dadiii Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 moja mama jest dziwna powiedziala ze skoro jedziemy w gory to pies musi miec kurteczke xD i gdy bylam u kolezanki mama poszla z nia do zoologa (niestety z niedziele tez jest otwarty co prawda jest to tez czasem przydatne gdy nagle karmy braknie :D:D ) i kupila Ti kurteczke z kapturkiem :D nie powiem ze nawet ladna ta kurteczka ale i tak jej nie rozumiem przeciez nic by jej nie bylo :) Quote
dadiii Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 hmmm niech pomysle :) da sie zrobic :D:D Quote
Skibka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 To czekamy na fotki kurteczki.:lol: Masz ferie a tak się obijasz z fotkami..:mad: Quote
Martunia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Spóźnione gratulacje 200 stron! :D Chcemy zobaczyć kurteczkę! :D Quote
dadiii Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 kurteczka bedzie jak sie bateria od aparatu naladuje :D:D czyli najprawdopodobniej jutro :) Quote
Shaunell Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Psota to jedna z najpiękniejszych kundelek:loveu: Tilia to jedna z najpiękniejszych (piszę tak, bo przecież Misia też jest najpiękniejsza:diabloti:) westek :loveu: Cudy! Quote
dadiii Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 tylko Psoty juz niestety nie ma :( Quote
Shaunell Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='dadiii']moja mama jest dziwna powiedziala ze skoro jedziemy w gory to pies musi miec kurteczke xD i gdy bylam u kolezanki mama poszla z nia do zoologa (niestety z niedziele tez jest otwarty co prawda jest to tez czasem przydatne gdy nagle karmy braknie :D:D ) i kupila Ti kurteczke z kapturkiem :D nie powiem ze nawet ladna ta kurteczka ale i tak jej nie rozumiem przeciez nic by jej nie bylo :)[/quote] A moja siostra to też taka dziwaczka. Chciała Miśce kupić płaszczyk, żeby na deszzu nie mokła :D Jak Ci ludzie psy 'uczłowieczają' xD Quote
dadiii Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 heh :) no dobra wlasnie sciagam zdjecia z aparatu :D Quote
dadiii Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 a wiec tak nasza kurteczka :) [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/1632/dscn5563ou7.jpg[/IMG] ti w kubraczku :D [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/9955/dscn5569uv9.jpg[/IMG] i glupia mina Ti :D [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/5620/dscn5553gk2.jpg[/IMG] Quote
Bewarka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Świetna kurteczka :) I Tiluchna :loveu: Quote
dadiii Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 dziekujeny :loveu: :loveu: dobra a teraz sie pozegnam bo nie wiem czy dam rade jutro wejc na dogo bo jedziemy w gory :) tak z rana :D pewnie bedzie spacer z Ti i od razu bedziemy jechac wiec raczej nie bede na dogo jutro :) i do poniedzialku :D moze niedzieli :) papa :) [COLOR=LightBlue](zapewne jeszcze zajrze na dogo dzisiaj ale juz nic pisac nei bede tutaj moze na innych fotoblogach sie jeszcze odezwe :D )[/COLOR] Quote
Skibka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Świetna kurtka.:loveu: [url]http://img84.imageshack.us/img84/5620/dscn5553gk2.jpg[/url] Jaka głupia mina to uśmiechnięta Tilusia.:loveu::loveu: Bawicie się dobrze w górach! ;) Quote
Bzikowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Świetnie Tila wygląda w kurteczce ;) Ale jak nie marznie to nie ma chyba sensu jej ubierać w nią, chyba, że będzie barrrdzo zimno :lol: Zwłaszcza, że wdzianko wygląda na cieplutkie! Quote
dadiii Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 no wiem wrocilysmy w poniedzialek i poweiem szczerze ze mam nie duzo fotek ti bo aparat mialam moze ze 3 razy w rekach bo caly czas miala go przy sobie moja mama -.- ale kilka jej zrobilam bylo fajnie i powiem szczerze ze ubranko jej sie w pewnym stopniu przydalo w pewnym stopniu bo po jakims czasie na stoku zaczynala sie dygotac juz z zimna :D fotki beda moze jutro :D PS: dzisiaj Ti konczy pol roku :D stara krowa juz z niej :p Quote
Martunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Wszystkego naj naj dla Tili. :loveu: Zdjęcia!!! :D Quote
Shaunell Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='dadiii'] PS: dzisiaj Ti konczy pol roku :D stara krowa juz z niej :p[/quote] Wszystkiego najlepszego! (wiem, że trochę spóźnione). I wcale nie jest stara! Pół roku to bardzo młoda! A moja Misia ma 10 lutego półtorej! :D Quote
LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [CENTER]Krowa to raczej nie :diabloti: Bo przecież Ti jest psem :evil_lol:[/CENTER] Quote
Recommended Posts