Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie właśnie, musimy się też za o zabrać. Ile mamy deklaracji ? z tego co pamiętam to łącznie 110 zł. Z pierwszego bazarku zebraliśmy już 100 zł. Poziomka ma jeszcze bazarek cegiełkowy. A co z bazarkiem ICK?

Posted

Prawdo podobnie kila dni obsowy bendzie pochorowalam sie i musze wyzdrowiec. Biegalam po lesie ktos wywalil.sunie z.szcYlem jak.po 6h juz zlapalam.rodzine na nastempny dzien kolejna.sunia biega po polu .Ludzie nie maja rozumu a ja glupia biegam po lesie ,polu z goraczka i wyręczam chron i nie mam sily kubka utrzymac potem ale dt jest i pies na pewno przyjedzie do mnie !

Posted

Pola17 zdrówka życzę :lol: Ty latałaś pomijając psom a pewnie ci do ,których to należy siedzieli w cieplutkich domkach .Dlaczego tacy ludzi biorą się za taką pracę ja nie mają serca dla zwierząt .

Posted

Pola17 wracaj jak najszybciej do zdrowia :) A Karuś jeszcze poczeka w swoim super legowisku ;) Słuchajcie wszystkie Cioteczki kochające Yetiego :) jak stoi sprawa z tymi naszymy pieniędzmi ? Znajdę gdzieś deklaracje ( wynosiły około 110 zł ) i napiszę tutaj żeby były widoczne dla wszystkich. Około 100 zł jest z naszego pierwszego bazarku. Jest jeszcze coś z cegiełkowego, i był jakiś tworzony ale słuch po nim zaginął, może po drodze się znajdzie :P

Posted (edited)

Więc tak, z moich obliczeń wychodzi 110 zł stałej ( to już coś :P ) :

Aimez_moi : 20 zł miesięcznej wpłaty

Poziomka : 20 zł miesięcznej wpłaty

kabaja : 50 zł miesięcznej wpłaty

piescofajnyjest : 10 zł miesięcznej wpłaty

_Lara : 10 zł miesięcznej wpłaty

Sara2011 : 10zł miesięcznej wpłaty

Jeśli coś się nie zgadza, bądź sytuacja z deklaracjami się zmieniła proszę pisać. :)
Kabaja, z pierwszego bazarku jaki był dla Karusia wyszło około 100 zł czy coś pomyliłam ? Mielibyśmy już wtedy 210 zł. Czy może coś pomyliłam ? Może są jakieś nowe deklaracje ? Może ktoś jeszcze chętny ? Poziomka a ile wychodzi z bazarku cegiełkowego ?

Edited by kod4
-
Posted

Moja deklaracja jest ważna na pewno do końca roku. Właśnie są rozpatrywane wnioski o dopłaty socjalne. Jak dostanę będę płacić dalej na piesia jeżeli nie to jednorazowo na pewno jak coś uciułam.:oops:
Z bazarku na dzień dzisiejszy mam 113zł i cała kasę już na koncie.

Posted

Pozioma 113 zł? Jejuuu jak cudownie. Łącząc bazarek kabaji i Twój jest razem około 213 zł. I deklaracji 120 zł stałych. JUPI JUPI JUPI ;)

Posted

czyli pies jedzie do dt? czy do płatnego dt? czy do hotelu - bo się pogubiłam....i ile kosztuje?
trzeba wymyślić też transport - i tu trzeba się liczyć z tym, że darmowego można nie znaleźć

Posted

Prosiłaś o zdjęcia tego, co dostałam. Jednak nie dam rady zrobić ich dzisiaj. Dlatego pytam czy moge wysłać Ci zdjęcia na pocztę dopiero jutro. A w weekend będą kolejne ale już z Rahimem :)

Posted

dzisiaj rano poleciałam podnosić rano bazarek i dopiero sobie przypomniałam ,że to już koniec. Poziomka wielkie dzięki ,za niego :Rose: dzięki Tobie Karuś się wzbogacił. Przydał by się następny ;)