Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łaaa... zaraz posikam się ze śmiechu. Znajoma była w moim imieniu prosić o zmianę klasy z powodu opisywanego ileś tam stron dalej i... katowicki ZK mowi, ze dzwonil do wszystkich osob, ktore zglosily psa do kl. championow czy uzytkowej a nie doslaly certyfikatu. No myslalam, ze walne ze smiechu a jednoczesnie zlosci jak mozna tak klamac w zywe oczy, bo jesli juz nawet jestem tymczasowo niedostepna to przychodza mi smsem numery, ktore dzwonily, a ja pozniej po kolei oddzwaniam, wiec niemozliwoscia bylo, ze probowali sie ze mna skontaktowac pomimo tego, ze podalam nr tel:D bajka

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ala , sama dzwoniłam do kilku osób by wyjaśnić niektóre rzeczy, sama też np szukałam telefonów iluś osob , by Kasia z sekretariatu wyjaśniła inne sprawy

mogę potwierdzić - dzwoniono

Posted

[quote name='musia']Ala , sama dzwoniłam do kilku osób by wyjaśnić niektóre rzeczy, sama też np szukałam telefonów iluś osob , by Kasia z sekretariatu wyjaśniła inne sprawy

mogę potwierdzić - dzwoniono[/quote]

No to w takim razie zostaliśmy pominięci, z czego bardzo nam przykro.

Posted

[quote name='musia']Ala , sama dzwoniłam do kilku osób by wyjaśnić niektóre rzeczy, sama też np szukałam telefonów iluś osob , by Kasia z sekretariatu wyjaśniła inne sprawy

mogę potwierdzić - dzwoniono[/quote]

Do mnie dzwoniono. Wyjaśniłam. Dosłałam. Jest ok. Dziękuje :loveu:

Posted

[quote name='AlaNowak']Łaaa... zaraz posikam się ze śmiechu. Znajoma była w moim imieniu prosić o zmianę klasy z powodu opisywanego ileś tam stron dalej i... katowicki ZK mowi, ze dzwonil do wszystkich osob, ktore zglosily psa do kl. championow czy uzytkowej a nie doslaly certyfikatu. No myslalam, ze walne ze smiechu a jednoczesnie zlosci jak mozna tak klamac w zywe oczy, bo jesli juz nawet jestem tymczasowo niedostepna to przychodza mi smsem numery, ktore dzwonily, a ja pozniej po kolei oddzwaniam, wiec niemozliwoscia bylo, ze probowali sie ze mna skontaktowac pomimo tego, ze podalam nr tel:D bajka[/quote]

Akurat byłem przy rozmowie Twoich znajomych w biurze Oddziału. Dostarczanie Championatu kiedy katalog już jest w drukarni to trochę za późno. To, że panie z biura dzwoniły setki razy do różnych ludzi jest faktem niezaprzeczalnym. Patrz powyższe posty. Niektórzy potrafią to docenić i tym osobom DZIĘKUJEMY:Rose:.
A propos bajek... proponuję nie opowiadać ich na tym forum. Do zgłoszenia był dołączony tylko rodowód :mad:.

Posted

NIe znasz sprawy, nie wiesz o co mi chodzi, więc nie wypowiadaj się, że jest już za pźno, bo może dałoby się coś jeszcze zmienić, a propozycja spróbowania padła z ust Państwa, którzy jechali do ZK i powiedzieli, że może uda im się jescze coś załatwić. A z niedojściem championatu to mieli taką sama sprawe... doszlo zgloszenie bez certyfikatu uzytkowosci... chociaz zalaczali.To chyb acos jednak z ta wasza strona bylo nie tak, jezeli zaalczane dokumenty nei przychadza... A dla mnei sparawa jest jasna- nikt nie dzwonil, wiec jednak nie w strone wszystkich zrobiliscie uklon i zadzwoniliscie...

Posted

[quote name='AlaNowak']NIe znasz sprawy, nie wiesz o co mi chodzi, więc nie wypowiadaj się, że jest już za pźno, bo może dałoby się coś jeszcze zmienić, a propozycja spróbowania padła z ust Państwa, którzy jechali do ZK i powiedzieli, że może uda im się jescze coś załatwić. A z niedojściem championatu to mieli taką sama sprawe... doszlo zgloszenie bez certyfikatu uzytkowosci... chociaz zalaczali.To chyb acos jednak z ta wasza strona bylo nie tak, jezeli zaalczane dokumenty nei przychadza... A dla mnei sparawa jest jasna- nikt nie dzwonil, wiec jednak nie w strone wszystkich zrobiliscie uklon i zadzwoniliscie...[/quote]

Niestety znam sprawę... podobnie jak wiele innych spraw "reklamacyjnych".
Wolałbym, żeby ich nie było. Dziwnym trafem setki załączników: rodowodów, championatów i certyfikatów użytkowości dotarło... a Twój się uparł żeby nie dotrzeć... i telefon nie chciał się odebrać sam... :shake:
Co można zrobić z takim pechem? :thinkerg: Najprościej przerzucić winę na organizatorów...

Posted

BO telefonu po prostu nei było. A co by zrobili organizatorzy, jesli ktos nie mialby telefonu lub by go nie podal? jesli zalezaloby wam na kliencie, ktorym niewtpliwie jest wystawca- nawet gdyby nie odbieral telefonu- napisalibyscie mu w meilu zwrotnym, ze nie zostal dolaczony certyfikat.

A swoja droga zastanawiam sie, ze bardzo preznie dziala i wypowiada sie ZK w katowicach w momencie, gdy nie mozna czegos na pewno udowodnic, a gdy wystawcy psow cieplolubnych skarza sie na lodowisko- milcza jak grob...

Posted

Oh, przepraszam, wypowiedziales/las sie raz w spopsob jak zwykle lekcewazacy wlascicieli innych ras tekstami, że "musza się dostaosować" jakby to husky nei mogły się dostosować...

Posted

[quote name='AlaNowak']Oh, przepraszam, wypowiedziales/las sie raz w spopsob jak zwykle lekcewazacy wlascicieli innych ras tekstami, że "musza się dostaosować" jakby to husky nei mogły się dostosować...[/quote]

Nie lekceważę żadnej z ras mojej ulubionej, bardzo różnorodnej grupy V, a jak zapewne wiesz nie da się wszystkich zadowolić.

PS. Nie wypowiadam się jako Oddział Katowice - zamieszczone tu słowa są moimi prywatnymi opiniami.

Posted

[quote name='panienkabubu']Myślę, że ta rozmowa i tak nie ma rozwiązania, stało się i się nie odstanie, dlatego pozwólmy śledzić wątek na temat wystawy, a jak macie jakieś "problemy", to na PW...[/quote]
Masz całkowitą rację

Posted

Informacja z ZG ZKwP:
[I]"Dokonano zmiany w zasadach sędziowania na wystawach spanieli angielskich i amerykańskich.
Decyzją Plenum ZG z dnia 1.03.2008 spaniele angielskie i amerykańskie są sędziowane wszystkie umaszczenia razem."
[/I]

Posted

[quote name='Ravk']Informacja z ZG ZKwP:
[I]"Dokonano zmiany w zasadach sędziowania na wystawach spanieli angielskich i amerykańskich.[/I]
[I]Decyzją Plenum ZG z dnia 1.03.2008 spaniele angielskie i amerykańskie są sędziowane wszystkie umaszczenia razem."[/I]
[/quote]

moze w koncu niektore oddzialy nie beda mialy problemow z oznaczeniem kolorow;)

Posted

[quote name='arima']A kto wkoncu sędziuje leonbergery- Pani Rogowska czy Pani Molinari Carla????[/quote]

Molinari Carla, planowo o 10:45 :) Będziecie? :)