Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dadiii'][SIZE=6]
[SIZE=3]udaje man sie stac nieruchomo przez 3 min!! :loveu::loveu:

coprawda nie jest to idealna poza ale nad nia jeszcze popracujemy narazie cwiczymy cierpliwosc :evil_lol: i stanie w bezruchu

[/SIZE][/SIZE][/quote]

Gratuluję postępów! ;)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujem :)

Skibka z tym bedzie problem bo nie ma mi kto zrobic tej fotki poza tym dysponuje jak narazie tylko telefonem bo nie mam aparatu :(
ale jak mama woric sprobuje cos wykombinowac :)

Posted

idealnie nie jest ale pracujemy nad tym jeszcze :D (a i nieprzejmujcie sie jej futrem jest byla przed czesaniem :) )

[IMG]http://img515.imageshack.us/img515/3807/beztytuu1gb3.png[/IMG]

mi sie zdaje ze glowa musi byc wyzej i tylnie lapy troszku do tylu (doszlam do tego ogladajac westy na zdjeciach z wystaw one staja tak jak takie romby czyli ogon, szyja i tylnie lapy pod podobnym kątem tak mi sie wydaje) ale mimo wszystko pracujemy jeszcze :)

Posted

łał ! ale wam to szybko poszło :)
pare dni temu nie stała w ogóle, tearz już całe 3 minuty, no no :cool3: gratulacje :loveu:
ślicznie jej z tą kitką :loveu::loveu: w ogóle cudowna jest ;)
ale urosła dużo ! taka pannica z niej :loveu:
mizianko przekaż :eviltong:

Posted

Wiesz co, myślę, że na razie nie liczy się to, żeby mała stała w idealnej pozie ale żeby zakumała, że czasem trzeba się unieruchomić ! :lol: jak myślisz o wystawach to musi mieć dobry socjal więc ważne jest też żeby poznała jak najwięcej ludzi, żeby ją dotykali (sędzia na wystawie zwykle psa 'maca') itd ;)

ćwiczcie, ćwiczcie i liczę na więcej fotek:loveu:

Posted

witam Dadiii :):):) jaka śliczna kruszynka, ucałuj w nochalka ode mnie, śliczna jest, jutro zacznę nadrabiać :eviltong: pewnie niedługo gdzieś na spacerku się miniemy :lol: kochana Tilunia :loveu:

Guest Agata_B
Posted

[quote name='dadiii']siemka wszystkim !! :)

hehe dzisiaj do szkoly nie ide :p

moze fotki wstawie :)[/quote]
Czemu nie byłas? :razz:

Ps. Ja tez nie bylam dzisiaj :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_B']Czemu nie byłas? :razz:

Ps. Ja tez nie bylam dzisiaj :evil_lol::evil_lol:[/quote]

a wy to macie dobrze:eviltong:
ja chyba wiem czemu nie byłyscie:eviltong: jesli chodzicie do gim nie bylyscie dlatego ze 3-klasisci pisali testy próbne z anglika:evil_lol: albo moze same pisałyscie:eviltong: nie wie w jakim wieku jestescie ale ja musiałam isc do szkoły i pisac:evil_lol::diabloti:

Posted

Sweetaśna blisko jestes :D pisali u nas testy prawda ale ja mialam takto na 4 lekcje i bym miala tylko 3 wiec nie chcialo mi sie isc :p bo wedlug mnei sie nie oplacalo :)

Posted

[quote name='dadiii']Sweetaśna blisko jestes :D pisali u nas testy prawda ale ja mialam takto na 4 lekcje i bym miala tylko 3 wiec nie chcialo mi sie isc :p bo wedlug mnei sie nie oplacalo :)[/quote]

ha wiedziałam:D
u mnie w szkole młodsze klasy szły na 11.45 dopiero do szkoły jak my juz skończyliśmy pisac:)
heh;)