Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dadiii napisał(a):
siemka wam ja tylk ona chwilke zeby sie przywitac i zaczynam sie edukowac hihi !!
PS: dostalam 5- i 6 ztechniki :p

Gratulacje...a co robiliście? :)

Posted

u nas baka od anglika taksamo ocenia jak mielismy kartkowke to moaj kolezanka miala 7 wyrazow na 10 i dostala 3+ a ja dostalam ... ... .... .... no dobra dostalam kose!! :/

Posted

U nas raz w gim z historii na 34 osoby 33 dostały pały- a jednej akurat nie było.

W liceum z matmy za brak pracy domowej raz było 24 pały na 30 osób;) A poziom wysoki jak diabli u nas ale 100% zdawalności matur co jest rzadkie w dzisiejszych czasach...

Hejo;)

Posted

bylam dzisiaj z psota u weta zaszczepic sie na nosowke tzn. psote zaszczepic i wet sie smial bo to tylko jedno uklucie wlasciwie ale to jest szczepionka z lodowki tak wiec boli jak psota poszla w pisk to niemogla przestac i sie smialismy z wetem bo ona wchodzi do niego pod wielkim przymusem a wlasciwei musze ja tak silom wciagac to teraz po tym bede potrzebowala jakiejsc pomocy aby ja tam wciagnac a niechce ona tam do niego wchodzic po poprzednim szczepieniu na nosowke

Posted

dadiii napisał(a):
bylam dzisiaj z psota u weta zaszczepic sie na nosowke tzn. psote zaszczepic i wet sie smial bo to tylko jedno uklucie wlasciwie ale to jest szczepionka z lodowki tak wiec boli jak psota poszla w pisk to niemogla przestac i sie smialismy z wetem bo ona wchodzi do niego pod wielkim przymusem a wlasciwei musze ja tak silom wciagac to teraz po tym bede potrzebowala jakiejsc pomocy aby ja tam wciagnac a niechce ona tam do niego wchodzic po poprzednim szczepieniu na nosowke

He,he, jak Pimpka wet zaszczepi to on w pisk i najchętniej by weta zagryzł na śmierć :diabloti: