devoner Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='mar.gajko']To zależy w jakim stanie jest :p Ile lat? Jakie zęby? Czy dobrze na smyczy chodzi?[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: w stanie niezłym,ma spore problemy z chodzeniem na smyczy i ciężko się koryguje:evil_lol: Quote
mar.gajko Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='devoner']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: w stanie niezłym,ma spore problemy z chodzeniem na smyczy i ciężko się koryguje:evil_lol:[/QUOTE] Może jakiś szkoleniowiec potrzebny? Behawiorysta? Żeby korygowanie polepszyć :p Quote
devoner Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='mar.gajko']Może jakiś szkoleniowiec potrzebny? Behawiorysta? Żeby korygowanie polepszyć :p[/QUOTE] tak,znam jednego imię jej teściowa:evil_lol: Quote
zozola77 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='devoner']tak,znam jednego imię jej teściowa:evil_lol:[/QUOTE] to z teściową w pakieciku, zeby zwrotu nie było :diabloti: p.s. a wiadomo kiedy Karo wraca do mirona/? Quote
mar.gajko Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='zozola77']to z teściową w pakieciku, zeby zwrotu nie było :diabloti:[/QUOTE] No ale ja nie sądzę, żeby Pan Rafał chciał z teściową, od razu tak. Quote
ewab Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='devoner']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: w stanie niezłym,ma spore problemy z chodzeniem na smyczy i ciężko się koryguje:evil_lol:[/QUOTE] A dobrze aportuje? Quote
devoner Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='ewab']A dobrze aportuje?[/QUOTE] zależy co,puszkę z piwem rewelacyjnie,gorzej z ciuchami do prania:angryy: Quote
ewab Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='devoner']zależy co,puszkę z piwem rewelacyjnie,gorzej z ciuchami do prania:angryy:[/QUOTE] Słowem, nie odbiega od normy. Quote
mar.gajko Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='ewab']Słowem, nie odbiega od normy.[/QUOTE] Macie jakieś zaniżone te normy :p Quote
miron h Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='zozola77'] ... p.s. a wiadomo kiedy Karo wraca do mirona/?[/QUOTE] Też jestem ciekaw, kiedy :cool3: Quote
mar.gajko Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Mironie, tak nei w temacie Karo, czy to u ciebie jest ta ślepa haszczanka? Jak ona, w jakim wieku? Pospamuj i napisz słów kilka. Quote
miron h Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='mar.gajko']Mironie, tak nei w temacie Karo, czy to u ciebie jest ta ślepa haszczanka? Jak ona, w jakim wieku? Pospamuj i napisz słów kilka.[/QUOTE] O haszczance nic nie wiem :) U mnie przebywał Tashi ( Neron ^^) [url]https://www.facebook.com/events/252092604987352/252204641642815/?notif_t=plan_mall_activity[/url] W tym momencie jest na konsultacji okulistycznej w Wawie. Zobaczymy jak wypadną. Quote
mar.gajko Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='miron h']O haszczance nic nie wiem :) U mnie przebywał Tashi ( Neron ^^) [URL]https://www.facebook.com/events/252092604987352/252204641642815/?notif_t=plan_mall_activity[/URL] W tym momencie jest na konsultacji okulistycznej w Wawie. Zobaczymy jak wypadną.[/QUOTE] Sorry, o tego mi chodziło, nie wiem dlaczego jakoś wydawało mi się, że to sunia jest. Quote
miron h Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Z wiadomości, które do mnie dotarły, Karo jutro wraca na stare śmieci do mnie :razz: Karma będzie do zamówienia dla niego :) Quote
mar.gajko Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='miron h']Z wiadomości, które do mnie dotarły, Karo jutro wraca na stare śmieci do mnie :razz: Karma będzie do zamówienia dla niego :)[/QUOTE] Andziu, wyrzucił doktor Karusia? Coś nabroił, czy urlopy. Quote
andzia69 Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Doktor się urlopuje :) Jutro będzie wracać Węgielkowa z zagramanicy to trza ją wykorzystać ;) Quote
mar.gajko Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='andzia69']Doktor się urlopuje :) Jutro będzie wracać Węgielkowa z zagramanicy to trza ją wykorzystać ;)[/QUOTE] Że niby, Węgiełkowa wraca bo doktor się urlopuje, i oni coś razem mają, że chcesz ją wykorzystać, w sensie, że na urlop z doktorem ...? Quote
andzia69 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='mar.gajko']Że niby, Węgiełkowa wraca bo doktor się urlopuje, i oni coś razem mają, że chcesz ją wykorzystać, w sensie, że na urlop z doktorem ...?[/QUOTE] :) Węgielkowa wraca SAMA :) doktor się urlopuje...a Karo....no cóż...nie wraca na razie do Kielc ;) proszę mocno trzymać kciuki :) nie powiem, dopóki nie będę wiedziała, czy...eee, bo sie wygadam zaraz ;) Quote
devoner Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='andzia69']:) Węgielkowa wraca SAMA :) doktor się urlopuje...a Karo....no cóż...nie wraca na razie do Kielc ;) proszę mocno trzymać kciuki :) nie powiem, dopóki nie będę wiedziała, czy...eee, bo sie wygadam zaraz ;)[/QUOTE] bardzo mocno trzymam i czekam na wieści Quote
mar.gajko Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ty Andzia to jesteś. Żeby tak w niepewności trzymać. Człowiek już starszy jest serce słabe... Quote
Sara2011 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 O matko ale się dzieje!!! Wyczytałam na FB zeby trzymać kciuki, przybiegłam tutaj po więcej informacji ale i tu nie chcą pary z ust puścić:mad:. Quote
devoner Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='mar.gajko']Ty Andzia to jesteś. Żeby tak w niepewności trzymać. Człowiek już starszy jest serce słabe...[/QUOTE] no straszne babsko z niej,powinna już coś napisać,a tu cicho,że aż strach:shake: Quote
Poziomka Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 27.07.2014 wysłano do Mirona 200 zł za tymczas Karo. Stan konta 431 zł. Quote
mar.gajko Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='devoner']no straszne babsko z niej,powinna już coś napisać,a tu cicho,że aż strach:shake:[/QUOTE] Andzia, co nie co. Odrobinę. Okruszynkę. Zdradź nam. Quote
andzia69 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 chcialam wam napisać same dobre wieści...ale na razie dobre nie są :( Karo pojechal dzisiaj do swojego nowego domu...i na tym koniec dobrych wieści :( Pani mieszka w bloku...na 3 pietrze. Od 18 probowali go różnymi sposobami przekonać do wejscia po schodach...pokonal schody od parteru i na połpiętrze ni ciula dalej :( i tak kilka razy....obdzwoniłam kogo się dalo, ale nikt nie mógl do Rybnika pojechać i pomóc pani :( Karo dzisiaj nocuje u znajomych pani na parterze, jutro spróbują znowu...ale czy sie uda? nie wiem :( jestem załamana, bo naprawdę super dom i super pani, ktorą by mial Karo dla siebie :( Quote
Recommended Posts