DONnka Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Przegłosowaliśmy w SKARPECIE OWCZARKOWEJ udzielenie wsparcia finansowego slicznej Herze Rozmawiałam dzisiaj z Anitą - andzia69 - na temat jej potrzeb Fundacja "Kastor" zobowiązała się pokryć 200 zł z kosztów sterylki Dla SKARPETY OWCZARKOWEJ pozostałoby do zapłaty 80 zł Zaproponowałam, że w tej sytuacji możemy pokryć jeszcze koszty wymazu z ucha i ewentualnie leków tak, aby wykorzystać kwotę 200 zł, która mamy przewidzianą na leczenie. Czekam na fakturki Głaski dziewczynce wysyłam Mam nadzieję, że odnajdzie wspaniały, pełen miłości dom Quote
andzia69 Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Donka - bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu:ego, co rozmawiałam dzisiaj z Edi to sunia czuje się bardzo dobrze po sterylce :) baaardzo chce grać w pilke - a nie może, bo trzeba ją po zabiegu oszczędzać ;) więc sobie nosi tą piłke po boksie :evil_lol: Nie mamy jakiegoś piłkarza szukającego psiaka do treningów ? :diabloti: Quote
beka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Wspaniele że sie dobrze czuje :) to teraz tylko jeszcze kochany włąsciciel potrzebny Quote
malagos Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 andzia69 napisał(a):Donka - bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu:ego, co rozmawiałam dzisiaj z Edi to sunia czuje się bardzo dobrze po sterylce :) baaardzo chce grać w pilke - a nie może, bo trzeba ją po zabiegu oszczędzać ;) więc sobie nosi tą piłke po boksie :evil_lol: Nie mamy jakiegoś piłkarza szukającego psiaka do treningów ? :diabloti: Trener Legii?? Quote
Afra3 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Niech lepiej zainteresuje się innym sportem;). W naszym kraju ma marne perspektywy w tej materii, a o trenera też raczej trudno:lol: Quote
andzia69 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Nowe zdjecia suni można podziwiac tu: https://picasaweb.google.com/111362824873249995340/Hera?authkey=Gv1sRgCNyBscSI88iaiwE Mamy wstępnie 2 chętne domki - jutro wizytacja pierwszego ;) Quote
malagos Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Wiedziałam! Wiedziałam, ze taka pieknota szybko kogoś zainteresuje :) Quote
andzia69 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Wizyta się odbyła i prawdopodobnie sunia zamieszka w Kielcach ;) Teraz czekamy na wyniki wymazu, zdjęcie szwow i sunia może się przeprowadzać :) :) Quote
andzia69 Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Wczoraj Hera przeprowadziła się do nowego domku::) do uregulowania zostały koszty weterynaryjne - ale tu mam nadzieję, że damy radę dzięki pomocy Wam wszystkim ! :) Quote
Afra3 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Powodzenia dziewczynko. Dużo miłości życzę:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Bardzo się cieszę :) powodzenia śliczna sunieczko :) :* Quote
malagos Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Mieszkanko z balkonem i miękkim materacem. Cudo! a jak uszy, już lepiej? Quote
PaSja Hera Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 malagos napisał(a):Mieszkanko z balkonem i miękkim materacem. Cudo! a jak uszy, już lepiej? W poniedziałek będą wyniki z wymazu,więc napiszę coś więcej.Przez kilka dni miała kropione i już widać,że jest lepiej.Hercia polubiła łóżko Pana :) Quote
PaSja Hera Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 malagos napisał(a):Ona jest po sterylce? czy ją czeka? Już jest po :).Teraz tylko te uszka,niech się ranka dobrze wygoi i wizyta u fryzjera,żeby skóra Hery mogła w końcu oddychać. Quote
Afra3 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Pozdrowienia dla miłej pańci i życzenia zdrówka dla Hery:loveu:. Prosimy czasem o nowe zdjęcia. Jest nam to potrzebne jak powietrze, żeby nie umierała w nas wiara w ludzi i sens pomocy biednym psiakom;) Quote
Recommended Posts