Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak najlepiej taką dla ludzi bo dawkę można dobrać i cena normalna nie to co te weterynaryjne cuda. Mój bierze od 10tygodnia życia a skończone ma 2 lata w październiku i cały czas dostaje. Wet jest pod wrażeniem że tak ładnie chodzi.

Karo widać że odżył na wolności :)

Posted

Karuś teraz zjada Fitmin z tego co kojarzę tylko nie wiem czy proszek czy tabletki skład tego i tego jest zupełnie inny :roll:

[url]http://www.fitmin.cz/pl/psy/program-zywieniowy/dodatki-zywieniowe/fitmin-klouby.html[/url]

Posted

[quote name='Tianku']Karuś teraz zjada Fitmin z tego co kojarzę tylko nie wiem czy proszek czy tabletki skład tego i tego jest zupełnie inny :roll:

[URL]http://www.fitmin.cz/pl/psy/program-zywieniowy/dodatki-zywieniowe/fitmin-klouby.html[/URL][/QUOTE]

chyba proszek...

Posted

[quote name='Poziomka']Na konto Karo wpłynęło 120 zł od Kabaja :)
Rozumiem, że 50 zł deklaracja za marzec 50zł zastrzyk dla Karo a 20 zł?[/QUOTE]
wszystko się zgada a 20 zł to oczywiście na transport ,bo przecież samochody na wodę nie jeżdżą;)

Posted

[quote name='andzia69']Tak jest :) Karo dostał kolejny zastrzyk :)[/QUOTE]
Andzia69 podaj proszę mi na pw konto to przeleje Ci pieniążki na następny zastrzyk i benzyne od Kabaja :)

Posted

[quote name='ewab']Finansowy:eviltong:? Jak się sprawował u wetów?[/QUOTE]

nie był u wetów, bo Miron stwierdził, ze nie będziemy go na razie stresować, a ja nie chcialam znowu zostać postrzelona wydzieliną z gruczołów :) :) i dostal zastrzyk u Mirona (tylko nie wiem, kto dawał - Miron czy Mortes, która wzięla od wetów zastrzyk) :) uzgodnilismy, ze do weta pojedzie po calej serii - no chyba, ze cos by się działo w międzyczasie

[quote name='Tianku']a czy ta Pani co dzwoniła z ogłoszenia jeszcze się odezwała? Domek z drugim psiakiem w Bieszczadach[/QUOTE]

niestety nie :( :( wysłałam jej na e-maila opis od weta...no ale nie odezwała sie :placz:

Posted

to super ,że ktoś potrafi robić zastrzyki i Kari nie musi się stresować:lol:

zaraz mamy zrobić opłatę za hotel marcowy a tu widzę ,że mamy dopiero 60 zł .Prosimy bardzo o wsparcie

Posted

[quote name='kabaja']to super ,że ktoś potrafi robić zastrzyki i Kari nie musi się stresować:lol:

zaraz mamy zrobić opłatę za hotel marcowy a tu widzę ,że mamy dopiero 60 zł .Prosimy bardzo o wsparcie[/QUOTE]

60 zl stałych??? miało być chyba cos ponad 200 zl :(