dadiii Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 a ja jem sobie wlasnie pyszna duuuuuuuuuza pizze!! mniam!! Quote
dadiii Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 a dziekuje hihi a tak szczerze t nazarlam sie jak swinia Quote
dadiii Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 u nas jest doslownie siwo od sniegu ale i tak sie nieutrzyma bo obrazu stopnieje bo pada razem z deszczem Quote
Pimpek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 A u mnie nie wiem jak jest xD Bo jestem na weekend u babci Krysi, tu był śnieg ale dziś już stopniał prawie cały..... Quote
Bewarka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 dadiii napisał(a):a ja jem sobie wlasnie pyszna duuuuuuuuuza pizze!! mniam!! Mmmm...ja często jem pizze, bo brat od czasu do czasu pracuje w barze :D Quote
dadiii Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 siemka !!! co tam u was??? dzis dostalam 6 z religii wczoraj 5 z anglika, 4 z polaka a w srode 3 z fizy i 2 z matmy hihi ale sie ulozyla brakuje tylko 1 hihi a tak pozatym to nudy dzisiaj mialam 6 lekcji w tym na poczatku 2 razy polak i dwie lekcje saego pisania czyli 4 kartki malym druczkiem zapisane potem mialam wiec wos ale babki niebyla i przyszedl jakis facet ktorego pierwszy raz na oczy widzialam i tu cytat jego slow "witam was powinieniem miec z wamo teraz lekcje bo nie ma pani M hihi biepodam ale mam chore gardlo i niechce mi sie prowadzic tej lekcji wiec macie lekcje wolna " a po tym tak dziwacznie kaszlnal ale co tam potem byla matma czyli luzno bo tez zastepstwo bylo przrz 45 min lekcji zdarzylismy zrobic yy 3 zadania niemoge po tem powinnam miec W-F ale babki niebylo i dali nam babke od fizy (ale jest cale szczescie mloda i dopiero co po slubie hihi ) to jej tez sie jakies tak lekcji niechcilalo robic wiec druga lakcja wolna xD i na koniec religia na ktorej byla kartkowka ktora zajela cala lakcje hihi :D taki to dzisiaj mialam dzien :D :D :D :D Quote
dadiii Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 no myslalam ze ktos zajzy jak cos napisze ale chyba sie mylilam :( :( :( i jest mi z tym bardzo zle :( :( :( Quote
dadiii Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 ja chcialam powiedziec dobranoc chociaz niewiem do kogo bo NIKT TU NIEZAGLADA!! :( :/ Quote
dadiii Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 ale cos mi sie wydaje ze tylko ty :/ Quote
Avaloth Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 dzięki ;) Psotka tez jest boska ! śliczna naprawdę :) a boska ! xD Chestik ma taka samą prasowaną kość ! tzn była taka sama bo teraz już trochę zmaltretowana i wymamlana na końcach :P i dzięki za wpisik i odwiedzinki ;) ;* Quote
Avaloth Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ups xD dzięki za raz zmienię będę wpadać tak często jak będę mieć czas ;)) ;* Quote
dadiii Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 a u mnie za blokie wlasnie ktos biega w bialym SZLAFROKU i puszcze fajerwerki WOW :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale mowie wam t osa takie dosyc pokazne i ladne fajerwerki czyli jak to moj tata mowi czlowiek nie ma co zrobic z kasa hihi a psota chodzi a wlasciwie biega po calymn domu przestraszona bo ona sie boi hukow i stralow :shake: Quote
Kincia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Gonitwa napisał(a):Orienta to nie rusza;) Jackiego tez nie :diabloti: Ale moj 1 psiak bal sie hukow :diabloti: Quote
dadiii Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 a moja moglaby sie zejszczec ze strachu :D gdybyscie widzieli jak ona sie boi w sylwestra poprostu koszmar xD :/ Quote
Pimpek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ojej, Pimpek w sylwestra to sie drze na petardy, a mój kot Kitek to najchętniej by gdzieś czmychnął byle daleko od tego huku ;) Quote
dadiii Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 siemcia !!!! o zgrozo dzisiaj pisalam kartkowke z biologii juz sie boje hihi :D vco tam u was?? Quote
dadiii Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 ej no czemu nikt u nas nic niepisze!! :( :( :( Quote
psiulka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witanko :multi: Co tam u Ciebie, masz jakieś nowe zdjęcia Psoteczki? :D Mam nadzieję, że kartkówka poszła dobrze, ja moją ostatnio z biologii zawaliłam :shake: Oceny popoprawiane mam nadzieję :mad: Pozdrawiamy :loveu: Quote
dadiii Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 no tak jakby hihi :) ale uczylam sie na biole i napiasalam wszystko i chyba nawet dobrze wiec licze sie z jakas 4 moze 4- hihi a zdjatek narazie niemam bo aparacik w naprawie :/ bo sie cos tam stalo z obiektywem hihi PS: mam pierwsza łapke jupi :) Quote
psiulka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No to trzymam kciuki :kciuki: Gratuluję łapki :D Quote
dadiii Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 a dziekowac dziekowac zreszta co ja tam sie bede i tak masz o 4 lapki wiecej :D Quote
psiulka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Kiedyś też będziesz tyle miała jeśli będziesz się udzielać :D Może dasz jakieś archiwalne zdjęcia Psoty? Quote
Recommended Posts