Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przegłosowaliśmy w SKARPECIE OWCZARKOWEJ udzielenie wsparcia finansowego slicznej Herze
Rozmawiałam dzisiaj z Anitą - andzia69 - na temat jej potrzeb
Fundacja "Kastor" zobowiązała się pokryć 200 zł z kosztów sterylki
Dla SKARPETY OWCZARKOWEJ pozostałoby do zapłaty 80 zł
Zaproponowałam, że w tej sytuacji możemy pokryć jeszcze koszty wymazu z ucha i ewentualnie leków tak, aby wykorzystać kwotę 200 zł, która mamy przewidzianą na leczenie. Czekam na fakturki
Głaski dziewczynce wysyłam

Mam nadzieję, że odnajdzie wspaniały, pełen miłości dom

Posted

Donka - bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu:ego, co rozmawiałam dzisiaj z Edi to sunia czuje się bardzo dobrze po sterylce :) baaardzo chce grać w pilke - a nie może, bo trzeba ją po zabiegu oszczędzać ;) więc sobie nosi tą piłke po boksie :evil_lol:

Nie mamy jakiegoś piłkarza szukającego psiaka do treningów ? :diabloti:

Posted

andzia69 napisał(a):
Donka - bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu:ego, co rozmawiałam dzisiaj z Edi to sunia czuje się bardzo dobrze po sterylce :) baaardzo chce grać w pilke - a nie może, bo trzeba ją po zabiegu oszczędzać ;) więc sobie nosi tą piłke po boksie :evil_lol:

Nie mamy jakiegoś piłkarza szukającego psiaka do treningów ? :diabloti:

Trener Legii??

Posted

Wczoraj Hera przeprowadziła się do nowego domku::)

do uregulowania zostały koszty weterynaryjne - ale tu mam nadzieję, że damy radę dzięki pomocy Wam wszystkim ! :)

Posted

malagos napisał(a):
Mieszkanko z balkonem i miękkim materacem. Cudo!
a jak uszy, już lepiej?

W poniedziałek będą wyniki z wymazu,więc napiszę coś więcej.Przez kilka dni miała kropione i już widać,że jest lepiej.Hercia polubiła łóżko Pana :)

Posted

malagos napisał(a):
Ona jest po sterylce? czy ją czeka?

Już jest po :).Teraz tylko te uszka,niech się ranka dobrze wygoi i wizyta u fryzjera,żeby skóra Hery mogła w końcu oddychać.

Posted

Pozdrowienia dla miłej pańci i życzenia zdrówka dla Hery:loveu:. Prosimy czasem o nowe zdjęcia. Jest nam to potrzebne jak powietrze, żeby nie umierała w nas wiara w ludzi i sens pomocy biednym psiakom;)