Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Sama nie wiem, która fotkę wybrać...
Może ta: O, coś mi się przyczepiło...
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_5061_4_1.jpg

W kazdej z rół Biszkopt jest super!:loveu:

Pzdr.

Cześc Asiaczku , muszę zajrzeć do Ciebie, żeby zobaczyć , czy znowu Ci sie rodzinka nie powiekszyła. A Biszkopt też mi się w każdej roli podoba oprócz tej, kiedy siusia nie tam, gdzie powinien :diabloti:Pozdrowienia.

Posted

halbina napisał(a):
wszystkie fajne! wiele ma twarzy malutki!

Witaj Halbinko! Z Biśka byłby niezły aktor , gdyby go podszkolić. Pozdrowienia dla Twojej gromadki.

Posted

Jutro mam dzień pod znakiem sprawdzania klasówek , więc pewnie nie będę miała czasu, dlatego wkleję jeszcze fotki na zapas:evil_lol:
Tym razem to zdjęcia Marcina z leśnej wyprawy z Inką i Bri. Ineczka znalazła w lesie rozłożone szczątki dzika i wytarzała się w nich:diabloti:, więc, mimo wypławienia w rzece, trzeba ją było kąpać, a Marcin znalazł fantastyczne poroże jelenia. Jak widać spacer był owocny. :evil_lol:
Pora na fotki, miłego oglądania:lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_5063_5_1.jpg o mamo! :mdleje: :loveu::loveu:
i to http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_5072_9_1.jpg
i to http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_5073_10_1.jpg
i wiele innych- cudne :loveu::loveu:

Spacerkowe tez fajne, ciekawe miejsce :)
Agaciaaa, wybrałaś wszystkie te fotki Bisia, które i mnie najbardziej się podobają. Pozdrówka:lol:

Posted

betel napisał(a):
Agaciaaa, wybrałaś wszystkie te fotki Bisia, które i mnie najbardziej się podobają. Pozdrówka:lol:

Widać mamy podobny gust ;)

Też ostatnio widziałam maliny, a byłam pewna że już dawno nie ma ;)

Posted

Soema napisał(a):
Piękna te jesień w naszych rejonach... :lol:
Widać, że psy z kotami przebywają.. ta zwinność :razz:
moja Gamonie to by dawno popłynęły...:eviltong:

O witam , witam:lol:
Co prawda kotów u nas nie ma , ale Marcin czyli mój TZ po drzewach niczym małpka chodzi, więc i psice się nauczyły.
Niestety na koty mamy alergię, to znaczy TZ i Monika mają , mnie kocie futro nie odstrasza:evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Widać mamy podobny gust ;)

Też ostatnio widziałam maliny, a byłam pewna że już dawno nie ma ;)

Ja też i jak zobaczyłam tą fotkę, to aż mi slinka pociekła z łakomstwa:evil_lol:

Posted

betel napisał(a):
Ja też i jak zobaczyłam tą fotkę, to aż mi slinka pociekła z łakomstwa:evil_lol:

o tak, malinki są pychotka :) ale te, które ostatnio widziałam były nieco... zdechłe :evil_lol: i mało apetyczne :lol:

Posted

No to wybitnie zdolne psy :P ja niestety na koty uczelenie posiadam, aczkolwiek :cool3: jak w wakacje znalazłam kociaka malutkiego (głupi, głupi ludzie:angryy:) to o dziwo, zero objawów..
Ehh malinki.. moje psy gustują w owocach "prosto z krzaczka" :eviltong: tak, że nie pojem , nie pojem... :lol:

Posted

Soema napisał(a):
No to wybitnie zdolne psy :P ja niestety na koty uczelenie posiadam, aczkolwiek :cool3: jak w wakacje znalazłam kociaka malutkiego (głupi, głupi ludzie:angryy:) to o dziwo, zero objawów..
Ehh malinki.. moje psy gustują w owocach "prosto z krzaczka" :eviltong: tak, że nie pojem , nie pojem... :lol:

A my właśnie, kilka lat temu , znaleźlismy, wracajac do domu z Konstancina , w lesie , na odludziu malusieńką kociczkę , więc zabraliśmy ją do siebie.I nic sie nie działo, dopóki nie zaczęła dorastać , wtedy moi domownicy poważnie się rozchorowali -TZ nawet znalazł sie w szpitalu. Lekarz kazał kotka "eksmitować " i trzeba było na gwałt szukać dobrego domu. Dobrze, że takowy się znalazł. Od tej pory niestety do naszej siedziby koty mają wstęp wzbroniony:shake:.
Z drugiej strony może to i dobrze , bo dla ludzi mogłoby miejsca zabraknąć. :evil_lol: Trzy psy w bloku wystarczy:cool3:

Posted

betel napisał(a):

Z drugiej strony może to i dobrze , bo dla ludzi mogłoby miejsca zabraknąć. :evil_lol: Trzy psy w bloku wystarczy:cool3:

No raczej... :eviltong: ja na szczęście dom z dużym podwórkiem i ONki jednak dwór wybrały :P chyba klaustrofobia :razz: co nie zmienia faktu, że gdy w odwiedziny wpadają, bo wejściem normalnym to to nie jest, to wiedzą do czego dywan służy .. (do.. śliiizgania się :lol: ) no i demolka...:diabloti:

Posted

no tereny spacerowe wspaniałe!! lubię takie urozmaicone miejsca :loveu:
nie wiem dlaczego ale to podoba mi się najbardziej
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_3796640x480.jpg
prawdziwi zdobywcy lasu :lol:

Ineczka odbywająca przymusowa kąpiel rozczulająca... tj piana która powstała w miejscu gdzie się Ineczka znajdowała :evil_lol:
Brysia zdecydowanie ma lepsze możliwości rozłożenia ciężaru. Nie to co długonoga balatnica ;)

pierwsze zdjęcie cudoooo:p

a ktoś coś mówił o nadrabianiu:razz: a tu 4 strony w kilka godzin nagadane :lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a ktoś coś mówił o nadrabianiu:razz: a tu 4 strony w kilka godzin nagadane :lol:

Bo i u nas pojawiło sie dużo miłych gości , teraz gdy do Cię zaglądam nie pękam z zazdrości:evil_lol: