Juszes Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='dadiii'][SIZE=6] [SIZE=3]udaje man sie stac nieruchomo przez 3 min!! :loveu::loveu: coprawda nie jest to idealna poza ale nad nia jeszcze popracujemy narazie cwiczymy cierpliwosc :evil_lol: i stanie w bezruchu [/SIZE][/SIZE][/quote] Gratuluję postępów! ;) Quote
Skibka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Gratulujemy! Zdolny maluch.. Może daj fotkę jak stoi?!:lol: Quote
Bewarka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Oo...gratuluję :D sama bym nie ustała 3 min :lol: Quote
dadiii Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 dziekujem :) Skibka z tym bedzie problem bo nie ma mi kto zrobic tej fotki poza tym dysponuje jak narazie tylko telefonem bo nie mam aparatu :( ale jak mama woric sprobuje cos wykombinowac :) Quote
Bzikowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 brawo, gratuluję postępów :loveu: będziecie niedługo brylować na ringach :lol: Quote
dadiii Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 idealnie nie jest ale pracujemy nad tym jeszcze :D (a i nieprzejmujcie sie jej futrem jest byla przed czesaniem :) ) [IMG]http://img515.imageshack.us/img515/3807/beztytuu1gb3.png[/IMG] mi sie zdaje ze glowa musi byc wyzej i tylnie lapy troszku do tylu (doszlam do tego ogladajac westy na zdjeciach z wystaw one staja tak jak takie romby czyli ogon, szyja i tylnie lapy pod podobnym kątem tak mi sie wydaje) ale mimo wszystko pracujemy jeszcze :) Quote
Avaloth Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 łał ! ale wam to szybko poszło :) pare dni temu nie stała w ogóle, tearz już całe 3 minuty, no no :cool3: gratulacje :loveu: ślicznie jej z tą kitką :loveu::loveu: w ogóle cudowna jest ;) ale urosła dużo ! taka pannica z niej :loveu: mizianko przekaż :eviltong: Quote
dadiii Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 czy tak slicznie to bym nie powiedziala :D:D ale staramy sie i cwiczymy :) Quote
Bzikowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Wiesz co, myślę, że na razie nie liczy się to, żeby mała stała w idealnej pozie ale żeby zakumała, że czasem trzeba się unieruchomić ! :lol: jak myślisz o wystawach to musi mieć dobry socjal więc ważne jest też żeby poznała jak najwięcej ludzi, żeby ją dotykali (sędzia na wystawie zwykle psa 'maca') itd ;) ćwiczcie, ćwiczcie i liczę na więcej fotek:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Nieźle Wam idzie :cool3: Trzymamy kciuki za dalsze postępy Quote
Juszes Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Cześć :multi: Co tam słychać u Tilki? Dostaniemy dziś jakieś nowe zdjęcia? :razz: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dzieńdoberek ;) Pierwszy raz widzę maleństwo, jaka ona cudowna :loveu::loveu: Quote
Cosmo Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 witam Dadiii :):):) jaka śliczna kruszynka, ucałuj w nochalka ode mnie, śliczna jest, jutro zacznę nadrabiać :eviltong: pewnie niedługo gdzieś na spacerku się miniemy :lol: kochana Tilunia :loveu: Quote
dadiii Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 siemka wszystkim !! :) hehe dzisiaj do szkoly nie ide :p moze fotki wstawie :) Quote
Martunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Tak, czekamy na fotki! :multi: :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='dadiii']siemka wszystkim !! :) hehe dzisiaj do szkoly nie ide :p moze fotki wstawie :)[/quote] Czemu nie byłas? :razz: Ps. Ja tez nie bylam dzisiaj :evil_lol::evil_lol: Quote
Pestka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 a ja dostałam dzisiaj dwie jedynki :lol: :roll: Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Agata_B']Czemu nie byłas? :razz: Ps. Ja tez nie bylam dzisiaj :evil_lol::evil_lol:[/quote] a wy to macie dobrze:eviltong: ja chyba wiem czemu nie byłyscie:eviltong: jesli chodzicie do gim nie bylyscie dlatego ze 3-klasisci pisali testy próbne z anglika:evil_lol: albo moze same pisałyscie:eviltong: nie wie w jakim wieku jestescie ale ja musiałam isc do szkoły i pisac:evil_lol::diabloti: Quote
dadiii Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Sweetaśna blisko jestes :D pisali u nas testy prawda ale ja mialam takto na 4 lekcje i bym miala tylko 3 wiec nie chcialo mi sie isc :p bo wedlug mnei sie nie oplacalo :) Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='dadiii']Sweetaśna blisko jestes :D pisali u nas testy prawda ale ja mialam takto na 4 lekcje i bym miala tylko 3 wiec nie chcialo mi sie isc :p bo wedlug mnei sie nie oplacalo :)[/quote] ha wiedziałam:D u mnie w szkole młodsze klasy szły na 11.45 dopiero do szkoły jak my juz skończyliśmy pisac:) heh;) Quote
Recommended Posts