] to dobrze, bo zastanawiałam się, czy się załapiemy czy nie. :p Quote
panienkabubu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Kati']to dobrze, bo zastanawiałam się, czy się załapiemy czy nie. :p[/QUOTE] A z jakim psiakiem będziesz? I w jaki dzień? Quote
Recommended Posts