Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dadiii napisał(a):
a ja jem sobie wlasnie pyszna duuuuuuuuuza pizze!! mniam!!

Mmmm...ja często jem pizze, bo brat od czasu do czasu pracuje w barze :D

Posted

siemka !!!
co tam u was???
dzis dostalam 6 z religii wczoraj 5 z anglika, 4 z polaka a w srode 3 z fizy i 2 z matmy hihi ale sie ulozyla brakuje tylko 1 hihi
a tak pozatym to nudy dzisiaj mialam 6 lekcji w tym na poczatku 2 razy polak i dwie lekcje saego pisania czyli 4 kartki malym druczkiem zapisane potem mialam wiec wos ale babki niebyla i przyszedl jakis facet ktorego pierwszy raz na oczy widzialam i tu cytat jego slow "witam was powinieniem miec z wamo teraz lekcje bo nie ma pani M hihi biepodam ale mam chore gardlo i niechce mi sie prowadzic tej lekcji wiec macie lekcje wolna " a po tym tak dziwacznie kaszlnal ale co tam potem byla matma czyli luzno bo tez zastepstwo bylo przrz 45 min lekcji zdarzylismy zrobic yy 3 zadania niemoge po tem powinnam miec W-F ale babki niebylo i dali nam babke od fizy (ale jest cale szczescie mloda i dopiero co po slubie hihi ) to jej tez sie jakies tak lekcji niechcilalo robic wiec druga lakcja wolna xD i na koniec religia na ktorej byla kartkowka ktora zajela cala lakcje hihi :D taki to dzisiaj mialam dzien :D :D :D :D

Posted

dzięki ;)
Psotka tez jest boska ! śliczna naprawdę :) a boska ! xD
Chestik ma taka samą prasowaną kość ! tzn była taka sama bo teraz już trochę zmaltretowana i wymamlana na końcach :P
i dzięki za wpisik i odwiedzinki ;)
;*

Posted

a u mnie za blokie wlasnie ktos biega w bialym SZLAFROKU i puszcze fajerwerki WOW :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

ale mowie wam t osa takie dosyc pokazne i ladne fajerwerki czyli jak to moj tata mowi czlowiek nie ma co zrobic z kasa hihi

a psota chodzi a wlasciwie biega po calymn domu przestraszona bo ona sie boi hukow i stralow :shake:

Posted

Witanko :multi:
Co tam u Ciebie, masz jakieś nowe zdjęcia Psoteczki? :D
Mam nadzieję, że kartkówka poszła dobrze, ja moją ostatnio z biologii zawaliłam :shake:
Oceny popoprawiane mam nadzieję :mad:

Pozdrawiamy :loveu:

Posted

no tak jakby hihi :) ale uczylam sie na biole i napiasalam wszystko i chyba nawet dobrze wiec licze sie z jakas 4 moze 4- hihi a zdjatek narazie niemam bo aparacik w naprawie :/ bo sie cos tam stalo z obiektywem hihi

PS: mam pierwsza łapke jupi :)