C&B Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pół roku ? :crazyeye::placz::placz::placz: (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: A wydaje się jakby nie cały miesiąc....:placz: Quote
Bewarka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ojej...:( Psociu [*] Już tak długo Cię nie ma z twoją panią...:( Quote
Juszes Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :-( (*) niestety wszystko kiedyś się kończy Ale na pewno jest teraz szczęśliwa. I kiedyś jeszcze się spotkacie (: Quote
Tina.Sara Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Boże, jak ja nie lubie gadania, że psy nie mają duszy... Psotka (*) :-( Quote
Bzikowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Psotka... [*] :-( Przejrzałam trochę Twoją galerię żeby poczytać o Psotce... śliczna sunia... ale widocznie tak musiało być :placz: Trzymaj się, masz teraz Tiluta... Quote
dadiii Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 no jakos tak wyszlo :evil_lol: a tak naprawde mam cale 2 tyg. zawalone sprawdzianami i kartkowkami wiec zabardzo czasu nie mam :angryy: :mad: :placz: :angryy: :mad: :placz: ale zagladam tu na dogo mimo iz nic nie piszesz :p Quote
Skibka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cześc! Może jakieś fotki na weekend?:lol: Ja też mam całe 2 tygodnie sprawdziany, ale później święta.:multi: Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ojj brak czasu tak daje popalić... Ja tam mam jeszcze tydzień nauki, następny jest jako biała szkoła, na którą nie jadę i mam wolne. :D Quote
dadiii Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 czesc wszystkim :) cieze sie ze nie jestem sama z tymi sprawdzianami xD no i moze jakies fotki sie znajda xD Quote
C&B Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wy mi o szkole nie gadajcie...:-( Jutro odrabiamy :placz: Boshe... Sobota , a trzeba wstawać , chodź ślipki otworzyć się nie chcą. :shake: Ale całe szczęście do śiwat już nie długo i tylko jeden sprawdzian !:multi: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Myślę, że sporo osób juz oczekuje Świąt! Pzdr. Quote
C&B Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='dadiii']fuuu jutro mam spr. z fizy :/ ale mam sciagi wiec nie jest zle xD i wf-u xD[/quote] Ładnie to ściągi robić:mad: :diabloti::diabloti: Quote
dadiii Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 fuuu jutro mam spr. z fizy :/ ale mam sciagi wiec nie jest zle xD i wf-u :D ja chce juz swieta i ferie xD Tili wypadl juz pierwszy zab :D teraz ma dziure szczerbol maly :) Quote
dadiii Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 no tak wlasciwie to nie sciagi tylko niezastapiona pomoc naukowa xD jak to nazwal moj tata :) Quote
Martunia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ahh te pomoce naukowe.. niezastąpione! :D A gdzie zdjęcia Tili? Quote
LadyK Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [CENTER]Chcemy fotki :-(:diabloti::mad:[/CENTER] Quote
dadiii Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 mam maly problem poniewaz tila zaczyna wymieniac zeby tzn. 3 juz jej wypadly nastepne 2 sie jej juz ruszaja ale zaden jak narazie staly nie zaczat rosnac :shake: i sie martwie bo z psota bylo zupelnie inaczej bo psocie mleczaki wychychaly az stale zeby a tu tilut jest szczerbaty :placz: :evil_lol: Quote
LadyK Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [CENTER][quote name='dadiii']mam maly problem poniewaz tila zaczyna wymieniac zeby tzn. 3 juz jej wypadly nastepne 2 sie jej juz ruszaja ale zaden jak narazie staly nie zaczat rosnac :shake: i sie martwie bo z psota bylo zupelnie inaczej bo psocie mleczaki wychychaly az stale zeby a tu tilut jest szczerbaty :placz: :evil_lol:[/QUOTE] Neska też była szczerbata. Potem miała krzywe zęby a teraz jej się wyprostowały ;)[/CENTER] Quote
dadiii Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 czyli nie musze sie niczym martwic?? Quote
LadyK Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [CENTER][quote name='dadiii']czyli nie musze sie niczym martwic??[/QUOTE] Ja się tam do końca nie znam :eviltong: Ale wydaje mi się że to normalne i nie powinnaś się martwić ;)[/CENTER] Quote
Recommended Posts