dadiii Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 a zrobie zrobie hihi a tak pozatym t ojaka u was podoga bo u nas leje leje i jeszcze rez leje!!! Quote
Kincia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 U nas tez leje i zimno jest :placz::placz::placz: Quote
Tina.Sara Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dobry :loveu: my z wizytą :diabloti: Psotka jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
dadiii Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Gonitwa napisał(a):Zimno? To mało powiedziane! gosikf & dogs napisał(a):u mnie też:angryy: Pinczerek-Jacky napisał(a):U nas tez leje i zimno jest :placz::placz::placz: ta pogoda jest bezlitosna :angryy::angryy::angryy: :mad::mad::mad: :-(:-(:-( :placz::placz::placz: Tina.Sara napisał(a):dobry :loveu: my z wizytą :diabloti: Psotka jest śliczna :loveu::loveu::loveu: a witamy witam i dziekujemy :p zapraszamy ponownie ;) Quote
Wyjątek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Witamy się!! Zdjęcia Psotki obejrzane, galeria przejżana, przyznam sie że kazdego postu to nie przeczytałam ale wiem co i jak ;) Za to zauważyłam, ze robisz świetne bannerki- możemy sie uśmiechnąc o jeden ?? :D Quote
dadiii Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Wyjątek']Witamy się!! Zdjęcia Psotki obejrzane, galeria przejżana, przyznam sie że kazdego postu to nie przeczytałam ale wiem co i jak ;) Za to zauważyłam, ze robisz świetne bannerki- możemy sie uśmiechnąc o jeden ?? :D zrobic to moge tylk ozalezy czy masz jakies wymagania zwiazane z nim jesli tak to napisz PW i dziekujemy za odwiedzinki Quote
Pimpek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ja chcę kolejne foty ślicznej Psoteczki :cool3: Quote
Wyjątek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 I znów jestesmy i bedziemy częściej :D A co do bannerka to napisze jutro ale z góry dziękuję!:multi: Quote
dadiii Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Wyjątek']I znów jestesmy i bedziemy częściej :D A co do bannerka to napisze jutro ale z góry dziękuję!:multi: oki niema sprawy ;) Quote
Pimpek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A ja czekam na foteczki :D P.S. a co do fotek u mnie to są kilka stron dalej u mnie :cool3: Quote
dadiii Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 sorki za moja nieobecnosc no ale :roll: ogolnie to jestem tak wku*****a ze wam mowie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: bylam dzisiajz moimi zdwoma kolezankami na spacerze na łąkach i juz wracalysmy (juz bylysmy na osiedlu i psy byly na smyczy bo jak to mowi brat mojej kolezzanka ktory ma 5 lat ze policja miejska patroluje chodzi tu oczywiscie o straz miejska) i nagle podbiegfa do nas lablador taki ladny (czekoladowy) :loveu: a psota panicznie sie boi obcych a tym bardziej obcych i duzych psow (wspomnienia z dziecinstawa :roll: ) i ten sie kreci wokol mnie bo psota uciekala i przez to ze sie tak krecil niemogla jej zlapac na rece i mowie babce zeby wziela tego psa bo poprostu ona moze ugryzzc (bo zazwyczaj ona w takich sytulacjach robi sie poprostu agresywna bo sie broni) a babka na to ze on niegryzie tylko chce sie bawic (trzeba powieziec jeszcze ze babka stala z 3 lub 4 m odemnei i neimiala nawet najmniejszego zamiaru zabrac psa :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ) a ja na to ze ona moze ugryzc bo sie boi i wtedy babka podeszlai powiedziala mi ze takto powinnam zakupic psu kaganiec (co ja juz dawno zrobilam ale zeby uzywac go z transportach miejskich i do weta) i jeszcze mialam ja na smyczy wiec niemusialam miec kaganca no to ja tej babce na to ze ona powinna kupic sobie kaganiec i zapiac psa na smycz (jesli chodzi o regulamin bo tak w nim pisze na na osiedlu duze psy MUSZĄ miec kaganie i byc na smyczy) i tak zaczelam sie z nia klucic przynam padlotroszke slow ktorych tu nie wypisze oczywiscie :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: i powiedzialam jej ze jak jeszcze raz ja zobacze yto dam jej regulamin pod sam nos i zeby sobie przeczytala o ile wogole czytac umie :cool3: i ze zoaczymy a to ze to wszystko sie dzialo przy ulicy gdzie akurat straz miejska jechala t osie zatrzymali spytali o co chodzi (a wlasnie jak babka zobaczyla ze straz miejska to odrazu sie rzucila na psa i piesek na smyczy odrazu ) ja tam powiedzialam potem ona ze niby jej wersje zdazen (cale szczescie moja kolzenaka jest tak pomyslowa ze zawsze ma telefon i zawsze jak cos sie dzieje to nagrywa filmik za co ja poprostu kocham ;) pokazalysmy filmik facetom ze strazy i automatycznie oni byli po naszej stronie i facetka dostala mandat na 50 zl (niewiem czy to duza czy malo jak na psa) ale to byl naprawde duzy i mlody pies i lecial odrazu do tego kogo widzial i poprostu skakal na ta osobe, a co by bylo jakby np. tenpies tak skoczyl ta jakeis male dziecko i by zrobil temu dziecku krzywde co by wtedy bylo a trzeba wziasc po uwage ze lablador to nie taki lekki pies jak np. york czy chodzby jamnik PS: zdjecia beda najprawdopodobniej jutro :p Quote
Madzik93 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hej Dobrze babsku ze mandat dostała :eviltong:Czekamy na foty. Quote
Pimpek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 O! Co za baba wredna :angryy: Taki duży pies, bez smyczy, i to gdy nie wolno takich dużych psów bez smyczy :angryy: Dobrze że masz taką kumpelę co filmiki nagrywa w samą porę :loveu: Już się nie mogę doczekać fot :cool3: Quote
Kincia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Haha i dobrze jej tak :D:D Mnie to wkurza jak ide sobie z Jackym po mame i tam jest taki dom gdzie mieszka kundelek i tam jest zawsze otwarta brama wiec musze szybko brac Jackiego na rece bo ten pies na dodatek jeszcze skakal ostatnio a wlascicielka sie patrzala i tylko wolala psa no normalnie masakra jeszcze raz sie takie cos powtorzy to powiem jej ze jezeli brama nie ebdzie zamykana to dzwonie po straz miejska ja mam malego psa i on nie ma szans z wiekszym od siebie psem wiec sorry!!!! :angryy::angryy::angryy: No czekamy na fotki :cool3::cool3::cool3: Quote
dadiii Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 no wiecie mimo ze pies ladny to wlasciciel jak but z lewej nogi mowie tak bo jstem taka zla na ta babke ze wam mowie bo labki w dodatku jeszcze czekoladowe to poprostu no poprostu bark mi slow :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gonitwa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Niezła przygoda- 50 zł to niedużo, ale będzie miała nauczkę;) Quote
Pimpek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Niezła przygoda- 50 zł to niedużo, ale będzie miała nauczkę;) Ale gdyby było 500 zł to by była większa nauczka :cool3: Quote
Kincia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dobry :multi: Czekamy na fotki :loveu::loveu: Quote
despera Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witamy:multi: Nieprzyjemna przygoda, dobrze, że sie dobrze skończyła:roll: Pozdrawiamy i czekamy na fotki:loveu: Quote
dadiii Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 sorki za t oze zdjecia sa troszke spoznione ale przyznam sie bez bicia ze niechcialo mi sie ich wstawiac :oops: ale oto macie focie jezorek :p nie po oczach moze co?? :angryy: nie oddam bo to moje!!!!!!!!!! no oddaj mi to wkoncu bo ja napewno nie puszcze!! C.D.N. Quote
dadiii Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 C.D. zdjatek pyyyyyyyyyyyyyszne ciasteczko!! skonczylo sie juz ciasteczkodaj miteraz to cos co ty tam jeszcz dobra?? :lol: to moze jednak dsz mi co ??? C.D.N Quote
dadiii Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 C.D zdjatak i drugi jezorek!! :multi: :multi: i trzeci jezorek !!! :multi: :multi: :multi: a taka mokra kiedys ze spacerku worcila :p :shake: KONIEC!! Quote
Recommended Posts