madzia.uje93 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Kontakt do firmy jest...zobaczymy co dalej Quote
soboz4 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Rozmawiałam z Pawłem, który tam był chyba z Agatą i Bolek ma bardzo dobre warunki, budę z podestem, kojec, miejsce do biegania, ludzie psiolubni i chcący zapewnić mu jak najlepsze warunki Quote
ania91sc Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Dziękuję bardzo Agacie i Pawłowi za wizytę poadopcyjną, niestety ja mogę w odwiedziny pojechać do Bolka dopiero jak wrócę z wakacji :( Bolek podobno ma się dobrze w firmie, warunki okej, solidna buda, duży kojec. Agata z Pawłem przyjechali bez zapowiedzi, a miska z wodą i jedzeniem była pełna. Jedynie do pełnego szczęścia Bolkowi brakuje towarzystwa, Państwo myślą o adopcji drugiego psiaka, który by się z nim dogadał i mógł zamieszkać w jednym kojcu. Już nie mogę się doczekać aż odwiedzę i wyściskam Bolusia :) Quote
Hmmm Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Dobrze, że ma takie warunki, a kolega by mu się przydał :) Quote
Romina_74 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Osobiście żałuję, że on tam taki sam jest - ludzie tam przyjeżdżają tylko więc większą część każdego dnia i noce spędza sam na solidnym odludziu. Miejmy nadzieję, że zgodnie z tym co Państwo mówią dopiero biorą się za doprowadzenie miejsca do stanu używalności (niedawno je nabyli) - wówczas Bolek będzie wypuszczany z kojca na cały teren. Wg mojej opinii sytuacja Bolka do monitorowania, a kolega lub koleżanka zdecydowanie potrzebny/a! Quote
pela112 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Kolega lub koleżanka na pewno by się przydał/ła :) Quote
pralinka94 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 trzymam kciuki za towarzystwo dla Bolka :D Quote
ania91sc Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Niestety dziś się dowiedziałam, że we wtorek wieczorem Boluś podkopał się pod ogrodzeniem i uciekł :( :( :( Nic tylko siąść i płakać... Naprawdę jestem załamana. Wiem, że on jest bardzo nieufny i do obcej osoby nie podejdzie. Beata L. porozwiesza w okolicy ogłoszenia, ja napisałam do schronisk w okolicy, będę na bieżąco śledzić też strony - może się gdzieś pojawi no i zrobię ogłoszenia w internecie... Quote
pralinka94 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 oj Boluś, co Ci przyszło do głowy :shake: oby szybko się znalazł... Quote
ania91sc Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Dzisiaj z Beatą L. i Jej mężem przez bardzo długi czas szukaliśmy Bolka, Beata z mężem nawet go widzieli niestety jak go zawołali, podeszli bliżej to od razu uciekł nie oglądając się nawet za parówką. Jest podobno bardzo wystraszony i zagubiony. Niestety jak ja byłam na miejscu w którym pojawił się Boluś to już go nie mogliśmy zlokalizować. Myślę, że on może tylko do mnie podejść co i tak nie jest pewne... :( Tak się o Niego martwię... Bolek był widziany ostatni raz na ulicy Magazynowej w Katowicach, kręci się w okolicach Szopienic, Janowa. Quote
azalia Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Wciąż myślę o Bolusiu,oby udało się go odnależć. Quote
ania91sc Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Niestety mimo ogłoszeń nikt się nie odezwał... :( Quote
Recommended Posts