Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Thomas od czwartku jest u mnie. I wiadomość od wczoraj wieczór - zostaje na DT u mnie. :multi: Chłopak odnalazł się w mojej sforze dobrze, chadzamy sobie na spacerki po pięknych miejscach (bez problemu daje radę dreptać), pływamy sobie ;) Znaczy się psy, bo ja w tym akwenie to raczej nie zamoczę się. :lol: No i smakołyki bierzemy już delikatnie. Owszem jak stoi kilka głów do ręki to jeszcze najchętniej skoczylibyśmy i pochłonęli wszystko, ale jak padnie "powoli" albo "delikatnie" to chłopiec się stara. I robi przy tym taką śmieszna minę :shiny: Teraz zabierać się będziemy za jego zdrówko. Został odrobaczony i zaczniemy badać. ;-)

Posted

Jak na razie to mi się dogomania cały czas wiesza. Nie wiem czy to coś ze stroną czy mój komputer, ale inne chodzą cacy. A tu ciągle strona nie odpowiada. Ale ogarnę i dodam zdjątka. Na to możecie liczyć. :lol: Na razie pędzę z psiapsiulcami na spacer, bo już się domagają. :biggrina: A mam do wyprowadzenia 24 łapy. :shiny:

Posted

Dziękuję :loveu: Jednak to jeszcze nie wszyscy :lol: Na takie długie spacerki nie zabieramy niestety najstarszych psiaków, bo upały by je wykończyły. Tak więc w domku jeszcze są dwa seniorki. :roll: Także Thomas wszedł do dużej psiej rodzinki. :iloveyou: Został zaakceptowany bez problemu. On również nie miał oporów przed dołączeniem do stada.

Posted

Dziś Pan Thomas idzie pięknieć. ;) Na 12 mamy umówionego fryzjera. Więc oprócz tego, że jest miły, ułożony będzie jeszcze mega przystojny. :lol: Choć jak na złość zachmurzone niebo dziś...