Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bzikowa']

Domka_Czika - popełniłaś chyba najgorszy błąd , w żadnym wypadku nie powinno się tak robić - i jeszcze myślisz, że Twój szczeniak wiedział o co chodzi? :roll::angryy:[/quote]

Gdyby nie wiedziała , to by nadal po domku robiła

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heeeeeeeej :)

Tilka jest słodka :loveu: cud miód malina :loveu: Axel będzie miał świetną dziewczynę :cool3:

dadiii poczekaj, aż będziesz na swoim, zostało Ci parę lat do matury - a wierz mi, że zleci jak z bicza strzelił, potem np. wyjedziesz na studia i Tilkę będziesz musiała zostawić z rodzicami, a co za tym idzie hipotetycznie drugiego pieska, i wtedy zapłaczesz się z tęsknoty za nimi, a jakbyś wzięła je ze sobą to nie miałabyś dla nich czasu ;)

kuuurde gadam jak stara ciotka, ale pamiętam, że też byłam młodsza i miałam takie same pomysły, marzenia jak Ty, teraz bardzo ostrożnie bym podchodziła do kupna własnego pieska, bo to jest ogromna odpowiedzialność, wiem, że ten drugi piesek nawet nie jest pewny, ale przemyślcie z rodzicami dwa razy, zanim podejmiecie taką decyzję :cool3:

pozdrawiam serdecznie, stara ciotka Karolina :lol:

mam nadzieję, że nie uraziłam Ciebie takim zrzędliwym gadaniem :razz:

Posted

[B]Kincia [/B]- rzeczuywiscie szybko rosnie jest u mnie niecaly miesiac (chyba :cool3: ) i jak ja przywiozlam wazya niecale 1.6 kg teraz wazy 1 kg. wiecej i lapy jej sie straaaasznie dlugie zrobily :lol::lol: i nawet ostatnio gadalam z mama o tym jak ona nam urosla bo jeszcze niedawno bo miesiac temu wygladala tak :

[B]Skibka[/B] - dziekuemy :loveu: :loveu:

[B]Cosmo[/B] - jak bede jechala na studia o zabieram Tile moze nie od razu ale jakis czas pozniej bo gdyby byla Psota to zostala by z rodzicami ale Tila mam zabrac tak mi powiedzieli :evil_lol: ale drugiego westa bede miala na pewno wlasciwie nie ja z moja kolezanka z ktora chce tam jechac :p
PS: trzeba wkoncu na jakis spacerek sie przejsc :cool3:

Posted

musimy musimy, moze w nastepnym tygodniu ? :cool3: (bo teraz to święta i ogólne zamieszanie) :p (a to jak zabierzesz Tilkę ze sobą to zwracam honor :modla:)

Posted

W kooooooońcu długo oczekiwane foty! :multi:
Ale jak to zaraz... nie chce ci się wstawiać więcej!? No wiesz :stormy-sad::nono:
Żądamy wszystkich jakie masz?! Jak można nam takiej małej słodkiej mordki żałować :loveu:

Posted

[QUOTE]Domka_Czika - popełniłaś chyba najgorszy błąd , w żadnym wypadku nie powinno się tak robić - i jeszcze myślisz, że Twój szczeniak wiedział o co chodzi? :roll::angryy:[/QUOTE]
no sposób faktycznie nie najlepszy.. jak psiaka nie skarcisz kiedy 'to' robi to nie ma sensu.. żadne pokazywanie, ani nic takiego nic nie daje, uwierz mi.. a psy z czasem same się uczą że potrzeby fizjologiczne się załatwia poza domem.. a ta minka typu 'to nie ja' nie oznacza tego o czym mówisz.. pies czuł się winny bo go skarciłaś, ale nie wiedział czemu, więc się schował..

Matko jaka Tila jest' wielka' już !:loveu::loveu::loveu: już fryzury ma :D:D

Posted

No , ale ja nie miałam cały zcas Cziki an oku więc nie mogłam karcić jej odrazu kiedy to robi ...
Ale po miesiącu ( wierzcie lub nie ) ani jedenej kupy w domu ... Każdego psa tak wychowałam i np. moja była jamnisia szybko załapała to coś , bo w neicałe 2 tygodnie wiem , ze wydaje wam sie , że zmyślam , ale naprawdę...

Posted

co do załatwiania w domu to ja trafiłam na cudownego psa kupe zrobiła w swoim życiu tylko raz odrazu jak przyjechał do mnie a zesikła sie moze z 3 góra 4 razy w domu..:p
Tila niedługo sie nauczy ze w domu nie mozna:)

gdzie was wcięło??
fotki:D

Posted

[quote name='Domka_Czika']No , ale ja nie miałam cały zcas Cziki an oku więc nie mogłam karcić jej odrazu kiedy to robi ...
[/quote]
to trzeba było nie karcić w ogóle ;)

Dadii nie obijaj się ! :D

Posted

witamy :cool3: :cool3: :cool3:

:p

u nas nudy Tilut rosnie wiecej szczeka i biega no i zaczyna nam zarastac powinna juz byc wyrtymowana ale mama sie nie zgadza o jej sie podoba ten puszek :razz: mi zreszta tez ale i tak predzej czy pozniej musi isc na trymowanie :evil_lol:

fotki beda w tygodniu ale nie wiem kiedy dokladnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[QUOTE]fotki beda w tygodniu ale nie wiem kiedy dokladnie :evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] no ja mysle :mad:

zreszta pewnie po wspolnym spacerze cos przybedzie, oby tylko nie padalo :cool3:

Posted

juz ja skubalam ale malo co jej wychodzi ta siersc :p

fotki beda cos kolo piatku jezeli bedzie ladna pogoda bo wedy wybieramy sie na spacerek z cosmo i jej Axelkiem czyli beda 2 biale wariaty :loveu:

Posted

witam :multi:

w sumie ja mam raczej wolny caly tydzien, nie ma problemu jesli mozesz wczesniej :p tylko, zeby bylo przed 16:00 - wtedy jeszcze widno bedzie :cool3: