Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mar.gajko']To zależy w jakim stanie jest :p
Ile lat?
Jakie zęby?
Czy dobrze na smyczy chodzi?[/QUOTE]
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

w stanie niezłym,ma spore problemy z chodzeniem na smyczy i ciężko się koryguje:evil_lol:

Posted

[quote name='devoner']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

w stanie niezłym,ma spore problemy z chodzeniem na smyczy i ciężko się koryguje:evil_lol:[/QUOTE]

Może jakiś szkoleniowiec potrzebny?
Behawiorysta?
Żeby korygowanie polepszyć :p

Posted

[quote name='mar.gajko']Może jakiś szkoleniowiec potrzebny?
Behawiorysta?
Żeby korygowanie polepszyć :p[/QUOTE]

tak,znam jednego imię jej teściowa:evil_lol:

Posted

[quote name='devoner']tak,znam jednego imię jej teściowa:evil_lol:[/QUOTE]

to z teściową w pakieciku, zeby zwrotu nie było :diabloti:

p.s. a wiadomo kiedy Karo wraca do mirona/?

Posted

[quote name='devoner']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

w stanie niezłym,ma spore problemy z chodzeniem na smyczy i ciężko się koryguje:evil_lol:[/QUOTE]
A dobrze aportuje?

Posted

[quote name='mar.gajko']Mironie, tak nei w temacie Karo, czy to u ciebie jest ta ślepa haszczanka?
Jak ona, w jakim wieku? Pospamuj i napisz słów kilka.[/QUOTE]

O haszczance nic nie wiem :) U mnie przebywał Tashi ( Neron ^^) [url]https://www.facebook.com/events/252092604987352/252204641642815/?notif_t=plan_mall_activity[/url]

W tym momencie jest na konsultacji okulistycznej w Wawie. Zobaczymy jak wypadną.

Posted

[quote name='miron h']O haszczance nic nie wiem :) U mnie przebywał Tashi ( Neron ^^) [URL]https://www.facebook.com/events/252092604987352/252204641642815/?notif_t=plan_mall_activity[/URL]

W tym momencie jest na konsultacji okulistycznej w Wawie. Zobaczymy jak wypadną.[/QUOTE]

Sorry, o tego mi chodziło, nie wiem dlaczego jakoś wydawało mi się, że to sunia jest.

Posted

[quote name='miron h']Z wiadomości, które do mnie dotarły, Karo jutro wraca na stare śmieci do mnie :razz:
Karma będzie do zamówienia dla niego :)[/QUOTE]

Andziu, wyrzucił doktor Karusia?
Coś nabroił, czy urlopy.

Posted

[quote name='andzia69']Doktor się urlopuje :)

Jutro będzie wracać Węgielkowa z zagramanicy to trza ją wykorzystać ;)[/QUOTE]

Że niby, Węgiełkowa wraca bo doktor się urlopuje, i oni coś razem mają, że chcesz ją wykorzystać, w sensie, że na urlop z doktorem ...?

Posted

[quote name='mar.gajko']Że niby, Węgiełkowa wraca bo doktor się urlopuje, i oni coś razem mają, że chcesz ją wykorzystać, w sensie, że na urlop z doktorem ...?[/QUOTE]

:) Węgielkowa wraca SAMA :) doktor się urlopuje...a Karo....no cóż...nie wraca na razie do Kielc ;) proszę mocno trzymać kciuki :) nie powiem, dopóki nie będę wiedziała, czy...eee, bo sie wygadam zaraz ;)

Posted

[quote name='andzia69']:) Węgielkowa wraca SAMA :) doktor się urlopuje...a Karo....no cóż...nie wraca na razie do Kielc ;) proszę mocno trzymać kciuki :) nie powiem, dopóki nie będę wiedziała, czy...eee, bo sie wygadam zaraz ;)[/QUOTE]

bardzo mocno trzymam i czekam na wieści

Posted

O matko ale się dzieje!!! Wyczytałam na FB zeby trzymać kciuki, przybiegłam tutaj po więcej informacji ale i tu nie chcą pary z ust puścić:mad:.

Posted

[quote name='mar.gajko']Ty Andzia to jesteś.
Żeby tak w niepewności trzymać.
Człowiek już starszy jest serce słabe...[/QUOTE]

no straszne babsko z niej,powinna już coś napisać,a tu cicho,że aż strach:shake:

Posted

chcialam wam napisać same dobre wieści...ale na razie dobre nie są :(

Karo pojechal dzisiaj do swojego nowego domu...i na tym koniec dobrych wieści :( Pani mieszka w bloku...na 3 pietrze. Od 18 probowali go różnymi sposobami przekonać do wejscia po schodach...pokonal schody od parteru i na połpiętrze ni ciula dalej :( i tak kilka razy....obdzwoniłam kogo się dalo, ale nikt nie mógl do Rybnika pojechać i pomóc pani :( Karo dzisiaj nocuje u znajomych pani na parterze, jutro spróbują znowu...ale czy sie uda? nie wiem :( jestem załamana, bo naprawdę super dom i super pani, ktorą by mial Karo dla siebie :(